Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 617
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mosii napisał(a):
Peter
zapraszam;)
Kajetanowice(woj. łodzkie)
Sosnowa 3
tel 887 055 487
oj , cos czuje , że będziesz naszym dyzurnym hotelem dogomanii :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ja rozpatruje już Azora , który siedzi u mnie od pażdziernika i chce zagryżc mojego Reksa
:cool3: :cool3: :cool3:

Posted

Tego było mi trzeba………..

z Mikulcem moim

i nareszcie się porządnie zmęczyłem……

Tobiś w pełnej krasie…..

z Dziadkiem tez się polubiłem.

razem na wybiegu

i znów zabawa

o! taki jestem zadowolony!

Posted

Tobi to bardzo fajny, żywy pies. Szalenie inteligentny i z nieprzeciętnym zmysłem kombinatorskim;) (zaraz wam pokaze jak wyłazi z kojca) Moze mieszkac w bloku ale jego po prosty trzeba solidnie zmęczyć! on potrzebuje jest wyszaleć ale wcale nie jest nadpobudliwy, Ładnie zostaje w kojcu sam,
Agresji do psów nie zauwazyłam, do suk szarmancki, do psów zaciekawiony, odwazny ale nie prowokuje (Dzadek juz go sobie ustawił) Nie jest dominujacy ale zaczepiony odpowiada,
fajny psiak z niego:)

Posted

Dogofanko, jeszcze będziesz z uśmiechem wspominać jego numery, ale musi upłynąć trochę wody... A teraz odpocznij i ciesz się tym szczęściem pieska, którego uratowałaś. A zaraz potem pomóż nam szukać dla niego dobrego domku na stałe.

Posted

mosii napisał(a):
Tobi to bardzo fajny, żywy pies. Szalenie inteligentny i z nieprzeciętnym zmysłem kombinatorskim;) (zaraz wam pokaze jak wyłazi z kojca) Moze mieszkac w bloku ale jego po prosty trzeba solidnie zmęczyć! on potrzebuje jest wyszaleć ale wcale nie jest nadpobudliwy, Ładnie zostaje w kojcu sam,
Agresji do psów nie zauwazyłam, do suk szarmancki, do psów zaciekawiony, odwazny ale nie prowokuje (Dzadek juz go sobie ustawił) Nie jest dominujacy ale zaczepiony odpowiada,
fajny psiak z niego:)

on niszczył bo był niewyżyty i się nudził... chyba dla niego najlepszym wyjściem byłby domek z psem w mniej więcej jego wieku coby mogły się wyszaleć

Posted

Ja jednak jestem za domem z jak największym ogrodem, żeby mógł biegać, biegać i biegać...

PS
Wyobraźcie go sobie zamkniętego na stałe w ciasnym kojcu, nie wyprowadzanego tygodniami, albo jeszce dłużej -jesteście w stanie?
Dla porównania odsyłam do zdjęć na str.1...

Posted

dogofanka napisał(a):
Ja jednak jestem za domem z jak największym ogrodem, żeby mógł biegać, biegać i biegać...

PS
Wyobraźcie go sobie zamkniętego na stałe w ciasnym kojcu, nie wyprowadzanego tygodniami, albo jeszce dłużej -jesteście w stanie?
Dla porównania odsyłam do zdjęć na str.1...

dogofanka -a kto mówi o kojcu????
a co do ogrodu - sam ogród nie wystarczy do tego by pies był szczęsliwy - on potrzebuje do tego towarzystwa - sam nie będzie się ze soba bawic - będzie niszczyc!

Posted

andzia69 napisał(a):
dogofanka -a kto mówi o kojcu????
a co do ogrodu - sam ogród nie wystarczy do tego by pies był szczęsliwy - on potrzebuje do tego towarzystwa - sam nie będzie się ze soba bawic - będzie niszczyc!

Mówię to do tych, którzy "radzili mi" oddać Tobiego do schronu, jeśli nie mogę się nim zająć, podczas gdy ja od miesiąca prosiłam o pomoc w znalezieniu innego rozwiązania i oddania Tobiego pod opiekę kogoś innego., tłumacząc z uporem maniaka, że nie daję rady z tak żywiołowym psiakiem w ciasnym mieszkaniu w bloku, spędzając pół dnia w pracy...
I więcej się już nie będę tłumaczyć!!!

Posted

O matko! Ale on zmężniał w czasie pobytu u Dogofanki. Teraz to z niego prawdziwy mężczyzna. Jak go widziałam to taka chuda bida była. Cała zasługa w tym Dogofanki.