Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 617
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety, nikt się Tobim nie interesuje:-( .Dogofanka szuka dla niego hotelu,bo u niej dłużej zostać nie może,tylko kasy na hotel też zbytnio nie mamy,nie wiemy co robić.

Posted

dostałam taką wiadomość z Allegro: "od sandra08051

Witam, czy jest możliwosć dowozu pieska do Ełku? niestety mam taka sytuacje, że nie moge po niego przyjechac a jestem zdecydowana. czekam na odpowiedz. pozdrawiam :)"
Może warto spróbować i dowiedzieć się czegoś więcej o domku?
Ja wysłałam e-meil z prośbą o tel.
Niestety Ełk jest daleko...:shake:

Posted

syla00 napisał(a):
dostałam taką wiadomość z Allegro: "od sandra08051

Witam, czy jest możliwosć dowozu pieska do Ełku? niestety mam taka sytuacje, że nie moge po niego przyjechac a jestem zdecydowana. czekam na odpowiedz. pozdrawiam :)"
Może warto spróbować i dowiedzieć się czegoś więcej o domku?
Ja wysłałam e-meil z prośbą o tel.
Niestety Ełk jest daleko...:shake:

Kazdy dom jest na wagę złota!! Pisz i załatwiaj!!!
Transport to najmniejszy problem!!
Jak dam rade to osobiście dowioze!!Byle by biedak miał dom!!!!!!!!!!!!!!

Posted

MAMY CZAS DO 5 MARCA!!

Dzwoniła do mnie dogofanka i powiedziała że Tobik znowu jej narobił problemów w domu!!Poszarpał jej kurtkę podrapał telewizor i wiele wiele innych.
Pani z Ełku musi wiedzieć o jego zachowaniach aby nie było później niespodzianek.Jeżeli nie wyjdzie z panią z Ełku to trzeba go umieścić albo w hotelu albo w innym DT.
A więc trzeba intensywnie coś wymyśleć bo czasu bardzo mało.

Posted

Ja nie mam pojęcia czy Pani z Ełku wie jak zachowuje się Tobi. Napisałam jej, że jesli jest zainteresowana to niech zadzwoni do dogofanki. Ona najlepiej orientuje się jak zachowuje się Tobi.

Posted

Wreszcie mam internet.
Nikt do mnie nie dzwonił - nie rozmawiałam z żadną panią z Ełku.
Nie wiem co mam zrobić- już nie wyrabiam, a wcale nie jest mi łatwo oddać Tobika do schronu.
Z drugiej strony nachodzą mnie myśli, że może w schronisku prędzej by go ktoś wypatrzył, może ten tymczas u mnie to nie był dobry pomysł- pies się już przywiązał i tym trudniej zniesie rozstanie.

Posted

dogofanka proszę potrzymaj go jeszcze troszkę może faktycznie teraz przez allegro ktoś się odezwie:cool3: wiem że to nie pocieszenie ale w schronisku jest tyle psiaków że tródniej mu będzie znaleść dom,a ty już tyle zrobiłaś i tak jesteś wielka :loveu:

Posted

Na pewno zostanie u mnie do niedzieli, co dalej to się okaże. Na domiar złego rozwaliłam sobie kolano i ledwo co się ruszam...

Tobi znajdź w końcu dom i pozwól wszystkim odetchnąć z ulgą!
Już najwyższy czas na ciebie!