Masza4 Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Moja znajoma ma do oddania 5 miesięczną sunię husky, czarno-białą. Suka mieszka w domu z ogródkiem. Jest bardzo miła, łagodna wobec dzieci. Niestety podkopuje się pod ogrodzeniem i zwiewa na wieś. Po chwili wraca, ale sam fakt ucieczki jest dla ludzi nie do zniesienia. Właściciele nie mają czasu jej 'układać'. Sunia jest zaszczepiona i odrobaczona. W tym tygodniu mam dostać jakieś fotki. Obawiam się, że właściciele suni niebawem mogą stracić do niej cierpliwość i oddać do schrona. Może słyszeliście o kimś zainteresowanym takim temperamentem? Quote
gryf80 Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 masza-może na czas nieobecności właścicieli -kojec?no,chyba że już jej nie chcą.... Quote
Masza4 Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 Właśnie w tym problem, że już jej nie chcą... Poza tym ona nie ucieka tylko na czas nieobecności, ale średnio raz na pół godziny. Wystarczy, że ktoś wejdzie do domu, a pies już leci pod siatkę. Chyba już tego nie ogarniają... Quote
Beat2010 Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 [quote name='Masza4']Właśnie w tym problem, że już jej nie chcą... Poza tym ona nie ucieka tylko na czas nieobecności, ale średnio raz na pół godziny. Wystarczy, że ktoś wejdzie do domu, a pies już leci pod siatkę. Chyba już tego nie ogarniają...[/QUOTE] bo to husky :)- pies nie dla każdego, dobrze, że ogrodu nie przekopała spróbuj znaleźć dziewczyny z forum husky, np pocahontas i poproś o pomoc Quote
Merys Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Jak bedzie trzeba, to moge pomoc w ogloszeniach. Quote
Pocahontas Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 dzięki Beata za wiadomość. Powiem tak.Wrzucę małą do nas na husky adopcje ale bardzo potrzebuję fotki i namiary na właścicieli.Skontaktujemy się z nimi i jak już będzie bardzo źle może się znajdzie tymczas(wątpię ale może jednak). MUSZĘ mieć zdjęcia suni. Quote
MaDi Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [quote name='Pocahontas']dzięki Beata za wiadomość. Powiem tak.Wrzucę małą do nas na husky adopcje ale bardzo potrzebuję fotki i namiary na właścicieli.Skontaktujemy się z nimi i jak już będzie bardzo źle może się znajdzie tymczas(wątpię ale może jednak). MUSZĘ mieć zdjęcia suni.[/QUOTE] Jak tylko beda to Masza je wrzuci. Quote
Masza4 Posted October 6, 2011 Author Posted October 6, 2011 Wiem dziewczyny, wszystko wiem. Foty to podstawa. Miałam otrzymać je wczoraj. Cisza... Quote
Beat2010 Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 [quote name='Pocahontas']dzięki Beata za wiadomość. .[/QUOTE] nie ma za co :evil_lol: husky to moja miłość Quote
MaDi Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 [quote name='Bazyliszek']co z sunią?[/QUOTE] Nie przysłali zdjęć. Quote
Beat2010 Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 [quote name='MaDi']Nie przysłali zdjęć.[/QUOTE] Zdjęcia zdjęciami, ale czy faktycznie chcą ją oddać? bo gdyby im się spieszyło to chyba by przysłali zdjęcia Quote
Masza4 Posted October 12, 2011 Author Posted October 12, 2011 Nie mam żadnej wiadomości od właścicieli, ani od pośrednika między właścicielami, a mną. Nic nie wiem. Poczekam na jakieś informacje. Może faktycznie nie jest to takie pilne, jak mówili....ehhh.... Quote
Masza4 Posted October 16, 2011 Author Posted October 16, 2011 Otrzymałam informację, że sunia znalazła dom. Trafiła do 'psiary', osoby potrafiącej zając się takim psem i jego wychowaniem. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok. Dzięki wszystkim! Quote
Recommended Posts