AnkaG Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Nie wiem czy powinnam o tym pisac ? Mama się popłakała jak zabierałam Bunię. Quote
Roxana Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 I się Twojej mamie Aniu nie dziwię- jak już pojechałaś z Bunią od nas a ja wróciłam do domu to płakałam sobie razem z moimi dziećmi za Bunią. I jak nie kochać takiego psiaka :loveu: Quote
justynavege Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 AnkaG napisał(a):Jeszcze Wam coś powiem: We wrześniu podjęłam decyzję o wirtualnej adopcji pieska z naszego szczecińskiego schroniska. W ciągu tych 3,5 miesiąca musiałam 5 razy wybierac nowego pieska, bo co wybrałam to wkrótce został adoptowany. Pani która zajmuje sie stroną schroniska ostatnio mi powiedziała, że przynoszę szczęście pieskom. :loveu: Anka kurcze........... kobitko adoptuj jakaś bidę uciechowska na szczescie................ Quote
AMIŚKA Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Kochana Buniu:loveu: ,masz juz domeczek we Wrocławiu tulisz sie i dajesz całuski Swojej Własnej Pańci,oczywiście dzieki kochanej JAMNICZEJCZARODZIEJCE:loveu: I ktos nazwał Ciebie -FARCIARĄ;) Tak BUNIU straciłaś nagle swój domek ,nikt nie wie dlaczego,błąkałas się w szczecińskiej dzielnicy Nad Odrą i spotkałaś dwóch chłopców.którzy zawieżli Cie do schroniska. Pani Kierownik Schroniska zadzwonila do mnie i pozwoliła abyś kwarantannę dwutygodniowa spędziła w domku tymczasowym:loveu: Bardzo dziekuję Pani Kierownik :loveu: za ciepłe podejście i zrozumienie losu Buni:Rose: :Rose: I tak trafłaś do Roxany i jej miłego domeczku :lol: . Bardzo dziekuje Roxano :loveu:Tobie i Twojej Rodzince :Rose: :Rose: Po dwóch tygodniach czekał na Ciebie inny domeczek tymczasowy u Rodziców Anki.G. Tam spotkał Ciebie maly zabieg z chorymi ząbkami . Bardzo dziekuje Wszystkim którzy pomogli wrócic Buni do zdrówka :Rose::Rose: Bardzo dziekuje Aniu i Tobie i Twoim Rodzicom:loveu: :Rose::Rose: I znalazł sie domeczek we Wrocławiu:loveu: Bardzo dziekuje Bea1 za ciepły domek dla Buni:Rose::Rose: I zaczęliśmy szukac transportu i znalazl sie szybciutko Dziekuję Panu Wet.za dostarczenie do Wrocławia naszej BUNI:Rose::Rose: Wszystka pomoc dla Ciebie Buniu układała sie jak puzzle. Tak Buniu jesteś WIELKĄ FARCIARĄ:multi: :multi: :multi: Quote
malagos Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Jak puzzle lub jak bajka! :loveu: Moja Malinka też juz jutro będzie w objęciach swej pańci!:loveu: Quote
AMIŚKA Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 [quote name='malagos']Jak puzzle lub jak bajka! :loveu: Moja Malinka też juz jutro będzie w objęciach swej pańci!:loveu:[/quote Bardzo sie ciesze Malagos ze Malinka juz jedzie do Domeczku:loveu: Quote
AnkaG Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Tak mi smutno wczoraj było, że nie mogę pomóc w transporcie Malinki. :-( Quote
justynavege Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 AnkaG Ty sie nie smuć kobito :) to kolejny sukces gdzie Bunia jedzie do domku:) oby tak dalej masz szczęsliwą Łapkę :)P Quote
malagos Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Aniu, nie smuć się. Dogomania to naprawde dom wariatów - dzieki pomocy i sercu wielu osob Malinka nocuje dzis w Poznaniu u Supergogi, jutro jedzie do Wrocławia, oczywiście do cioteczki Bei! Quote
AnkaG Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Tak Bea1 jest prawdziwą czarodziejką w szukaniu domków !!! Quote
Bea1 Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 AnkaG napisał(a):Tak mi smutno wczoraj było, że nie mogę pomóc w transporcie Malinki. :-( Ciotki co tu za żałoba jakaś?:mad::evil_lol:cieszyc się proszę, świętować!:bigcool::jumpie::ylsuper: Quote
AnkaG Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Nam już dzisiaj nie smutno. Amiśka za zdrowie Buni właśnie :drinka: . A ja tylko :cunao: bo jutro mam kurs 8 godzin. Quote
AnkaG Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Na stronie schroniska przy mojej wirtualnej adopcji napisano: " Mamy nadzieję, że Dudi równie szybko jak inne psy adoptowane witualnie przez P.Annę znajdzie nowy dom". Nie żebym się chwaliła, ale to takie miłe. :lol: Quote
AMIŚKA Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 :eviltong: AnkaG napisał(a):Nam już dzisiaj nie smutno. Amiśka za zdrowie Buni właśnie :drinka: . A ja tylko :cunao: bo jutro mam kurs 8 godzin. AMIŚKA chiba tylko we śnie:drinka: , bo niestety Aniu po rozmowie z Toba padła na łóżko i obudzila sie dziś o 9:eviltong: Quote
Bea1 Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Byłam u Buni, ta sunia lepiej nie mogła trafić:loveu:Pani jest przecudna, ma wielkie serce! Sunia na razie jest smutna i nie rozumie co się dzieje, co jakiś czas bardzo szczeka...prosi, że chce do domku.. do Szczecina:placz:...pokochała rodziców Ani..Niestety sunia bardzo tęskni, ale to minie.. bo Pani okazuje jej wiele miłości, ciepła i cierpliwości...wspaniała osoba Cioteczki!!! Powiem bardzo nieskromnie mam nosa i już!:razz: Mam zdjęcia ale.. potem;)..teraz chce pomieszkać w domku:evil_lol:i zamykam kompa;) Quote
AnkaG Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Beatko Bunia u rodziców też sobie lubiła tak troszkę poszczekac. A tęskni na pewno. Pani Marta jest bardzo miła osobą i Bunia będzie miała naprawdę dobry domek. :loveu: Quote
Bea1 Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Ciocia Celinka zatraz wstawi zdjęcia:loveu:bo ja blondynka oczywiście nadal nie potrafię:eviltong: Quote
Roxana Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 U mnie Bunia też poszczekiwała, najczęściej to jak wróciłyśmy z dworku do domku. To wtedy zaczynała szczekać. Po jakimś czasie stwierdziłam, że ona chyba w ten sposob okazuje radość, ze wróciła do domku :) Przez te dwa tygodnie pobytu Buni u mnie pokochałam tą małą sunię- moje dzieci zresztą też. Nowa Pani też ją napewno mocno pokocha- pewnie już pokochała :loveu: Bądźcie razem szczęśliwe! Quote
Celina12 Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Nadchodzą zdjęcia Buni w nowym DOMKU....:loveu: Quote
Bea1 Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 na drugim zdjęciu Bunia zastanawia się co tak cudnie pachnie:evil_lol:/fuj:cool1:/ chyba Ciotka Beata coś dobrego przyniosła...;) zjedzenie tego śmierdziuszka małej zajęło jakieś 5 minut...dzięki Cioci Aniu za wyleczenie ząbków..naprawdę uśmiech Bunia ma przecudny. Quote
tanitka Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 jakie ona ma cudne łoże, jak księzniczka na ziarnku grochu!:lol: Quote
AnkaG Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Buniolek jeszcze troszkę może niepewny ale za kilka dni to już będzie pełnia szczęścia. :loveu: Beatka nie napisała, że Pani Marta zdecydowała, ze nie będzie zmieniac imienia i Bunia zostanie Bunią. :lol: Cuuudne zdjęcia. :multi: Quote
justynavege Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Bunia szczesciara :) Anka G ja sie domagam zaadoptowania przez Ciebie dowolnie wybranej Uciechowskiej biedy pzrynosisz szczescie psiakom Aniu :) :loveu: Quote
Adzia&Senka Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Śliczna Bunia ma w końcu swój domek :multi: Strasznie się z tego powodu cieszymy :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :laola: :laola: Quote
katarzyna kuczewska Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 :multi::multi::multi::multi: piekna Bunia i jakie posłąnko jak tron wielkie gratki dla wszystkich ktorzy znalezli jej dom Quote
Recommended Posts