Tomasior Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 MARCHEWA napisał(a): Niestety zostało mu kilka dni u dogofanki a potem co??????? Potem trafi do hotelu w którym zbankrutujemy albo w najgorszym wypadku do schroniska:( Quote
Tomasior Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 No i oczywiście stracimy dojście do tymczasu!!!! Quote
MARCHEWA Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 Niestety, nikt się Tobim nie interesuje:-( .Dogofanka szuka dla niego hotelu,bo u niej dłużej zostać nie może,tylko kasy na hotel też zbytnio nie mamy,nie wiemy co robić. Quote
MARCHEWA Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 W górę Tobi!Może ktoś cię zauważy i pomoże?! Quote
syla00 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 dostałam taką wiadomość z Allegro: "od sandra08051 Witam, czy jest możliwosć dowozu pieska do Ełku? niestety mam taka sytuacje, że nie moge po niego przyjechac a jestem zdecydowana. czekam na odpowiedz. pozdrawiam :)" Może warto spróbować i dowiedzieć się czegoś więcej o domku? Ja wysłałam e-meil z prośbą o tel. Niestety Ełk jest daleko...:shake: Quote
Tomasior Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 syla00 napisał(a):dostałam taką wiadomość z Allegro: "od sandra08051 Witam, czy jest możliwosć dowozu pieska do Ełku? niestety mam taka sytuacje, że nie moge po niego przyjechac a jestem zdecydowana. czekam na odpowiedz. pozdrawiam :)" Może warto spróbować i dowiedzieć się czegoś więcej o domku? Ja wysłałam e-meil z prośbą o tel. Niestety Ełk jest daleko...:shake: Kazdy dom jest na wagę złota!! Pisz i załatwiaj!!! Transport to najmniejszy problem!! Jak dam rade to osobiście dowioze!!Byle by biedak miał dom!!!!!!!!!!!!!! Quote
MARCHEWA Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 Czy coś więcej wiadomo o pani z Ełku? Quote
Tomasior Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Do Ełku jest sporo bo bagatela ok.500km. Ale to dla nikogo chyba nie jest straszne!! Quote
Tomasior Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 MAMY CZAS DO 5 MARCA!! Dzwoniła do mnie dogofanka i powiedziała że Tobik znowu jej narobił problemów w domu!!Poszarpał jej kurtkę podrapał telewizor i wiele wiele innych. Pani z Ełku musi wiedzieć o jego zachowaniach aby nie było później niespodzianek.Jeżeli nie wyjdzie z panią z Ełku to trzeba go umieścić albo w hotelu albo w innym DT. A więc trzeba intensywnie coś wymyśleć bo czasu bardzo mało. Quote
Tomasior Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Jak dla mnie to droga do Ełku nie jest straszna lecz niestety mam auto do naprawy i nie wiem czy w weekend uda mi się go zrobić. Quote
syla00 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Ja nie mam pojęcia czy Pani z Ełku wie jak zachowuje się Tobi. Napisałam jej, że jesli jest zainteresowana to niech zadzwoni do dogofanki. Ona najlepiej orientuje się jak zachowuje się Tobi. Quote
syla00 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Tomasior napisał(a):I nastała cisza:( do godziny 16 jestem w pracy i nie mam kiedy wejść na dogo. Quote
AgaiTheta Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Kurcze, on wymaga szkolenia ostrego! Tylko skąd pieniążki :placz: Quote
Tomasior Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Dzisiaj PONIEDZIALEK!! i co z nim będzie?? Czy trafi do hotelu czy do..... Quote
MARCHEWA Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Dogofanka nie może go trzymać u siebie ani dnia dłużej,my nie mamy gdzie go zabrać,Tobi trafi do schroniska. Quote
credita Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 co z psiakiem?no i czy ta pani jest zdecydowana na adopcję??? Quote
dogofanka Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Wreszcie mam internet. Nikt do mnie nie dzwonił - nie rozmawiałam z żadną panią z Ełku. Nie wiem co mam zrobić- już nie wyrabiam, a wcale nie jest mi łatwo oddać Tobika do schronu. Z drugiej strony nachodzą mnie myśli, że może w schronisku prędzej by go ktoś wypatrzył, może ten tymczas u mnie to nie był dobry pomysł- pies się już przywiązał i tym trudniej zniesie rozstanie. Quote
MARCHEWA Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Zrobiłam Tobiemu nowe Allegro,może tym razem ktoś się odezwie!!!! http://www.allegro.pl/show_item.php?item=173393919 Quote
credita Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 dogofanka proszę potrzymaj go jeszcze troszkę może faktycznie teraz przez allegro ktoś się odezwie:cool3: wiem że to nie pocieszenie ale w schronisku jest tyle psiaków że tródniej mu będzie znaleść dom,a ty już tyle zrobiłaś i tak jesteś wielka :loveu: Quote
dogofanka Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Na pewno zostanie u mnie do niedzieli, co dalej to się okaże. Na domiar złego rozwaliłam sobie kolano i ledwo co się ruszam... Tobi znajdź w końcu dom i pozwól wszystkim odetchnąć z ulgą! Już najwyższy czas na ciebie! Quote
halbina Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Dogofanko, życzę Tobie z okazji Dnia Kobiet... znalezienia domu dla boksia! I zdrowia! Quote
Recommended Posts