Teddy Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 [quote name='agnes k']Przed chwilą sprawdziłam i widzę, że na www.superkarmy.pl jeszcze jest. Może Wam też się jeszcze uda. Trzymam kciuki. http://www.superkarmy.pl/product_info.php/products_id/3957 Ależ niesamowite..ludzie łapcie bo jeszcze chwila i już jej nie dostaniecie... agnes..a może znalazłabyś specjalnie dla mnie "Choroby wewnęrzne psów"?:loveu: Quote
marymek Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Ja właśnie zamówiłam tą książkę, aczkolwiek 70zł to lekka przesada :shake: Mam nadzieję że chociaż będzie warta swojej ceny. Quote
Teddy Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 marymek napisał(a):Ja właśnie zamówiłam tą książkę, aczkolwiek 70zł to lekka przesada :shake: Mam nadzieję że chociaż będzie warta swojej ceny. No może ona i bardzo tania nie jest ale warta jest swojej ceny. Dostałeś już? Czytałeś? Jak Ci się podoba? Quote
marymek Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Teddy napisał(a):No może ona i bardzo tania nie jest ale warta jest swojej ceny. Dostałeś już? Czytałeś? Jak Ci się podoba? Jestem kobieta, nawet jeśli mój nick jest mylący :eviltong: Książka jeszcze nie doszła, czekam niecierpliwie, jak tylko ją dostane to opisze swoje wrażenia na jej temat ;-) Quote
Teddy Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 marymek napisał(a):Jestem kobieta, nawet jeśli mój nick jest mylący :eviltong: Książka jeszcze nie doszła, czekam niecierpliwie, jak tylko ją dostane to opisze swoje wrażenia na jej temat ;-) ooops, sorry :-) Quote
marymek Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Nie szkodzi ;-) Książka doszła wczoraj popołudniu, narazie tylko pobieżnie ją przejrzałam, ale wydaje się bardzo ciekawa. Jak tylko znajdę troszkę więcej czasu, zaraz zabieram się do czytania :) Quote
Teddy Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 marymek napisał(a):Nie szkodzi ;-) Książka doszła wczoraj popołudniu, narazie tylko pobieżnie ją przejrzałam, ale wydaje się bardzo ciekawa. Jak tylko znajdę troszkę więcej czasu, zaraz zabieram się do czytania :) To napisz swoja opinię jak przeczytasz.. Quote
Sylwia K Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Bardzo chciałabym kupić tą książkę, może chce ktoś odsprzedać?:cool3: Quote
Martens Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 A ja mam zapytanie do osób które czytały. Co i ile tam jest na temat umaszczenia niebieskiego, jego dziedziczenia i chorób z nim zwiazanych? Byłabym bardzo wdzięczna gdyby mi ktoś zeskanował ;) Quote
joanika Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Raptem kilka zdań jest o umaszczeniu błękitnym. jeśli znasz angielski: Dilution of Dog Coat Colors Coat Color Genetics Quote
psiulka Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Jak w tytule, szukam książek poświęconych głównie genetyce zwierząt, dziedziczeniu etc. Tytułów widziałam już wiele i przez to nie wiem, na co się zdecydować. Ma ktoś doświadczenie z książkami o takiej tematyce i może mi coś polecić? ;) Quote
jolawigor Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Podaję linki do artykułów o tej tematyce. Psychologia psa cz I Psychologia psa cz. II Ferretta Passion � Wady genetyczne - INBRED cz.1! … http://little-star.pl/index2.php?option=com_content&do_pdf=1&id=111 Quote
JustynaJK Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 ja tam preferuję książki np http://www.dogomania.pl/forum/f60/poradnik-dla-hodowcow-psow-genetyka-w-praktyce-36431/ Quote
Recommended Posts