Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 305
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochane malenstwo- idziemy na spacerek na I stronkę :painting:
Malutka do góry trzeba domku szukac, bo ja już takiego stresa mam... :placz: :placz: :placz:

Posted

To jest Bunia- pilnie potrzebująca domku jamnicza sunia- babunia :-( :

:tree1: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1:
Nie mam sprawnego aparatu :(

Posted

Bunia -Śliczna Jamniczka-bardzo potrzebuje pomocy i ma niewiele czasu...musi mieć domek,w Domku Tymczasowym nie może być już długo-Opiekunkę czeka poważna operacja...:-(
Kto może pomóc Ślicznocie????

Posted

Bunia malutka kochana kruszynka (no może już nie taka kruszynka wagowo, bo zastępcza mama troszkę Buniaczka podtuczyła... :razz: ), szuka domku wspaniałego i człowieka kochanego!
Bunia biegusiem na pierwszą stronkę leci wypatrywac domku :Dog_run: - może być pełen dzieci :loveu:
Bunia kocha dzieci :multi:

Posted

Bunia- konczy u mnie tymczas...
Gdyby nie moje felerne zdrowie, i operacja, która nademną wisi, pewnie by jeszcze u mnie została...
Ale niestety nie moze :-(
Pozegnanie będzie dla mnie straszne, bo już zapadła mi w serduszku ta mała śliczna, kochana dziewczynka. Zasługuje na wspaniały domeczek z dobrymi ludzmi, toleruje inne zwierzątka, toleruje dzieci- jest naprawdę kochana :loveu:
Buniaczku- życzę Ci wszystkiego naj, najlepszego!
Kocham Cię... :-(

Posted

Jutro, najdalej w piątek wszystko się rozwiąże i wtedy zaraz Wam napiszę. Oczywiście Bunia nie wróci do schoniska- absolutnie :shake: U mnie konczy tymczas, bo mogłam ją wziąć na te najważniejsze dwa tygodnie aby kwarantanny nie przechodziła w schronie. Dalej wszystko będzie dobrze, czekam tylko na info od Amiśki co i jak. Będę wiedziała- zaraz powiadomię!

Posted

Cioteczki pomóżcie:lol:
potrzebuje bardzo ładny przejmujacy tekst o Buni do ogłoszenia.
Taki wiecie aby za serce chwytał i żeby łezki same się lały:lol: .
Przypominam,że Bunia była w schronie 1 dobę a resztę okresu kwarantanny spedziła w wspaniałym domeczku tymczasowym u Roxany :lol:
Została znaleziona w dzielnicy Nad Odrą.Jest wspanią jamnisią która kocha dzieci:lol: dobrze żyje z kotami psami i inną zwierzyną:eviltong:

Bardzo proszę o tekst:loveu: dla naszej wspaniałaj BUNI.

Posted

Bunia właśnie pojechała z Anią do domku Jej rodziców :loveu:
A u mnie w domu- czarna rozpacz...:placz: Moja młodsza córka tak płacze... Ja zresztą też :-(
Muszę się otrząsnać Cioteczki kochane.
Może Ania później wejdzie i napisze parę słów jak tam Bunia u Jej rodziców sie przywitała.
Dziękuję Aniu- Tobie i Twoim rodzicom :Rose:

Posted

Pisac to ja tekścików nie umiem. :eviltong:

Bunia jest u moich rodziców. W samochodzie pewnie ze strachu napsiurała (kocyki sie własnie piorą). :razz:

Jak weszła do domku do moich kochanych rodziców to chodziła, chodziła i wszystko w koło obwąchiwała.
W przedpokoju przygotowalismy jej posłanko i dwa sweterki do zawijania.
Przed samym moim wyjściem poszła na posłanko pogrzebała w sweterku i połozyła się. Przykryliśmy ją drugim sweterkiem - wsadziła nos pod sweter i wystają tylko uszy.

Po dziewiątej mają wyjśc na spacerek - więc pewnie teraz spacerują.

Cioteczki szukajcie domku dla Buni bo ona naprawdę spokojna miła psina.

Posted

Bunia nigdy mi w domku nie napsikała, więc myslę, że to napewno ze strachu albo inne psiaczki wyczuła :razz:
Bunia jest naprawdę spokojnym psiakiem, który kocha ciepły swój kącik- schowa się właśnie cała pod nakrycie- i tyle Bunię widzieli ;)
Napewno nie napsoci Ani rodzicom i pewnie tak jak ja pokochają tą malutką kruszynkę...
Qrcze była u mnie dwa tygodnie i przywiązałam się do tej sunieczki- właśnie dlatego, ze jest takim dobrym towarzyszem :loveu:
Bunieczko- myślę o tobie malutka i trzymam mocno za Ciebie kciuki :loveu:

Posted

Bunia nockę przespała spokojnie, tylko rano troszkę popłakiwała - pewnie tęskni za Roxaną.

Przeciagnęła sobie rano ząbkami posłanko do pokoju do mamy i tam po spacerku wtuliła się w sweterki i śpi.

Po nowym roku pojade z nią do weta - coby spojrzał na nią lekarskim okiem.

Posted

AnkaG napisał(a):
Bunia nockę przespała spokojnie, tylko rano troszkę popłakiwała - pewnie tęskni za Roxaną.

Przeciagnęła sobie rano ząbkami posłanko do pokoju do mamy i tam po spacerku wtuliła się w sweterki i śpi.

Po nowym roku pojade z nią do weta - coby spojrzał na nią lekarskim okiem.

Jaka ta Nasza Bunia mądrusia:loveu: co będzie sama gdzieś tam spać,przecież z Tymczasowa Pańcią milej i odważniej w jednym pokoiku:loveu:
A ciotka rano męczyła ,męczyla i,,wypociła ogłoszonko do gazety:eviltong: ,
Juz poszło,teraz kciuki trzymać aby wydrukowało się i żeby domeczek sie znalazł.

ROXANKO zdrowiej nam szybciutko:loveu: .

Posted

Jedyne co mogę zrobić wysłąć kilka złotych na AFN.:placz:
Ale oprócz tego powieszę ogłoszenie w sklepie na tablicy.
I postanowiłam na stronie "Psie Rancza" stworzyc dział "zwierzęta w potrzebie" i zamieszczac informacje na temat zwierząt które szukaja domu lub pomocy w leczeniu.

Posted

Jutro na 12 umówiłam się z wetem. Pogadam co można zrobic z Buni ząbkami, oczkami i ew. sterylka i za ile.

Na pewno ma coś z oczkami bo łzawią i trze pyszkiem po dywanie, tak jakby chciała je wytrzec (albo swedzą).

Posted

Qrcze- ja tez tęsknie za Bunią :-(
Nawet nie zdawałam sobie sprawy, ze ta psinka aż tak zapadła mi w serce. Dziś rano jak wstałam to tak dziwnie mi było, że jej nie ma... Wiem, ze nie mogłaby u mnie zostać, bo jest tak a nie inaczej, ale żeby aż tak mi smutno było...
Bardzo pragnę aby dobry domek znalazła, kochających ludzi, którzy o nią zadbają tak jak trzeba. Trzymam mocno kciuki- bardzo mocno.
Trzymaj się Buniaku :loveu:
Aniu- Bunia do Twoich rodziców też się przyzwyczaji i wdroży w taki rytm jaki jej ustalą. Pod tym względem jest naprawdę kochana. Na AFN jest już parę złotych na Bunię. Wiem, ze to niewiele jak na potrzebę zrobienia z Bunia, ze tak powiem porzadku ale zawsze coś.
Ania- dla Ciebie i Twoich rodziców :loveu: :iloveyou: :Rose:
Amisia- mam nadzieję, ze z tym ogłoszeniem cos wypali, tylko, zeby to ewentualnie dobrzy ludzie byli...