obraczus87 Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [quote name='mala_czarna']Jakie zdjęcia artystyczne!! Przepięknie na nich wygląda :)[/QUOTE] Maciej jest fotografem ;) No ale porządna Modelka to jednak porządna modelka :evil_lol: bez Niej - ani rusz :evil_lol: Quote
Akrum Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 CUDOWNE ZDJĘCIA PIĘKNEJ i NIEPOWTARZALNEJ NEGRY :):):) Dziękujemy ślicznie za wieści i foteczki :) Nacieszyłam oczka :) Quote
Nutusia Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Jak to mówili za komuny "Polam i wszystko jasne!" ;) Rzeczywiście zdjęcia bardzo klimatyczne i piękne, że o modelce nie wspomnę! A na jaką oazę spokoju na nich wygląda!!!! :) Quote
obraczus87 Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [quote name='Nutusia']Jak to mówili za komuny "Polam i wszystko jasne!" ;) Rzeczywiście zdjęcia bardzo klimatyczne i piękne, że o modelce nie wspomnę! A na jaką oazę spokoju na nich wygląda!!!! :) Tez to zauważyłam Kochana :) tak jakbym nie patrzyła na Negrę :evil_lol: Quote
Pyrdka Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Piękne zdjęcia. Pamiętam ją taką wystraszoną siedzącą w klatce w przytulisku. Ehhh. Teraz to istna piękność, pewna siebie, cudna Negritka. Imię pasuje do niej jak ulał. Quote
sylwija Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 i jej nowemu domkowi :) zdjęcia super, prosimy o jeszcze ;) Quote
obraczus87 Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 Halo??? Zgadnijcie kto do mnie dzisiaj napisał?? DS Negritki :loveu: Oto kilka słów od Agaty :) "Przesyłam kilka zdjęć naszych psiaczków :-)) U nas wszystko w porządalu. Psiaki kochają się i nie mogą bez siebie żyć. Jedno za drugim wskoczy w ogień. Negrunia jest naszą księżniczką, skrzatem kochanym, taką calineczką :-))) Jest szczęśliwym i uśmiechniętym pieskiem. Niczego jej nie brakuje" zresztą zdjęcia mówią same za siebie :loveu: Mój kochany pierdzioch pospolitus :loveu: Quote
Pyrdka Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 Jeju. Cudowne fotki, cudowne psiaki:lol: Widać jakie są szczęśliwee. Uwielbiam takie wieści. Quote
obraczus87 Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 AKRUM do tablicy!!!! :mad::mad: nie zauważyłam, abyś "achała, ochała" widząc nowe zdjęcia Negry :mad: Quote
Akrum Posted May 30, 2012 Author Posted May 30, 2012 jestem, jestem :oops::oops::oops::oops: ciociu nie bij... ja zabiegana jestem i od tygodnia rzadko na dogo zaglądam. za dużo mi się na głowę zwaliło w ostatnich dniach. Ale teraz wpadam tu na chwilkę i BARDZO DZIĘKUJĘ ZA ZDJĘCIA I RELACJE Z DS :) Negrita jeszcze bardziej wypiękniała i widać szczęście i radość, a co najważniejsze ma tak wspaniałego braciszka, z którym się kochają i wspólnie biegają i się bawią, ma swoich ludzi i to najważniejsze :) Cudowne zdjęcia, och i ach tu nie wystarczy. Widać na nich, jaka Negra jest zadbana :) Trafiła do odpowiedniego i superowego domku :) Quote
sylwija Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 zdjęcia świetne, psiaki szczęśliwe :) dobrze Negrusia trafiła :) Quote
obraczus87 Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Wieści :) "Negrunia ma się wspaniale. Jest szczęśliwa ze swoim kumplem Alfim, latają po podwórku aż do utraty tchu :) Jest przekochaną sunią i pupilką Maćka, widać, że kocha go nad życie, z wzajemnością rzecz jasna :) Oczywiście śpi z nami pod kołdrą a rano całuje :)" Jeszcze w tym roku postaram się wybrac do Negry w odwiedziny. Teraz pannica ma do dyspozycji dom z ogrodem :) Quote
3 x Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 [quote name='obraczus87'] Jeszcze w tym roku postaram się wybrac do Negry w odwiedziny. Teraz pannica ma do dyspozycji dom z ogrodem :)[/QUOTE] takiej to dobrze ;) super że u Negry wszystko w porząku :) Quote
Akrum Posted December 7, 2012 Author Posted December 7, 2012 przydreptałam i ja zobaczyć jakie wieści od Negry są :) Bardzo się cieszę, że kochana suńka trafiła do tak wspaniałego domu :) warto było na niego czekać :) Quote
obraczus87 Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 I jeszcze dzisiejsze :) "Psiaki ucałowane :) Dziś mnóstwo śniegu na zewnątrz, mają taki ubaw, że hej :) Negra tarza się w śniegu, wkłada całą głowę w zaspy i jest cała biała :))) komedia, mówię Ci :))) Nie chcą wracać do domu wariaty dwa :))" Quote
sylwija Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 cudnie :) tak miło dostawać takie info :) Quote
Ziutka Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 [quote name='obraczus87']I jeszcze dzisiejsze :) "Psiaki ucałowane :) Dziś mnóstwo śniegu na zewnątrz, mają taki ubaw, że hej :) Negra tarza się w śniegu, wkłada całą głowę w zaspy i jest cała biała :))) komedia, mówię Ci :))) Nie chcą wracać do domu wariaty dwa :))"[/QUOTE] Ale super wieści :) juz sobie wyobrażam te ich śnieżne wariacje :) Quote
obraczus87 Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 [quote name='Ziutka']Ale super wieści :) juz sobie wyobrażam te ich śnieżne wariacje :)[/QUOTE] Znając Negrę wariatkę - to Agata i Maciek maja niezły ubaw :) Quote
Recommended Posts