Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

asika5 napisał(a):
Szymus wyszedł z lecznicy już w całkiem dobrej formie ale różnie to bywa

Jestem w ciężkim szoku! Widziałam go zaledwie kilka godzin wcześniej i wyglądał wręcz kwitnąco. Dobrze, że to stało się w lecznicy....

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepraszam, ze dzisiaj, ale wczoraj wróciłam po 22 i nie bardzo miałam czas, a i ochoty po tych przeżyciach było brak :roll:
Z Szymonkiem juz wszystko dobrze, na szczęście reakcja pojawiła się jeszcze w lecznicy, więc szybko został "zaopatrzony". Wczoraj jeszcze był tkliwy, marudny i nie mógł sobie znaleźć miejsca, ale dzisiaj to juz najprawdziwszy Szymuś, biega po domu, ściga koty i generalnie wkurza:evil_lol:
W sumie to sie tylko cieszyć, że mieliśmy tę wczorajszą niespodziankę... bo teraz wiemy co trzeba mówic domkowi przyszłemu - Szymuś musi uważać dosłownie na wszystko - antybiotyki, szczepienia, a strach pomyśleć o narkozie w czasie kastracji:placz: W każdym razie będziemy szukac bardzo, bardzo odpowiedzialnego domku!!

• 1 month later...
Posted

Przypominam Wam Szymusia, zadomowił się juz chłopak u mnie na dobre, więc chyba czas, aby szedł do siebie, bo będzie i jemu i mnie coraz trudniej:placz:
Myślę, ze niebawem będziemy umawiać mu, z wielkim strachem kastrację, więc prosze o ogłoszenia :)

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

• 2 months later...
  • 4 weeks later...
Posted

Watek spadl i dlatego pewnie nikt nie zauwazyl, ze Szymus juz ma domek. Widac, ze domek spoko i piesio szczesliwy. Niech mu tak bedzie do konca jego dluuuugiego zycia. Ja, ciesze sie z kazdej dobrej adopcji. Od siebie bardzo dziekuje wszystkim, ktorzy pomogli Szymuniowi. Bardzo fajny pies.

(tak jakos przypadkiem, szukajac innego watka, tu weszlam, ale ciesze sie bo to dobra wiadomosc)

Posted

No... domek Szymusia - Titusia najlepszy na świecie i ma pełny odlot na jego punkcie :) Titek najbardziej kocha Tatę, ale ogólnie całusy rozdaje wszystskim domownikom :)
Psów więcej chyba nie chca, w weekendy maja zawsze Ferdka - kumpla Titka, więc myslę, ze zostanie jedynakiem ;)