Kuna Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Własnie wczoraj, 4 października, do Szymusia usmiechnęło się szczęście. Łapalismy go z Wojtkiem dobrą chwilę, bo maluch, najwidoczniej przeganiany przez ludzi, już zaczał sie ich bac :( Szymuś - tak nazwał go Wojtek - to ok. 2-letni psiak w typie pinczera miniaturowego, sliczny, delikatny i... sami zobaczcie.. przedstawiam Wam naszego nowego tymczasa i prosze o pomoc w ogłaszaniu. Oczywiście najpierw musimy go odkarmić, wykastrować i miejmy nadzieję, że domek jest tuz za rogiem ;) Quote
jaanna019 Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Mój Szymciu :loveu: biedulka kochana. Jak się odkarmi to będzie z niego piękny pinczer. Ja już zazdroszczę domkowi, do którego trafi :oops: Dodaję zdjęcia: Quote
gawronka Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 jak dobrze,że Św. Franciszek wysłał was do łapania :cool3: Sama skóra i kości :shake: Ale będzie piękny, w to nie wątpię :loveu: Quote
joanna83 Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Szymusiu (rewelacyjne ma imię ;)) dochodź do siebie maluszku kochany, nabieraj ciałka i sio do domku :) Greta ta ostatnia fotka jest rewelacyjna! Cudny z niego chłopaczek :) Aż żałuję, że to ja go nie znalazłam ;) Quote
jolasek Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Fajny cudak, ma czip? Piękniś musiał mieć dom. Quote
Kuna Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 [quote name='joanna83']Aż żałuję, że to ja go nie znalazłam ;)[/QUOTE] Heh, mówiła jaanna019, że gdybys go zobaczyła, to na kolanach prosiłabyś, żebym Ci go na DT dała :cool3: Jolu, nie miał nic, ani chipa, ani obroży, za to kleszcze, glisty i kosteczki na wierzchu:roll: No i strasznie jurny jest:evil_lol:, kryje mi wszystkie sucze i wcale mu nie przeszkadza, ze są wykastrowane. Może uciekł komus za cieczką? Quote
suślik Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Wychodzę z założenia, że taki mały pies to jednak nie jest dla mnie bo ja wolę większe odrobinę no i co z takim małym psem można zrobić? ja to bym pewnie rozdeptała w nocy :D Ale Szymuś.... :loveu: cudne chuchro :loveu: Oferuję swoje usługi w ogłaszaniu chłopaka. Quote
jolasek Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 [quote name='Kuna']Heh, mówiła jaanna019, że gdybys go zobaczyła, to na kolanach prosiłabyś, żebym Ci go na DT dała :cool3: Jolu, nie miał nic, ani chipa, ani obroży, za to kleszcze, glisty i kosteczki na wierzchu:roll: No i strasznie jurny jest:evil_lol:, kryje mi wszystkie sucze i wcale mu nie przeszkadza, ze są wykastrowane. Może uciekł komus za cieczką?[/QUOTE] co do jurności to coś o tym wiem, Majka ma samych takich adoratorów, mimo kastracji. Quote
joanna83 Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 [quote name='Kuna']Heh, mówiła jaanna019, że gdybys go zobaczyła, to na kolanach prosiłabyś, żebym Ci go na DT dała :cool3: Zdecydowanie uwielbiam pinczery! Takie maleńkie okruszki mają wielkie serducha. Wiem, to odkąd mam moją Niunieczkę :) Tylko, to są też bardzo wrażliwe istotki, pieski jednego pana. Bardzo przeżywają każdą zmianę. Od razu jak mi Ania powiedziała, że masz takie cudeńko, to pomyślałam, że komuś uciekł za suczkami. Dobrze, że go wzięłaś. Noce już są zimne... Suślik ja Ci powiem, że zawsze myślałam, że lubię tylko duże psy. Do czasu aż dostałam moją zmiksowaną chyba z pinczerkiem sunię na DT. Po dwóch minutach wiedziałam, że chociażby nie wiem co, ona musi u mnie zostać na stałe. Od tej pory już zawsze będę miała duże psy i conajmniej jednego pinczerka ;) Quote
kaszanka Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 drugie zdjęcie Szymusia - jakby z międzynarodowej wystawy :)) Quote
jaanna019 Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Nie mam kabelka, nie mogę zdjęć z aparatu zrzucić. Może jutro znajdę :( Quote
Kuna Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 Szymus własnie odmówił jedzenia:placz:, mam nadzieję, ze to nie babeszja... wsadzam mu termometr... Quote
joanna83 Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 [quote name='Kuna']Szymus własnie odmówił jedzenia:placz:, mam nadzieję, ze to nie babeszja... wsadzam mu termometr...[/QUOTE] I jak? (znaki) Quote
Kuna Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 Wręcz przeciwnie - 37,7. Ale jakis taki niewyraźny:shake: Quote
joanna83 Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [quote name='Kuna']Wręcz przeciwnie - 37,7. Ale jakis taki niewyraźny:shake:[/QUOTE] Może to ze stresu. Wycacaj maluszka ode mnie :) Quote
Kuna Posted October 6, 2011 Author Posted October 6, 2011 Własnie wróciliśmy od weta, Szymus jest po kroplówce, dostał antybiotyk, zastrzyk przeciwskurczowy, bo wymiotuje i obserwujemy. Była nas odwiedzic w lecznicy bbgm, to może później wstawi zdjęcia. Quote
bbgm Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Wstawię jutro.Dopiero od koni wróciłam.A Szczur :eviltong: jest super. Quote
joanna83 Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Dziewczyny no nie bądźcie takie! Wstawcie zdjęcia! A jak Szymek się czuje? Quote
Kuna Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 Jest lepiej :), wczoraj jeszcze zahaftował mi auto, ale zjadł już 4 malutkie posiłki i jest OK. Krew.. taka sobie - podwyższone AP i, co prawda w normie, ale górnej granicy, mocznik - to jak mówi wet może byc podyktowane jego wygłodzeniem, ale jest 11000 leukocytów... na razie antybiotyk i obserwujemy. Wenflonu jeszcze nie wyciągamy. Quote
jaanna019 Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Podobny ale to nie on http://kontakt24.tvn.pl/artykul,poszukiwany,53397.html Quote
joanna83 Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 [quote name='jaanna019']Podobny ale to nie on http://kontakt24.tvn.pl/artykul,poszukiwany,53397.html Tamten waży 1-2 kg, to na pewno nie ten. Zajrzyjcie do mojej nowej tymczasowiczki :) http://www.dogomania.pl/threads/215742-male%C5%84ka-kud%C5%82ata-Zoja-czeka-na-wymarzony-DS Quote
joanna83 Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Padłam! Super wdzianko i jaki puszek na kapturku :cool3: Quote
Kuna Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 Specjalne podziekowania dla bbgm :), zdarła ubranko ze swojej Rity i pozyczyła Szymkowi, żeby sie nie telepał z zimna :) Quote
Recommended Posts