joanna83 Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 asika5 napisał(a):Szymus wyszedł z lecznicy już w całkiem dobrej formie ale różnie to bywa Jestem w ciężkim szoku! Widziałam go zaledwie kilka godzin wcześniej i wyglądał wręcz kwitnąco. Dobrze, że to stało się w lecznicy.... Quote
Kuna Posted November 24, 2011 Author Posted November 24, 2011 Przepraszam, ze dzisiaj, ale wczoraj wróciłam po 22 i nie bardzo miałam czas, a i ochoty po tych przeżyciach było brak :roll: Z Szymonkiem juz wszystko dobrze, na szczęście reakcja pojawiła się jeszcze w lecznicy, więc szybko został "zaopatrzony". Wczoraj jeszcze był tkliwy, marudny i nie mógł sobie znaleźć miejsca, ale dzisiaj to juz najprawdziwszy Szymuś, biega po domu, ściga koty i generalnie wkurza:evil_lol: W sumie to sie tylko cieszyć, że mieliśmy tę wczorajszą niespodziankę... bo teraz wiemy co trzeba mówic domkowi przyszłemu - Szymuś musi uważać dosłownie na wszystko - antybiotyki, szczepienia, a strach pomyśleć o narkozie w czasie kastracji:placz: W każdym razie będziemy szukac bardzo, bardzo odpowiedzialnego domku!! Quote
Kuna Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 Przypominam Wam Szymusia, zadomowił się juz chłopak u mnie na dobre, więc chyba czas, aby szedł do siebie, bo będzie i jemu i mnie coraz trudniej:placz: Myślę, ze niebawem będziemy umawiać mu, z wielkim strachem kastrację, więc prosze o ogłoszenia :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Kuna Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
gawronka Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Kuna, widzę, dziś robiła sesje zdjęciowe:evil_lol: Quote
Kuna Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 No troszkę zdjęć natrzaskałam, ładna pogoda, to trzeba wykorzystać :) Quote
jaanna019 Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Ale jak tak można gołego Szymusia na śnieg do lasu wypuścić :( biedny piesek ;) Quote
gawronka Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 A gdzie niebieski kubraczek ? :diabloti: Quote
asika5 Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 No właśnie o to samo miałam zapytać:evil_lol: Quote
Kuna Posted January 20, 2012 Author Posted January 20, 2012 Ale Wy złośliwe jesteście.. teraz w takim lata:eviltong: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
kaszanka Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 nie wiem czy tylko dla mnie się tak kojarzy - czy wy również czasem używacie nazwy "sarenka" ? Quote
Kuna Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 Naprawdę nikt go nie chce? Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
joanna83 Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Kuna ja chcę, ale nie mogę wziąć :( Przecudny chłopaczek, kochaniutki. W sam raz by się nadawał pod moją kołderkę obok Niunieczki :) Quote
joanna83 Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 kaszanka napisał(a):A Szymuś ma ogłoszonka? Kilka ma, ale pomoc w ogłaszaniu mile widziana ;) Quote
Kuna Posted April 30, 2012 Author Posted April 30, 2012 kaszanka niechcący zwróciła mi uwagę ;) Zapomniałam Wam powiedzieć, ze Szymek jest w nowym domu, cudownym domu :)!! Quote
Kuna Posted May 29, 2012 Author Posted May 29, 2012 Co prawda chyba nikogo to nie interesuje, ale wstawię... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us podobno ulubione Titkowe miejsce, to głowa Taty ;) Uploaded with ImageShack.us no, tak... mój odkurzacz tez był wrogiem :loll: Uploaded with ImageShack.us Quote
Pipi Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 Watek spadl i dlatego pewnie nikt nie zauwazyl, ze Szymus juz ma domek. Widac, ze domek spoko i piesio szczesliwy. Niech mu tak bedzie do konca jego dluuuugiego zycia. Ja, ciesze sie z kazdej dobrej adopcji. Od siebie bardzo dziekuje wszystkim, ktorzy pomogli Szymuniowi. Bardzo fajny pies. (tak jakos przypadkiem, szukajac innego watka, tu weszlam, ale ciesze sie bo to dobra wiadomosc) Quote
jaanna019 Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 Widać że Szymuś dobrze trafił, fajny domek, nie chcą więcej psów? ;) Quote
Kuna Posted May 30, 2012 Author Posted May 30, 2012 No... domek Szymusia - Titusia najlepszy na świecie i ma pełny odlot na jego punkcie :) Titek najbardziej kocha Tatę, ale ogólnie całusy rozdaje wszystskim domownikom :) Psów więcej chyba nie chca, w weekendy maja zawsze Ferdka - kumpla Titka, więc myslę, ze zostanie jedynakiem ;) Quote
kaszanka Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 konstrukcja pod oknem specjalnie dla psiaków - mówi sama za siebie o opiekunach psa - aż się rozmarzyłam ............. :) Quote
Recommended Posts