Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zwracam się do państwa z ogromną prośbą o pomoc.
Pod koniec sierpnia znalazłam na wakacjach pobitego pieska.Piesek został tak pobity że musieliśmy mu usunąć oczko. Od tamtej pory jest u nas w domu.
Kupiliśmy mu wszystko tzn.miski smycz legowisko,odrobaczyliśmy i zaszczepiliśmy na wściekliznę.
Piesek doszedł już do siebie po operacji jednak do tej pory nie udało nam się znaleźć dla niego domku.Niestety nawet rodzina nie chce nam pomóc;-(
Wykorzystaliśmy już wszystkie możliwości. Mamy małe mieszkanko dziecko i swojego psa i mimo najszczerszych chęci nie możemy nowego u siebie zostawić. Nasz psiak go nie akceptuje i obydwaj chłopcy walczą o teren obsikując wszystko dookoła.
Bardzo proszę o przygarnięcie Pufka pod swoją opiekę bo nie chcemy go oddawać do schroniska;-( a nie jestesmy w stanie juz dłużej go trzymać. Bardzo nam zależy żeby piesek się nie poniewierał. Proszę o pomoc.Przesyłam link z ogłoszeniem na allegro...
http://allegro.pl/mlody-pobity-stracil-oko-daj-mu-szanse-i1851849422 .html

Posted

Piesek ma już allegro fundacyjne, sprawa jest bardzo pilna - mąż tej pani już dziś chciał odwieźć Pufka do schroniska, mam nadzieję ze się dogadają... czy ktoś ma mały kącik dla niego?

Posted

Podnoszę temat bo ważne ! Może zapytać Biedroneczki ? u niej była Misia która już jest w DS ? tylko nei wiem czy ona czasami nie ma problemów z samcami.

Posted

Piesek ostatecznie nie pilnie DT, pani na szczeście dogadała się z mężem i nie chcą mu mieszać w głowie.
Ale nadal bardzo pilnie szukamy mu domku docelowego!

Na 12 października ma umówioną kastrację :)

Posted

[quote name='ma-ja']Piesek ostatecznie nie pilnie DT, pani na szczeście dogadała się z mężem i nie chcą mu mieszać w głowie.
Ale nadal bardzo pilnie szukamy mu domku docelowego!

Na 12 października ma umówioną kastrację :)[/QUOTE]

A jest już pod opieką SZP ? może ogłoszenia ??

Posted

Może ktoś chociaż na tydzień go weźmie...
Psiak jest super do dzieci, do psów, bardzo kochany i łagodny.

Jak trafi do schroniska, to już mu nie pomożemy :( nie mówiac o traumie jaką przeżyje. To już nie będzie ten sam słodki maluch...

Posted

Kurcze ale ten pan się uparł na to schornisko :/ nie wiem jak mu pomoc, biedny taki z tym oczkiem, dużo zdjęć jego wrzucajcie coby trochę litości wzbudził ;)

Posted

hej,ja bede miec wolne miejsce na DT niestety platnym,w zasadzie od konca mc ale jak spawa jest mega pilna...to moge go pokminic....prosze o tel,malo jestem na dogo.pozdrawiam 506174727

Posted

i jest info Pufcio u mnie byl ale.....PANSTWO NIE UMIELI SIE Z NIM ROZSTAC i wrocil z nimi do domku,ciesze sie jak diabli ze wizyta u mnie uswiadomila im jak bardzo go kochaja i zycie bez niego bedzie smutne!!!pozostaje mi tylko zyczyc im wszystkiego najlepszego na NOWEJ LEPSZEJ DRODZE ZYCIA!!!!!!FAJNIE BYLO cIE POZNAC CHLOPAKU,BADZ SZCZESLIWY

Posted

[quote name='karmelcia']i jest info Pufcio u mnie byl ale.....PANSTWO NIE UMIELI SIE Z NIM ROZSTAC i wrocil z nimi do domku,ciesze sie jak diabli ze wizyta u mnie uswiadomila im jak bardzo go kochaja i zycie bez niego bedzie smutne!!!pozostaje mi tylko zyczyc im wszystkiego najlepszego na NOWEJ LEPSZEJ DRODZE ZYCIA!!!!!!FAJNIE BYLO cIE POZNAC CHLOPAKU,BADZ SZCZESLIWY[/QUOTE]

:roflt::roflt::roflt:

no tego jeszcze nie było ! śmiać mi się chce :evil_lol: ludzie są dziwni naprawdę:roll: bardzo się cieszę :loveu:

Posted

wiecie dziewczeta,maz tej dziewczyny dopiero w chwili gdy Pufek mial u mnie zostac uswiadomil sobie jak bardzo sie do niego przywiazal...poplakal sie i PSIAK WROCIL DO DOMKU!!!ciesze sie ze trafilam im sie na drodze i ze doszli do tego...oby wiecej takich przygod hahaha 13 byl szczesliwym dniem dla Pufcia

Posted

Karmelcia, wielkie dzieki za ofertę pomocy! Byłaś jedyną osobą, która zaproponowała mu DT, a walczyliśmy i tu, i na FB i na allegro, w ogłoszeniach różnych... Dzięki!!