dogofanka Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Czy ktoś może mi podać maila, na który mogę wysłać zdjęcia? I czy Tobi jest gdzieś poogłaszany? Quote
Tomasior Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 dogofanka napisał(a):Czy ktoś może mi podać maila, na który mogę wysłać zdjęcia? I czy Tobi jest gdzieś poogłaszany? azyl_zory@interia.pl Quote
dogofanka Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Tomasior - wysyłam Ci zdjęcia Tobika- mam nadzieję, że dojdą! Quote
MARCHEWA Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 Ja ogłosiłam Tobiego na Alegratce,prosiłam Sylwię,aby ogłosiła go w Allegro i gdzie jeszcze może. Quote
dogofanka Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Dzięki Tomasior! (co prawda coś nam się podublowało :evil_lol: ) Ponawiam pytanie: Czy ktoś robił Tobiemu jakieś ogłoszenia w necie? Można wybrać nowe zdjęcia, znalazłam w książeczce zdrowia Tobika datę urodzenia:9 luty 2004 -można dopisać-zawsze to jakiś konkret, no i tel do mnie:604-170-448. Jeśli Tobi jeszce nie ma ogłoszeń- please help me! Ja nie mogę się tym zajmować w pracy-gonię się z czasem (przecież nie mogę zostawać po godzinach...) Tobik jest łagodny, choć odważny i energiczny. Wczoraj mieliśmy gości -"całym sobą" bronił wejścia do domu-szczekał i nie dawał się pogłaskać "najeźdźcom". Utożsamia się już z nowym miejscem... Lubi się bawić- chętnie goni za piłeczką. Zróbmy mu prezent na urodziny -niech spędzi je w nowym domu! Quote
dogofanka Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Dzięki za info Marchewa! Jak zaczęłam pisać posta, kierownik stanął mi za plecami (i to taka robota... ) Dopiero teraz doczytałam. Quote
dogofanka Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Tomasior - tam było jeszcze takie "stojące" na balkonie, gdzie w miarę w całości widać jego umaszczenie... Quote
Tomasior Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 dogofanka napisał(a):Tomasior - tam było jeszcze takie "stojące" na balkonie, gdzie w miarę w całości widać jego umaszczenie... Quote
syla00 Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 zaraz wstawie Tobika ma Allegro, ale mam problem....zdjęcia są tak fajne, że nie wiem które wsadzić:oops: Quote
Tomasior Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 ::::::::::::::::::::::::: ^^ ::::::::::::::::::::::::::::: Quote
Recommended Posts