Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No kuna takiego modela to ty jeszcze nie miałaś:cool3::cool3::cool3::cool3:
Normalnie szpan na całą wieś:evil_lol:
Co te biedne pieski myślą patrząc na Szymusia:cool3:

A tak poważnie to życzę dużo zdrówka dla tej kruszynki i mam nadzieję że niedługo poznam go osobiście

Posted

Niestety wyniki moczu sa nieładne :(, niepokojąco wysoki stosunek białka do kreatyniny, białko na 3+, PH zasadowe i kryształki, przy jednoczesnym braku leukocytów... podobno moze to byc preludium do niewydolnosci nerek :(

• 2 weeks later...
Posted

Ja myślę,że jedno i drugie jak najbardziej realne. Ale jak Szymuś nauczy się latać prawidłowo to Kuna obciążniki zdejmie i dopiero wtedy chłopak pokaże na co go stać.

Posted

Szymuś lata jak go te moje małpiszony za kaptur kurtki naciągają:evil_lol:, poza tym lata za daleko, a że sie menda żadnego psa nie boi, to ja się boję, żeby do wybiegów nie zaleciał... bo jakby go jakiś grenland złapał czy inna Kami... to tylko futro z kaptura zostałoby... takze Szymuś rzeczywiście - obciążniki ma zamontowane:eviltong:

Posted

[quote name='Kuna']Dzisiejsze fotki Szymka, trochę przytył, ale na tym Hill'sie to cos kiepsko idzie :/, ale co sie dziwić - tylko 13% białka..

Cudeńko :loveu:
A jak zdrówko szymusiowe?

Posted

Szymek ogólnie czuje się świetnie, a jak naprawde jest dowiem się niebawem, bo zbliża się termin kontrolnych badań. Także trzymajcie kciuki, aby tym razem stosunek białka do kreatyniny był prawidłowy...

• 5 weeks later...
Posted

Cichutko tu u Szymusia to podrzucę trochę watek.
Miałam dziś okazję poznać Szymka osobiście. Mogę tylko powiedzieć, że jest prześliczny, przecudny, najukochańszy :loveu: i wpatrzony w Gretę jak w obrazek. Typowy pinczerek, piesek jednego pana. Już widzę tą kolejkę po maleństwo :cool3:
Udało się odcedzić Szymusia? Trzymam kciuki za powodzenie całej akcji i dobre wyniki badań.
Naprawdę cudny ten Szymonek... :loveu:

Posted

joanna83 napisał(a):
Typowy pinczerek, piesek jednego pana.

Oj Asiu :eviltong: chyba mówimy nie o tym samym Szymusiu. Bo ja dzis poznałam pinczero szarpeja:evil_lol:

joanna83 napisał(a):

Udało się odcedzić Szymusia? Trzymam kciuki za powodzenie całej akcji i dobre wyniki badań. Naprawdę cudny ten Szymonek... :loveu:

Tak udało się, ale po pobraniu moczu Szymuś wystraszył cała lecznicę. Zareagował na podany antybiotyk wstrząsemanafilaktycznym (chyba tak to sie zwie). Najpierw pokrył sie czerwonymi krostkami na całym ciele potem puchł a potem zaczął się marszczyć:crazyeye: oczy nabrały wzroku amstafa potem zamieniły sie na pekińczyka
Po raz pierwszy widziałam takie cuda:shake:
Ale wszystko dobrze się skończyło. Na szczęscie byłyśmy jeszcze w lecznicy

Greta daj znać czy z Szymkiem wszystko OK