syla00 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 http://www.allegro.pl/item165554447_tobi_psiak_w_typie_boksera_czeka_na_dom_.html Quote
anilla Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Tobi jest na www.gazeta.pl i mojpupil.pl Quote
dogofanka Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 I na www.kupsprzedaj.pl oraz www.eoferty.com.pl A wczoraj ok. 10.00 rano miałam tel, że pani jest na 100% zdecydowana wziąć Tobiego, po czym ok południa dostałam sms-a, że jest jej przykro, ale nie może go wziąć :angryy: .... Quote
MARCHEWA Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 Nie rozumiem niektórych ludzi...:angryy: . Mam nadzieję jednak,że Tobi znajdzie wkrótce swój domek. Quote
dogofanka Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Anilla -dzięki za ogłoszenia, choć Tobi NIE JEST przyjazny w stosunku do innych zwierząt - wiele razy o tym wspominałam... Quote
anilla Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 dogofanka napisał(a):Anilla -dzięki za ogłoszenia, choć Tobi NIE JEST przyjazny w stosunku do innych zwierząt - wiele razy o tym wspominałam... ale ja nigdzie nie napisałam że przyjazdy dla zwierząt...chyba;) Quote
dogofanka Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Napisałaś w którymś z ogłoszeń, że jest przyjazny w stosunku do dzieci (prawda) i zwierząt (fałsz) - choć Tobi robi się coraz bardziej cywilizowany i może niedługo to też będzie prawda. W każdym razie nie rzuca się już na każdego napotkanego psiaka- działa wybiórczo :evil_lol: . A ostatnio poleciał za jakąś suczką (w typie wyżła) i okazało się, że to nie on ją, ale ona jego nieźle przegoniła. Tobiemu aż jęzor wypadł bokiem na wierzch i miał cały pośliniony grzbiet po tych końskich zalotach :cool3: . I coraz ładniej chodzi na smyczy, zwłaszcza jak juz się wybiega, to nawet udaje mu się iść przy nodze. Tylko w domu ciągle są jakieś straty - nawet już o tym nie piszę :shake: Quote
MARCHEWA Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Co u Tobiego?Czy ktoś jeszcze dzwonił w jego sprawie?Co z nim będzie? Quote
dogofanka Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Niestety w sprawie Tobiego cisza. I coraz bardziej się martwię co się z nim stanie...:-( :-( :-( Quote
MARCHEWA Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 Jest mała szansa na domek dla Tobika,ale nie chę zapeszać. Quote
MARCHEWA Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 Potrzebny jest transport Tobika na środę z Katowic do Wrocławia,może ktoś jedzie? Quote
Tomasior Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 MARCHEWA napisał(a):Potrzebny jest transport Tobika na środę z Katowic do Wrocławia,może ktoś jedzie? Jest to jedyna szansa dla psiaka !! I o Dogofance już nie muszę wspominać. Quote
Tomasior Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Psiak od grudnia szuka domu:( Jak już ma ten dom to znowu kłopot w transporcie:( Quote
halbina Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 daliscie znać na wątek transportowy? a może zmieńcie tytuł na apel o transport. Quote
Kluska4 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 I jak udało się załatwić transport? Środa już jutro :shake: Quote
MARCHEWA Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 Ach....nie mamy tego transportu na razie,Tomek ma niesprawne auto,brak kasy na naprawę,bo na paliwo to i tak sami musimy się złożyć,a nikt inny się nie odezwał w sprawie pomocy:shake: .Dogofanka ma ciągłe wydatki na Tobika,ja mam znowu szczeniaka na tymczasie,którego muszę zaszczepić,ach...czasami jest naprawdę ciężko...i nie wiem co teraz.Zostało kilka dni,bo dłużej u dogofanki Tobi zostać nie może:shake: Quote
syla00 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 A może ktoś ma chociaż wolny dzień i mógłby autobusem lub pociągiem? To nawet taniej wyjdzie. Quote
anilla Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 znalazłam na wątku transportowym takie ogłoszenia: Wrocłam - Czechowice - Dziecice przez Katowice - MagYa^^ Wrocław - Tychy - Wrocław - co jakiś czas. auto kombi - graynew 606 66 12 44http://miau.pl Quote
Tomasior Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 MARCHEWA napisał(a):Potrzebny jest transport Tobika na środę z Katowic do Wrocławia,może ktoś jedzie? Sprawa już niestety nieaktualna:( Quote
anilla Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Tomasior napisał(a):Sprawa już niestety nieaktualna:( czyli co?? ma domek? czy potencjalny domek się rozmyślił?? Quote
Tomasior Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Dogofanka nie ma neta w pracy bo jej zmieniaja operatora(modem i inne pierdoły).Prosiła bardzo o wznowienie ogłoszeń o Tobim !! Ma mało czasu a wtedy będzie musiała go dać gdzieś...?? Quote
MARCHEWA Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 Tobi jest ogłoszony na Allegro,Alegratce i nic! Niestety zostało mu kilka dni u dogofanki a potem co??????? Quote
Recommended Posts