Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 305
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I się Twojej mamie Aniu nie dziwię- jak już pojechałaś z Bunią od nas a ja wróciłam do domu to płakałam sobie razem z moimi dziećmi za Bunią.
I jak nie kochać takiego psiaka :loveu:

Posted

AnkaG napisał(a):
Jeszcze Wam coś powiem:

We wrześniu podjęłam decyzję o wirtualnej adopcji pieska z naszego szczecińskiego schroniska. W ciągu tych 3,5 miesiąca musiałam 5 razy wybierac nowego pieska, bo co wybrałam to wkrótce został adoptowany. Pani która zajmuje sie stroną schroniska ostatnio mi powiedziała, że przynoszę szczęście pieskom. :loveu:

Anka kurcze...........
kobitko adoptuj jakaś bidę uciechowska na szczescie................

Posted

Kochana Buniu:loveu: ,masz juz domeczek we Wrocławiu tulisz sie i dajesz całuski Swojej Własnej Pańci,oczywiście dzieki kochanej JAMNICZEJCZARODZIEJCE:loveu:

I ktos nazwał Ciebie -FARCIARĄ;)

Tak BUNIU straciłaś nagle swój domek ,nikt nie wie dlaczego,błąkałas się w szczecińskiej dzielnicy Nad Odrą i spotkałaś dwóch chłopców.którzy zawieżli Cie do schroniska.

Pani Kierownik Schroniska zadzwonila do mnie i pozwoliła abyś kwarantannę dwutygodniowa spędziła w domku tymczasowym:loveu:
Bardzo dziekuję Pani Kierownik :loveu: za ciepłe podejście i zrozumienie losu Buni:Rose: :Rose:

I tak trafłaś do Roxany i jej miłego domeczku :lol: .
Bardzo dziekuje Roxano :loveu:Tobie i Twojej Rodzince :Rose: :Rose:

Po dwóch tygodniach czekał na Ciebie inny domeczek tymczasowy u Rodziców Anki.G.

Tam spotkał Ciebie maly zabieg z chorymi ząbkami .
Bardzo dziekuje Wszystkim którzy pomogli wrócic Buni do zdrówka
:Rose::Rose:
Bardzo dziekuje Aniu i Tobie i Twoim Rodzicom:loveu: :Rose::Rose:

I znalazł sie domeczek we Wrocławiu:loveu:

Bardzo dziekuje Bea1 za ciepły domek dla Buni:Rose::Rose:

I zaczęliśmy szukac transportu i znalazl sie szybciutko

Dziekuję Panu Wet.za dostarczenie do Wrocławia naszej BUNI:Rose::Rose:

Wszystka pomoc dla Ciebie Buniu układała sie jak puzzle.
Tak Buniu jesteś WIELKĄ FARCIARĄ:multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='malagos']Jak puzzle lub jak bajka! :loveu:

Moja Malinka też juz jutro będzie w objęciach swej pańci!:loveu:[/quote

Bardzo sie ciesze Malagos ze Malinka juz jedzie do Domeczku:loveu:

Posted

Aniu, nie smuć się. Dogomania to naprawde dom wariatów - dzieki pomocy i sercu wielu osob Malinka nocuje dzis w Poznaniu u Supergogi, jutro jedzie do Wrocławia, oczywiście do cioteczki Bei!

Posted

AnkaG napisał(a):
Tak mi smutno wczoraj było, że nie mogę pomóc w transporcie Malinki. :-(

Ciotki co tu za żałoba jakaś?:mad::evil_lol:cieszyc się proszę, świętować!:bigcool::jumpie::ylsuper:

Posted

Na stronie schroniska przy mojej wirtualnej adopcji napisano:
" Mamy nadzieję, że Dudi równie szybko jak inne psy adoptowane witualnie przez P.Annę znajdzie nowy dom".

Nie żebym się chwaliła, ale to takie miłe. :lol:

Posted

:eviltong:

AnkaG napisał(a):
Nam już dzisiaj nie smutno. Amiśka za zdrowie Buni właśnie :drinka: .

A ja tylko :cunao: bo jutro mam kurs 8 godzin.

AMIŚKA chiba tylko we śnie:drinka: ,
bo niestety Aniu po rozmowie z Toba padła na łóżko i obudzila sie dziś o 9:eviltong:

Posted

Byłam u Buni, ta sunia lepiej nie mogła trafić:loveu:Pani jest przecudna, ma wielkie serce! Sunia na razie jest smutna i nie rozumie co się dzieje, co jakiś czas bardzo szczeka...prosi, że chce do domku.. do Szczecina:placz:...pokochała rodziców Ani..Niestety sunia bardzo tęskni, ale to minie.. bo Pani okazuje jej wiele miłości, ciepła i cierpliwości...wspaniała osoba Cioteczki!!! Powiem bardzo nieskromnie mam nosa i już!:razz:

Mam zdjęcia ale.. potem;)..teraz chce pomieszkać w domku:evil_lol:i zamykam kompa;)

Posted

Beatko Bunia u rodziców też sobie lubiła tak troszkę poszczekac.

A tęskni na pewno.

Pani Marta jest bardzo miła osobą i Bunia będzie miała naprawdę dobry domek. :loveu:

Posted

U mnie Bunia też poszczekiwała, najczęściej to jak wróciłyśmy z dworku do domku. To wtedy zaczynała szczekać. Po jakimś czasie stwierdziłam, że ona chyba w ten sposob okazuje radość, ze wróciła do domku :)
Przez te dwa tygodnie pobytu Buni u mnie pokochałam tą małą sunię- moje dzieci zresztą też. Nowa Pani też ją napewno mocno pokocha- pewnie już pokochała :loveu:
Bądźcie razem szczęśliwe!

Posted

na drugim zdjęciu Bunia zastanawia się co tak cudnie pachnie:evil_lol:/fuj:cool1:/ chyba Ciotka Beata coś dobrego przyniosła...;) zjedzenie tego śmierdziuszka małej zajęło jakieś 5 minut...dzięki Cioci Aniu za wyleczenie ząbków..naprawdę uśmiech Bunia ma przecudny.

Posted

Buniolek jeszcze troszkę może niepewny ale za kilka dni to już będzie pełnia szczęścia. :loveu:

Beatka nie napisała, że Pani Marta zdecydowała, ze nie będzie zmieniac
imienia i Bunia zostanie Bunią. :lol:

Cuuudne zdjęcia. :multi: