MARCHEWA Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 Mosii,jak tam Tobi po pierszej nocy? Quote
Agnie Koty Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 pewnie rozczarowany bo nie miał co zdemolować....:evil_lol: Quote
mosii Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 zaraz zobaczycie................................. Quote
wandul 66 Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 mosii napisał(a):Peter zapraszam;) Kajetanowice(woj. łodzkie) Sosnowa 3 tel 887 055 487oj , cos czuje , że będziesz naszym dyzurnym hotelem dogomanii :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ja rozpatruje już Azora , który siedzi u mnie od pażdziernika i chce zagryżc mojego Reksa :cool3: :cool3: :cool3: Quote
mosii Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Tego było mi trzeba……….. z Mikulcem moim i nareszcie się porządnie zmęczyłem…… Tobiś w pełnej krasie….. z Dziadkiem tez się polubiłem. razem na wybiegu i znów zabawa o! taki jestem zadowolony! Quote
BosiaB_86 Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 oooo jaki Tobi szczęśliwy :loveu: :multi: :multi: :multi: chyba tego było mu trzeba :cool3: Mosii jesteś WIELKA!! Uratowałaś Tobiemu życie :lol: Quote
halbina Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Tego mu było trzeba, a teraz potrzebuje domku docelowego, który zapewni mu takie warunki do zużycia energii. Quote
mosii Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Tobi to bardzo fajny, żywy pies. Szalenie inteligentny i z nieprzeciętnym zmysłem kombinatorskim;) (zaraz wam pokaze jak wyłazi z kojca) Moze mieszkac w bloku ale jego po prosty trzeba solidnie zmęczyć! on potrzebuje jest wyszaleć ale wcale nie jest nadpobudliwy, Ładnie zostaje w kojcu sam, Agresji do psów nie zauwazyłam, do suk szarmancki, do psów zaciekawiony, odwazny ale nie prowokuje (Dzadek juz go sobie ustawił) Nie jest dominujacy ale zaczepiony odpowiada, fajny psiak z niego:) Quote
dogofanka Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Super zdjęcia! Nareszcie "złapał wiatr w uszy"! Cieszę się, że dogadał się z Twoimi psami! I nie jest taki chudy jak mi się wydawało, przynajmniej na zdjęciach... Quote
halbina Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Dogofanko, jeszcze będziesz z uśmiechem wspominać jego numery, ale musi upłynąć trochę wody... A teraz odpocznij i ciesz się tym szczęściem pieska, którego uratowałaś. A zaraz potem pomóż nam szukać dla niego dobrego domku na stałe. Quote
andzia69 Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 mosii napisał(a):Tobi to bardzo fajny, żywy pies. Szalenie inteligentny i z nieprzeciętnym zmysłem kombinatorskim;) (zaraz wam pokaze jak wyłazi z kojca) Moze mieszkac w bloku ale jego po prosty trzeba solidnie zmęczyć! on potrzebuje jest wyszaleć ale wcale nie jest nadpobudliwy, Ładnie zostaje w kojcu sam, Agresji do psów nie zauwazyłam, do suk szarmancki, do psów zaciekawiony, odwazny ale nie prowokuje (Dzadek juz go sobie ustawił) Nie jest dominujacy ale zaczepiony odpowiada, fajny psiak z niego:) on niszczył bo był niewyżyty i się nudził... chyba dla niego najlepszym wyjściem byłby domek z psem w mniej więcej jego wieku coby mogły się wyszaleć Quote
agusiazet Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Faktycznie, szczęśliwy pies, a to drugie bydlatko to kto? Quote
dogofanka Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Ja jednak jestem za domem z jak największym ogrodem, żeby mógł biegać, biegać i biegać... PS Wyobraźcie go sobie zamkniętego na stałe w ciasnym kojcu, nie wyprowadzanego tygodniami, albo jeszce dłużej -jesteście w stanie? Dla porównania odsyłam do zdjęć na str.1... Quote
dogofanka Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Mosii- te kamienie z serca mojego i Marchewy toczą się na całej trasie pomiędzy Częstochową a Katowicami... Quote
andzia69 Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 dogofanka napisał(a):Ja jednak jestem za domem z jak największym ogrodem, żeby mógł biegać, biegać i biegać... PS Wyobraźcie go sobie zamkniętego na stałe w ciasnym kojcu, nie wyprowadzanego tygodniami, albo jeszce dłużej -jesteście w stanie? Dla porównania odsyłam do zdjęć na str.1... dogofanka -a kto mówi o kojcu???? a co do ogrodu - sam ogród nie wystarczy do tego by pies był szczęsliwy - on potrzebuje do tego towarzystwa - sam nie będzie się ze soba bawic - będzie niszczyc! Quote
halbina Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Tak... kamień z serca... do kieszeni... Musimy zadbać o utrzymanie Tobika. Quote
Agnie Koty Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 a jak jego materia fekalna? w stanie stałym czy ciekłym? Kurcze, on musi trafić na konesera boksiowatych...... Quote
dogofanka Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 andzia69 napisał(a):dogofanka -a kto mówi o kojcu???? a co do ogrodu - sam ogród nie wystarczy do tego by pies był szczęsliwy - on potrzebuje do tego towarzystwa - sam nie będzie się ze soba bawic - będzie niszczyc! Mówię to do tych, którzy "radzili mi" oddać Tobiego do schronu, jeśli nie mogę się nim zająć, podczas gdy ja od miesiąca prosiłam o pomoc w znalezieniu innego rozwiązania i oddania Tobiego pod opiekę kogoś innego., tłumacząc z uporem maniaka, że nie daję rady z tak żywiołowym psiakiem w ciasnym mieszkaniu w bloku, spędzając pół dnia w pracy... I więcej się już nie będę tłumaczyć!!! Quote
dogofanka Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Ale o odchodach Tobika z chęcią poczytam, zwłascza tych następujących po karmieniu... Quote
syla00 Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 O matko! Ale on zmężniał w czasie pobytu u Dogofanki. Teraz to z niego prawdziwy mężczyzna. Jak go widziałam to taka chuda bida była. Cała zasługa w tym Dogofanki. Quote
Peter Beny Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Superowe zdjęcia :razz: Psiak wydać zadowolony :lol: :lol: Quote
brazowa1 Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Mosii-czarodziejka. Bede mogla wplacic tylko na jedna dobe pobytu,ale mam nadzieje,ze na cos sie przyda. Quote
mosii Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 acha, biegunki nie zauwazyłam zobaczymy co bedzie rano w kojcu. ja oceniam Tobisia na 1,5 roku max 2lata. Quote
Recommended Posts