AMIŚKA Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Roxana napisał(a):Nie wiem... Ale chyba nie, bo nie zaglądała tu do nas... No co Ty Roxana:cool1: przecież JAMNICZACZARODZIEJKA wiedziała wcześniej od Ciebie o istnieniu Buni:evil_lol: :evil_lol: ,i zaczarowala domeczek tymczasowy u Ciebie:evil_lol: :evil_lol: . Naprawdę nie czulaś potęgi czarów Bea1:lol: :lol: Quote
Celina12 Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Jamnicza Czarodziejka pewnie czaruje jakiś domek dla Buni....:loveu: Buniu musisz sie pokazywać wysoko-trzeba do domku swojego...Roxana ma mieć operację....w domu chorzy są.....kto pokocha Słodką Dziewczynkę??? Quote
Inez Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 "ŚPIĄCA KRÓLEWNA" :loveu: ;) szuka domku, hop do góry! Quote
AnkaG Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Wpłaciłam dzisiaj 30 zł na Bunię. :lol: Bunia do góry ! Quote
Roxana Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 Dziękujemy bardzo :loveu: Bunia całą moją nieobecność chyba przespała. Jak wychodziłam do pracy spała, jak wróciłam spała... Jedzonko zjadła co do gramika- to jest bardzo grzeczna dziewczynka. Ale martwi mnie. Konieczna jest wizyta u weta i konkretne przebadanie jej. Martwią mnie jej tylne łapki, tak dziwnie chodzi i jakby katarek dziewczynka miała. Apetyt to Bunia ma, że ho, ho :) Trzeba jej dzielić posiłki na kilka razy dziennie po trochę, bo inaczej zjadłaby wszystko na raz. Sąsiadka aparat użyczyła abym mogła choć parę zdjęć zrobić. Hektorek sprawdza- "Może jednak Bunia wpuści mnie do domku?" No, tak- jednak nie wpuściła :roll: A na tej fotce widać jakie Bunia ma biedne uszka- tam gdzie są te ciemniejsze miejsca- nie ma wogóle sierści :-( Bunia się przypomina i grzecznie prosi o domek... Quote
AMIŚKA Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Bunia pokochała budkę Hektorka:evil_lol: Biedny Hektorek:evil_lol: Quote
AnkaG Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Baba wysiudała faceta z domu ...:evil_lol: Quote
Celina12 Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Grzeczna ale bardzo stanowcza starsza Dama Bunia prosi o domek...jest grzeczna i bardzo kochana...prosi o miłość..o opiekę... Quote
akucha Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Ona jest bardzo ładna i wcale nie wygląda na taka babulinkę :razz: Szukamy dla niej domku, dobrego!!!! Quote
Roxana Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 Bunia została w schronisku oceniona na 13 lat. Ale ja myślę, że ona tyle nie ma. Jej biedny stan jest raczej skutkiem okropnego zaniedbania niż wieku. Nie ma ani jednego siwego włoska. Moje dwa 12 i 13- sto letnie psiury mają już siwawe mordki a ona nic. Młodziutka też nie jest ja bym ją oceniła na jakieś 7- 8 lat. Bunia bardzo prosi o wsparcie i domek :multi: Quote
gayka Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Bunia jest taka podobna do mojej suni...Na razie mogę tylko finansowo pomóc.proszę o namiary gdzie mogę wpłacić, i jutro lecę do banku! A może pokazać ją okuliście?? Quote
Roxana Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 Właśnie zbieramy pieniążki, żeby można ją było konkretnie przebadać. Napewno nie jest całkiem niewidoma i to jest choć trochę pocieszające... Namiary na wpłaty dla Buni: Wszystkie wpłaty dajemy na AFN- uzbiera sie jakaś suma i wtedy działamy konkretnie. Dorota Romaniuk ul.Żabia 2/7 05-220 Zielonka Multi Bank 31 1140 2017 0000 4902 0527 0923 Z dopiskiem AFN- Bunia ze Szczecina Jestem Ci bardzo wdzięczna :loveu: Roxana Quote
gayka Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Ona mi wygląda na góra 7- 8 letnią psinke, ma ładna linię jak na jamnika, no chyba ze kiepsko ją karmili.Co do łapek to może poprostu miała już jakies kłopoty zkręgosłupem lib korzonkami, to może pozostawiac ślady.moja sunia ma też troszke niestabilne łapki tylne.Dobrze, że sa na świcie tacy ludzie jak ty! no i takie psiska jak Twój.Moja sunia , choc kocham ja najbardziej na świcie , jest straszliwie zazdrosna i nie ma mowy o goszczeniu w domku jakiegoś innego psa;) Quote
AMIŚKA Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 tak ja też myślę,że Bunia jest młodsza:lol: ]Jest bardzo sympatyczną malutka sunią i bardzo ale to bardzo grzeczną:lol: Quote
Celina12 Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Pieniążki wpłacone-a Bunia nie ociąga sie i na pierwszą stronę wlatuje.... Quote
Roxana Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 Bunia wszystkim serdecznie dziękuje :loveu: :loveu: :loveu: Właśnie zostałam przez nią wylizana do granic możliwości( że mi jeszcze jakaś skóra pozostała ;) ) Ja się jej odwdzięczyłam i Bunia została wymiziana na 102 :razz: Grzeczna dziewczynka- Bunia babulinka prosi o wsparcie i domeczek... Quote
tanitka Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 a te oczęta pewnie też zachorowały z zaniedbania. Widziałam kilka przypadków piesków w schroniskach, ze z powodu złego żywienia oczy im zaczęły zachodzić mgiełką, a później w swoich domach zmętnienie ustępowało. Kochana Bunia- jej szczęście że "ten właścicil" zostawił ją na przystanku!!:mad: Quote
gayka Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Bunia na górę, tak bym chciała żebys miała już swój domek na zawsze!! Jak to dobrze, że masz cieplutki kąt i tyle ludzkiego serca!! i mizianie....no i towarzystwo tego przystojnego bruneta;) Quote
Roxana Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 Buniaczku- biegusiem do góry po domek :Dog_run: Quote
AMIŚKA Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 :loveu: :lol: cały czas myślę o Buni :lol: jej należy się super domeczek:lol: taka lizawka grzeczna ,niekonfliktowa,zabawowa:loveu: to naprawdę wspaniala sunia do domku z innymi zwierzątkami:lol: dopasuje sie jak nic:lol: Quote
Roxana Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 Nikt do Buni nie zagląda... :-( Przypomnij się Buniaczku kochany :multi: Domku szukasz maleńka... Quote
Roxana Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 I znowu nikt do Buni nie zajrzał :placz: Kochaniutka mała jamnisiu- do góry po domeczek :multi: :-( ... Quote
Recommended Posts