Rikosz Posted January 14, 2004 Author Posted January 14, 2004 w wyścigu wokół ławy - tez jest szybsza :D Quote
tunio Posted January 14, 2004 Posted January 14, 2004 to nie masz sie czym martwic jak narazie :fadein: Quote
Rikosz Posted January 14, 2004 Author Posted January 14, 2004 jak to nie mam ???? Ona próbuje zjeść moje ucho !!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D Quote
coztego Posted January 14, 2004 Posted January 14, 2004 Jak Wy to robicie, że te psiaki nie chcą jeść? Moja by konia z kopytami zjadła i patrzyła czy dostanie dokładkę :lol: Rikosz- spokojnie. Nie daj się wykorzystywać własnej suce ;) Poczekaj kilka dni, wprowadź dyscyplinę posiłkową i zobaczysz. Jak nadal będzie jej tak ciężko sżło to może kup jej cos innego... :roll: Ja jako nagrodę stosuję tylko karmę i mała zrobi wszystko co jej karzę, żeby ziarnko dostać. Ale dostaje też gotowane żarcie i owoce i marchewkę do gryzienia i nigdy przy suchym nie marudzi... (ale rozmaczam jej przed podaniem, bo suche wchłania bez gryzienia :roll: ) Quote
tunio Posted January 14, 2004 Posted January 14, 2004 Rikosz a kupujesz cos malej na zabkowanie ?Jesli nie to co sie dziwisz iz chce zjesc Twoje ucho :lol: Zamiast wytragac chce odgryzc :lol: Quote
Rikosz Posted January 14, 2004 Author Posted January 14, 2004 No jasne, że kupuje ....... ma świńskie suszone, piszczące zabawki ....... ale ona woli MOJE UCHO !!!!!!!!!!!!! Quote
susy Posted January 15, 2004 Posted January 15, 2004 z tym jedzeniem to nie masz sie co martwic to u huskich bardzo naturalne one poprostu nie potrzebuja duzo jedzenia. jak rano nie je do dawaj jej ok. 10 lub 11 pierwszy posilek. jak nie chce to jej poprostu zabierz i daj o normalnej porze. nie masz sie czym przejmowac ! Quote
agacia Posted January 15, 2004 Posted January 15, 2004 Jak Azja byla mlodziutka to nie chciala prawie wcale jesc.Ale czesto mieszalam jej sucha karme z warzywami i miesem i zalewalam woda tak,ze robila sie z tego papka.I to jadla dosc chetnie.Nie cierpiala eukanuby,ale smakowala jej nutra nuggets i to jej dawalam. A teraz<a ma prawie 7 lat> je bento kronen original dinner z ryzem,mieskiem i warzywkami. Quote
Recommended Posts