mosii Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 brazowa1 napisał(a):Mosii-czarodziejka. Bede mogla wplacic tylko na jedna dobe pobytu,ale mam nadzieje,ze na cos sie przyda. ech.... zadna czarodziejka, po opisach dogofanki przypuszczałam czego psiakowi potrzeba i nie pomyliłam się, Tobiś był zachwycony dzisiejszym dniem:p Quote
Paola06 Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Dzisiaj byłby w piachu:( Przepraszam ale nie mogę o tym zapomnieć.:placz: A jeżel była to bezmyslna zagrywka -to tym bardziej jest mi przykro:( Tobi to super żywiołowy pies-kwintesensja szczęścia:multi::multi::multi: Quote
mosii Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 informuje ze w kojcu rano nie bylo nic a po wyjsciu Tobi zrobił normalną psią kupe:) Quote
dogofanka Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Może brakowało mu ruchu, żeby wszystko zaczęło dobrze pracować - ludziom na lepsze trawienie też zaleca się spacery... Oby tak dobrze było cały czas! Quote
BosiaB_86 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 A może być też, że szkodziły mu te wszystkie "pyszności", które u ciebie Dogofanko pożarł?! :razz: Quote
dogofanka Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Nie wykluczone- łańcuch ze stroika "oddał górą" kilka dni po tym jak stroik już został wyrzucony -jakieś 30 cm, a może więcej, a plastikowe elementy okładek też pewnie dobrze nie robią na żołądek... Quote
BosiaB_86 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 No właśnie, a teraz nie ma dostępu do takich "pyszności" więc nie ma już biegunki :roll: Ale zobaczymy co będzie dalej... Oby było dobrze :kciuki: Powodzenia Tobi :loveu: Quote
akucha Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Gabryjella napisał(a):Pzwoliłam sobie podebrać pare (wszystkie :oops: ) zdjęć i wkleić do wątku Tobiego na astowe fora i na molosy, gdzie pozakładałam mu wątki. Czy ja Ci wysłałam tekst??? Bo wyczyściłam skrzynkę i już nie wiem... Jak on pięknie wygląda na fotkach Mosii :lol: Dogofanko, tyle dla niego robiłaś, cieszę się, że tak to się wszystko potoczyło! Quote
akucha Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Całyu dzień nikt nie zajrzał :shake: trzeba domu szukać!!! Tobi dostał drugą szansę, cioteczki prosimy!!! Quote
BosiaB_86 Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Co u Tobiego dziś słychać?! Jak tam jego zdrówko i ogólnie samopoczucie? :lol: Tobi szuka dobrego domku!! Quote
Paola06 Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Ciekawe co u Tobiego??? Czy nadal szuka domku?? Cieplutkie pozdrowienia:):):) Quote
akucha Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Jaki to słodziak!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: Piękny i szczęśliwy! Mosii, a ta ostatnia fotka, to mistrzostwo świata :multi: Może ktoś wziąłby ten szalony duecik razem?! :razz: Quote
mosii Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 te zdjęcia oddaja nature Tobisia, zawsze w ruchu, chociaz wczoraj przyuwazyłam go lezącego :D zdecydowanie to mox amstafa/pita ma zdecydownie terrierowata nature:) ps. to mój prywatny posąg! Mikusia to zabawiacz dla wszystkich tymczasowych psiaków, ona wyjątkowo dobrze sie dogaduje z kazdym, Quote
BosiaB_86 Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Fotka jest naprawdę świetna :lol: A na pozostałych Tobi taki szczęśliwy :loveu: Pozdrowienia dla Ciebie Mosii i wielkie głaskanko dla Tobiego :lol: Quote
halbina Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Szczęśliwy Tobi... może kogoś uszczęśliwić... Quote
dogofanka Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 Tobi, dlaczego podglądasz Mikusię? Zachowuj się! Quote
mosii Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Tobi- zupełnie normalny psiak szuka domu z ogrodem.......... Quote
andzia69 Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 moze to nie musi być dom z ogrodem,ale ludzie muszą mieć czas dla rozładowania jego energii i wtedy na pewno jak dojrzeje (bo to jeszcze dziecko troszkę starsze jest) będzie fajnym psem!;) Quote
Recommended Posts