credita Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 powodzenia a już myślałam że odwiedzę ciotkę mosii :lol: nawet po cichu w czasie pracy na dogo usiadłam:evil_lol: Quote
mosii Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 a więc kochani TOBIS MA SWÓJ DOMEK!!!!!!!!!!!!! Rodzinka zakręcona totalnie na punkcie psów i Tobiego, pani juz dzis o 7 rano dzwoniła i pytała jak Tobiś;) wiec stwierdziłam ze nie dam im juz duzej czekać i pojechalismy:) Tobiś po wejsciu od razu znalazł swoje miejsce(wszystko miał uszykowane juz, michy pełne, kocyki itp) a tobisiowi ludzie jak podjezdzałam pod blok czekali pod klatką, no fantastyczni ludzie po prostu, Pani jest cały czas w domu wiec Tobi nie bedzie sie nudził, za tydzień jestem zaproszona do Tobisia na kawkę wiec zobacze jak sie spisuje:) Quote
la_pegaza Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 super wiadomość :multi: Tobiś - powodzenia w nowym domku !!! Quote
Neris Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 To, że nie będzie musiał zostawać sam - cudowne!!!! On przecież ciężko znosił samotność... Ciągle nie mogę zapomnieć, że miało go już nie być... Quote
anilla Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 mosii napisał(a): TOBIS MA SWÓJ DOMEK!!!!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: nareszcie Quote
mosii Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Neris napisał(a):To, że nie będzie musiał zostawać sam - cudowne!!!! On przecież ciężko znosił samotność... Ciągle nie mogę zapomnieć, że miało go już nie być... tak pani nie pracuje, Tobis bedzie miał do zabawy dwóch chłopców, 13 i 17 latka, którzy byli równie przejęci jak pani:evil_lol: Quote
Neris Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Oj, czuję że to coś o czym można tylko marzyć - zabawy, spacery, tacy chłopcy potrafią zmęczyć piesa.... Quote
akucha Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Neris napisał(a):To, że nie będzie musiał zostawać sam - cudowne!!!! On przecież ciężko znosił samotność... Ciągle nie mogę zapomnieć, że miało go już nie być... Noo... SZOK, pozytywny SZOK!!! Jak to wszystko gładko poszło :multi: :multi: :multi: Mosii, jesteś super!!! Quote
andzia69 Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 :sweetCyb::laugh2_2::BIG::laola: wszystkiego naj naj naj w nowym domku!!!!:loveu: mosii - gdyby ktoś jeszcze dzwonił to w Lublinie do uśpienia jest bardzo podobny psiak:-( może by się udało... Quote
AgaiTheta Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Jejku jak cudownie!!!!!!!!! Dom faktycznie rewelacyjny (ja znam tylko z rozmów telefonicznych). Cieszę się ogrooooomnie!!!!!!!!!!!!! Monika wczoraj wysłałam 160 zł. Czyli pobyt mamy opłacony chyba co? Powiedz ile za paliwko do Częstochowy mam przesłać. Monika - Dzięki za pomoc! Mam nadzieję że tak jak obiecałam, nie zawiodłaś się :cool3: Dziękuję wszystkim co pomogli Tobiemu finansowo! Quote
mosii Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Aga daj spokój z tym paliwkiem;) do czestochowy mam 10km;) wszystko mamy rozliczone ciesze sie strasznie, ze Tobis znalazł w końcu swoje miejsce na ziemi:) Quote
MARCHEWA Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Tydzień mnie nie było a tu taka wspaniała wiadomość :multi: :multi: :multi: Nareszcie Tobik znalazł swoje miejsce na ziemi:multi: :multi: :multi: Dziękuję. Quote
BosiaB_86 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 :Cool!::Cool!::Cool!: świetne wieści..tak szybciutko poszło :multi::multi::multi: Tobiś przystojniaku bądź szczęśliwy w nowym domku :calus: WSZYSTKIEGO DOBREGO!! Mosii wielkie dzięki za to co dla niego zrobiłaś :buzi: Quote
credita Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 wszystkiego dobrego na nowej drodze Tobi:loveu: :loveu: :loveu: Quote
credita Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 a czy jakieś wieści będą?prosimy o kilka słów:lol: Quote
Recommended Posts