Romka Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Barry jest około 2 letnim owczarkiem przywiezionym do schroniska z interwencji.Pies jest jeszcze przerażony ale już próbuje nawiązywać kontakt z wolontariuszami i wychodzi na spacery.Barry został przywieziony razem z innym psem,który jest także w schronisku z posesji starszego pana ,który nie potrafił poradzić sobie z opieką nad 2 dużymi młodymi psami.Barry na piękną sierść,jest młodym kontaktowym psem,choć jest jeszcze przerażony nowym otoczeniem.Szukamy domu dla Barrego!Przed adopcją pies zostanie wykastrowany.Jest odrobaczony i zaszczepiony.Kontakt w sprawie adopcji:604 10 11 65 lub m.gorzynska@wp.pl Quote
Romka Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 A tak wygląda towarzysz z podwórka naszego Barrego,Rambo,który siedzi teraz w boksie razem z Herą i Rebusem: Quote
Romka Posted October 8, 2011 Author Posted October 8, 2011 Wysłałam zdjęcia Barrego zainteresowanemu domkowi,czekamy... Quote
Olivin Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Pokonał strach, chętnie i spokojnie spaceruje. Ciągle czeka na dom. Piękny owczarek. Quote
Olivin Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Jak to jest, że tak piękny i mądry pies ciągle czeka na dom w schronisku? Ludzie podobno kochają mądre, posłuszne psy- ten jest dodatkowo piękny... Quote
Romka Posted October 29, 2011 Author Posted October 29, 2011 Wyszedł CUDOWNIE!Piękny pies,niesamowity na tych zdjęciach.Byłam dziś z nim na spacerze,wychodzi bez problemu ale chce szybko wracać do boksu. Quote
Donata Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Piękne i tyle zdjęc Barego; wyszedł na nich cudownie. Taki ma wdzięczny i pogodny wyraz oczu. Na listopad należy mu zrobic allegro . Szkoda psa aby siedział w takim małym kojcu. Quote
Romka Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 Wysłałam dziś informację o Barrym do kogoś kto pytał o Fridę,na razie cisza... Quote
Romka Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 Barry znalazł dziś dom...będzie mieszkał na wsi pod Łowiczem(Jamno)...adopcja ze schroniska...powodzenia piesku,odwiedzimy cię na pewno.Zmieniam tytuł wątku. Quote
Recommended Posts