Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

marymek napisał(a):
Ja właśnie zamówiłam tą książkę, aczkolwiek 70zł to lekka przesada :shake:
Mam nadzieję że chociaż będzie warta swojej ceny.

No może ona i bardzo tania nie jest ale warta jest swojej ceny. Dostałeś już? Czytałeś? Jak Ci się podoba?

Posted

Teddy napisał(a):
No może ona i bardzo tania nie jest ale warta jest swojej ceny. Dostałeś już? Czytałeś? Jak Ci się podoba?

Jestem kobieta, nawet jeśli mój nick jest mylący :eviltong:
Książka jeszcze nie doszła, czekam niecierpliwie, jak tylko ją dostane to opisze swoje wrażenia na jej temat ;-)

Posted

marymek napisał(a):
Jestem kobieta, nawet jeśli mój nick jest mylący :eviltong:
Książka jeszcze nie doszła, czekam niecierpliwie, jak tylko ją dostane to opisze swoje wrażenia na jej temat ;-)

ooops, sorry :-)

Posted

Nie szkodzi ;-)
Książka doszła wczoraj popołudniu, narazie tylko pobieżnie ją przejrzałam, ale wydaje się bardzo ciekawa. Jak tylko znajdę troszkę więcej czasu, zaraz zabieram się do czytania :)

Posted

marymek napisał(a):
Nie szkodzi ;-)
Książka doszła wczoraj popołudniu, narazie tylko pobieżnie ją przejrzałam, ale wydaje się bardzo ciekawa. Jak tylko znajdę troszkę więcej czasu, zaraz zabieram się do czytania :)

To napisz swoja opinię jak przeczytasz..

• 1 year later...
Posted

A ja mam zapytanie do osób które czytały. Co i ile tam jest na temat umaszczenia niebieskiego, jego dziedziczenia i chorób z nim zwiazanych? Byłabym bardzo wdzięczna gdyby mi ktoś zeskanował ;)

• 4 months later...
Posted

Jak w tytule, szukam książek poświęconych głównie genetyce zwierząt, dziedziczeniu etc. Tytułów widziałam już wiele i przez to nie wiem, na co się zdecydować. Ma ktoś doświadczenie z książkami o takiej tematyce i może mi coś polecić? ;)