Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam wszystkich tak sie zastanawiam czy to normalne zeby psiak mial tyle energi ??Moj Porsche ma rok i poprostu jest nie do zdarcia w zabawach ja doslownie padam ze zmeczenia a piesiu ma dalej ogromna ochote na figle i zabawe ...wiem przynajmniej ze jest zdrowy ale moze poprostu za bardzo energetyczna karme dostaje??Pozdr

Posted

Hihi......nie, nic z tych rzeczy. Yorki sa bardzo zywiolowe i pelne energii. Moj ma ponad 2,5 roku i nadal zachowuje sie jak maly szczeniak. Szczegolnie wieczorami zawsze przychodzi ochota na zabawy. Czasami mam wrazenie, ze to nie zywe stworzenie, ale jakas zabawka na baterie (moze Duracelle:evil_lol:)

Pozdr!

Posted

pewnie to racja bak calymi dniami spi a jak my wracamy z pracy to domaga sie zabawy znosi wszystkie mozliwe zabawki szczeka drapie jak juz sie wybawi to idzie sie drzemnac i jak juz naprawde jest nasza pora na sen Porszaka dopada cudowne przebudzenie wtedy wstepuje w mojego psiaka duch zywiolowosci i sie zaczyna szalenstwo....ale Porszaczek jest tak rozpieszczony a zarazem tak rozkoszny jak buszuje po poscieli ze zal odmowic mu tej okolopolnocnej zabawy:loveu: :loveu:
Pozdr!!!!!!!!

• 1 month later...
Posted

Witam!!!To racja to jest cecha terrierów:)Małe wulkany energii!Moja sunia ma pół roczku to mało jeszcze ale też ma dużo energii potrafi godzine biegać wzdłuż siatki w tą i z powrotem z wilczurem sąsiadów a w między czasie bawić się z moim drugim psem-owczarkiem colli.

Posted

Mój tak samo, czasami jest to strasznie męczące... Wracam ze szkoły, Aris chce się bawić, odrabiam lekcje, to on chce na spacer. Wychodzę z nim na 1,5 godziny,biega luzem, ja zmęczona, a on by dalej brykał :roll: Ale to już wolę mieć takiego psa, niż jakiegoś rozpieszczonego kanapowca :eviltong: W końcu to prawdziwy terrier, i to jest w nim takie fajne :loveu:

Posted

Mój Toffiś za dziesięć dni skończy 2 latka i też jest taką małą torpedą :lol: Potrafi biegac i szaleć godzinami :evil_lol: Zawsze po kąpieli dostaje szału, rzuca zabawkami i biega przez całe mieszkanie przeskakując wszystkie przeszkody. Najbardziej jednak woli szaleć na dworze, szczególnie gdy jedziemy na działkę :cool3:

Posted

PositiveThought napisał(a):
na pewno nie na baterie, bo one się kiedyś rozładowuja :eviltong:

To ty nie wiesz, ze one laduja sie podczas spania?:evil_lol: Szczegolnie widac to po szczeniakach. Broja, a potem dluugo sie laduja:lol: