gawronka Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Dziewczyny, co Wy z nim robicie? :evil_lol: przecież to facet, nawet jeszcze jajeczny :diabloti: Quote
bbgm Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 :cool2: o matko,padłam :turn-l: .Zarąbiście wygląda. Quote
jaanna019 Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 O matko :crazyeye: biedny pies. Jak on się we wsi pokaże :evil_lol::evil_lol: Quote
asika5 Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 No kuna takiego modela to ty jeszcze nie miałaś:cool3::cool3::cool3::cool3: Normalnie szpan na całą wieś:evil_lol: Co te biedne pieski myślą patrząc na Szymusia:cool3: A tak poważnie to życzę dużo zdrówka dla tej kruszynki i mam nadzieję że niedługo poznam go osobiście Quote
Kuna Posted October 10, 2011 Author Posted October 10, 2011 Szymuś przytył 80 dkg:multi:, czuje się nieźle, kocha mnie bardzo:loveu:. Czekamy na wyniki moczu.. Quote
Kuna Posted October 12, 2011 Author Posted October 12, 2011 Niestety wyniki moczu sa nieładne :(, niepokojąco wysoki stosunek białka do kreatyniny, białko na 3+, PH zasadowe i kryształki, przy jednoczesnym braku leukocytów... podobno moze to byc preludium do niewydolnosci nerek :( Quote
asika5 Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 O matko nie dość że mizerny to jeszcze chory:-( Kuna będzie dobrze mego Bursztynkla wyciągneli z mega niewydoności to i Szymusiowi pomogą Quote
Kuna Posted October 13, 2011 Author Posted October 13, 2011 Ogolnie czuje sie bardzo dobrze, tyje w oczach i szcza po kątach Quote
Kuna Posted October 23, 2011 Author Posted October 23, 2011 Dzisiejsze fotki Szymka, trochę przytył, ale na tym Hill'sie to cos kiepsko idzie :/, ale co sie dziwić - tylko 13% białka.. Quote
jaanna019 Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Nie, no przytył i to sporo. Piękny z niego pies będzie. Quote
suślik Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 A jak to się stało, że Szymuś nie lata? Kami lata,Borys i Nastka latają a Szymuś na przyuczeniu ? Quote
jaanna019 Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Znaczy się początkujący, albo mu Kuna celowo obciążniki zamontowała bo malutki i by poleciał za wysoko ;) Quote
suślik Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Ja myślę,że jedno i drugie jak najbardziej realne. Ale jak Szymuś nauczy się latać prawidłowo to Kuna obciążniki zdejmie i dopiero wtedy chłopak pokaże na co go stać. Quote
Kuna Posted October 23, 2011 Author Posted October 23, 2011 Szymuś lata jak go te moje małpiszony za kaptur kurtki naciągają:evil_lol:, poza tym lata za daleko, a że sie menda żadnego psa nie boi, to ja się boję, żeby do wybiegów nie zaleciał... bo jakby go jakiś grenland złapał czy inna Kami... to tylko futro z kaptura zostałoby... takze Szymuś rzeczywiście - obciążniki ma zamontowane:eviltong: Quote
joanna83 Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 [quote name='Kuna']Dzisiejsze fotki Szymka, trochę przytył, ale na tym Hill'sie to cos kiepsko idzie :/, ale co sie dziwić - tylko 13% białka.. Cudeńko :loveu: A jak zdrówko szymusiowe? Quote
Kuna Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 Szymek ogólnie czuje się świetnie, a jak naprawde jest dowiem się niebawem, bo zbliża się termin kontrolnych badań. Także trzymajcie kciuki, aby tym razem stosunek białka do kreatyniny był prawidłowy... Quote
joanna83 Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Cichutko tu u Szymusia to podrzucę trochę watek. Miałam dziś okazję poznać Szymka osobiście. Mogę tylko powiedzieć, że jest prześliczny, przecudny, najukochańszy :loveu: i wpatrzony w Gretę jak w obrazek. Typowy pinczerek, piesek jednego pana. Już widzę tą kolejkę po maleństwo :cool3: Udało się odcedzić Szymusia? Trzymam kciuki za powodzenie całej akcji i dobre wyniki badań. Naprawdę cudny ten Szymonek... :loveu: Quote
asika5 Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 joanna83 napisał(a):Typowy pinczerek, piesek jednego pana. Oj Asiu :eviltong: chyba mówimy nie o tym samym Szymusiu. Bo ja dzis poznałam pinczero szarpeja:evil_lol: joanna83 napisał(a): Udało się odcedzić Szymusia? Trzymam kciuki za powodzenie całej akcji i dobre wyniki badań. Naprawdę cudny ten Szymonek... :loveu: Tak udało się, ale po pobraniu moczu Szymuś wystraszył cała lecznicę. Zareagował na podany antybiotyk wstrząsemanafilaktycznym (chyba tak to sie zwie). Najpierw pokrył sie czerwonymi krostkami na całym ciele potem puchł a potem zaczął się marszczyć:crazyeye: oczy nabrały wzroku amstafa potem zamieniły sie na pekińczyka Po raz pierwszy widziałam takie cuda:shake: Ale wszystko dobrze się skończyło. Na szczęscie byłyśmy jeszcze w lecznicy Greta daj znać czy z Szymkiem wszystko OK Quote
joanna83 Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Boże!!!!!! Wygląda koszmarnie! Biedny maluszek. To reakcja alergiczna na antybiotyk? Greta jak się Szymek teraz czuje? Quote
asika5 Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Szymus wyszedł z lecznicy już w całkiem dobrej formie ale różnie to bywa Quote
Recommended Posts