Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 617
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dogofanka napisał(a):
Anilla -dzięki za ogłoszenia, choć Tobi NIE JEST przyjazny w stosunku do innych zwierząt - wiele razy o tym wspominałam...

ale ja nigdzie nie napisałam że przyjazdy dla zwierząt...chyba;)

Posted

Napisałaś w którymś z ogłoszeń, że jest przyjazny w stosunku do dzieci (prawda) i zwierząt (fałsz) - choć Tobi robi się coraz bardziej cywilizowany i może niedługo to też będzie prawda. W każdym razie nie rzuca się już na każdego napotkanego psiaka- działa wybiórczo :evil_lol: . A ostatnio poleciał za jakąś suczką (w typie wyżła) i okazało się, że to nie on ją, ale ona jego nieźle przegoniła. Tobiemu aż jęzor wypadł bokiem na wierzch i miał cały pośliniony grzbiet po tych końskich zalotach :cool3: .
I coraz ładniej chodzi na smyczy, zwłaszcza jak juz się wybiega, to nawet udaje mu się iść przy nodze.
Tylko w domu ciągle są jakieś straty - nawet już o tym nie piszę :shake:

Posted

MARCHEWA napisał(a):
Potrzebny jest transport Tobika na środę z Katowic do Wrocławia,może ktoś jedzie?

Jest to jedyna szansa dla psiaka !! I o Dogofance już nie muszę wspominać.

Posted

Ach....nie mamy tego transportu na razie,Tomek ma niesprawne auto,brak kasy na naprawę,bo na paliwo to i tak sami musimy się złożyć,a nikt inny się nie odezwał w sprawie pomocy:shake: .Dogofanka ma ciągłe wydatki na Tobika,ja mam znowu szczeniaka na tymczasie,którego muszę zaszczepić,ach...czasami jest naprawdę ciężko...i nie wiem co teraz.Zostało kilka dni,bo dłużej u dogofanki Tobi zostać nie może:shake:

Posted

Dogofanka nie ma neta w pracy bo jej zmieniaja operatora(modem i inne pierdoły).Prosiła bardzo o wznowienie ogłoszeń o Tobim !! Ma mało czasu a wtedy będzie musiała go dać gdzieś...??