Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 617
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tobi już na 100 proc. ma czas u dogofanki do piątku.Dziewczyna nie może go już dłużej trzymać,dziewczyny z ŻOR zgodziły się,aby Tobi na jakiś czas zamieszkał na działce,gdzie są jeszcze 2 inne psiaki czekające na domki,ale potrzebny jest kojec albo buda!!!!
Czy ktoś ma może na zbyciu budę?BARDZO PILNE!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

MARCHEWA napisał(a):
dziewczyny z ŻOR zgodziły się,aby Tobi na jakiś czas zamieszkał na działce,gdzie są jeszcze 2 inne psiaki czekające na domki,ale potrzebny jest kojec albo buda!!!!
Czy ktoś ma może na zbyciu budę?BARDZO PILNE!!!!!!!!!!!!!!!

niestety nic nam o tym nie wiadomo, jeśli chodzi o mnie i Amanitę. Marchewo nie wiem skąd masz takie wiadomości ale są nieprawdziwe. Proszę o usunięcie postów powyżej, wprowadzają w błąd.

Posted

Alfa i Zuzia napisał(a):
niestety nic nam o tym nie wiadomo, jeśli chodzi o mnie i Amanitę. Marchewo nie wiem skąd masz takie wiadomości ale są nieprawdziwe. Porszę o usunięcie postów powyżej, wprowadzają w błąd.

Ja nic nie będę usuwać,mogę jedynie dodać,że taką informację dostałam od Tomka,jak się później okazało po tym jak skontaktowała się ze mną Amanita,chyba się nie zrozumieli z Tomkiem,a ja zostałam wprowadzona w błąd i to tyle!!!
Także ani buda ani kojec nie są już potrzebne,bo jak widać sprawa z pobytem Tobiego na działce to jakaś pomyłka!!!

Posted

Tobi nie może iść niestety do hotelu,bo nie ma szczepień,dogofanka była z nim u weta,ale ten powiedział,że na razie szczepienia odpadają,bo Tobi ma problemy żołądkowe.:shake: Jest ciągle na specjalnej diecie.

Posted

Mysle,ze Dogofanka jest u kresu wytrzymałosci.
"Tobi już na 100 proc. ma czas u dogofanki do piątku.Dziewczyna nie może go już dłużej trzymać"

i podejrzewam,ze tym razem,to ostateczny termin.

Posted

dogofanka napisał(a):
Nie macie pojęcia jak żałuję, że się w to wszystko wpakowałam...
Nie trzeba było robić Tobikowi nadziei...
ja mam dokładnie to samo z AZOREM , jest u mnie od pażdziernika i sama nie wiem , co robić !!

Posted

Dziewczyny z Żor a konkretnie Amanita powiedziała mi przez tele że nie sprawiało by to problemu gdyby Tobi "zamieszkał" na jakiś czas na działce lecz jest problem że nie ma wolnego kojca jak i budy.Później wynikły inne problemy jak np.kto go będzie karmił itp;;;itd...
Widzę że jak DOGOFANKA napisała małymi literkami że oferuje DT dla Tobiego to wszyscy zareagowali z wielkim angażem . A gdy potrzebuje teraz pomocy w zabraniu psiaka to już nie ma chętnych osób angażujących się. Nie chce się więcej wtrącać:)

Posted

Ja cały czas myślałam, że mam w odwodzie ten hotelik w Żorach - wróciłby do ludzi, których zna, byłby odizolowany od innych psów, może dałoby się zrobić jakąś zrzutkę na lepszą karmę, bo odkąd go mam, cały czas są problemy "biegunkowe", nie wiedziałam, że musi mieć wszystkie szczepienia, że nie wystarczy przeciwko wściekliźnie, zresztą i tak nie byłoby ich kiedy zrobić, bo jak mówiłam cały czas są jakieś problemy- w czasie pobytu u mnie dostał też kolejną serię antybiotyków - miał podwyższoną temp, a przecież szczepi się zupełnie zdrowe psy...

Posted

brazowa1 napisał(a):
ale jakos dziewczyny umieszczaja po hotelach psy,nawet te w fatalnym stanie,powyciagane ze schronow,gdzie na pewno nawet szczepienia na wscieklizne te psy nie widziały.

Bywają i takie hotele , lecz jakie są tam ceny??
Przeliczmy sobie ile dni Tobi już jest u Dogofanki czy było by nas stać na opłacenie hotelu na taką kwotę??