Tomasior Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 [quote name='MARCHEWA']Pojawił się pewien problem z transportem Tobiego do DT do Katowic.Ja zostałam bez samochodu na kilka dni a domek czeka do soboty.Czy ktoś może nam pomóc? Sprawa PILNA!! Quote
syla00 Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 najprawdopodobniej będę mogła zabrać Tobiego do Katowic w sobotę. Około 8.30 byłabym w Żorach. Gdyby coś się zmieniło to oczywiście wcześniej dam znać. Quote
MARCHEWA Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 No to fajnie,czyli w sobotę Tobiś będzie u cioci Dogofanki;) Quote
Tomasior Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 MARCHEWA napisał(a):No to fajnie,czyli w sobotę Tobiś będzie u cioci Dogofanki;) Nie widze inaczej:cool3::cool3: Quote
syla00 Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Czy Tobi ma jakąś obroże? bo moja ostatnia została razem z psiakiem w Bielsku i nie wiem czy mam jeszcze wybrać sie na jakieś zakupy...:lol: i co z zapłatą za Tobiego? Czy mam zostawić kasę temu Panu, który mi go wyda? Quote
Amanita Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Link do kolejnej azylowej biedy :-( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2706568 Quote
dogofanka Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Ja mam smycz z obrożą, tylko musisz go jakoś zapakować do samochodu. A kasę (20 zł) możesz spokojnie zostawić -ja Ci oddam. Quote
MARCHEWA Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 Tobi ma obrożę;) ,książeczka psiaka będzie na portierni a fakturę za niego mają wysłać w poniedziałek na adres Dogofanki.;) Quote
dogofanka Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 No dobrze moi Drodzy! Mam 3 kg Puriny, 1kg ryżu, kilka puszek, dzisiaj idę po kurczaka -więc chyba jestem przygotowana... Tylko jak dotąd nie wiem gdzie, o której itp. O 15.00 wychodzę z pracy i przez weekend nie mam dostępu do kompa. Więc bardzo proszę o tel.!!! Quote
Tomasior Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Zapowiada się weekend dobrych wiadomosci:) Filip po tragedi w nowym domu:) Tobik pojedzie na tymczas:) Na pudelka czeka tymczas:) No i Trampik czeka na transport:)!! Quote
maja jav Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 :multi: :multi: cudnie:multi: :multi: Ja sie chyba przeprowadze do Zor;) Quote
Tomasior Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 maja jav napisał(a): Ja sie chyba przeprowadze do Zor;):evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
MARCHEWA Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 Dogofanko,dałam Sylwi,która będzie wieźć Tobiego,twój nr tel.Z tego co sie orientuje,to z żor wyjedzie około 9.00,wiec w Katowicach powinna być 10-11. Quote
syla00 Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 rozmawiałam już z Dogofanką, wszystko ugadane:multi: Jutro chyba czeka Tobiego kąpiel z babelkami:evil_lol: Quote
MARCHEWA Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 Właśnie dostałam sms-a,że Tobi dojechał do Dogofanki:multi: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 halbina napisał(a):Naprawdę Żory mają dobry początek roku! Czego nie moża powiedzieć o tych psiakach które są w Mysłowicach. Ten schron, pomimo tego że jest TOZ-owski, to jeden z najgorszych w tym rejonie, o ile nie najgorszy:-( Ale-Tobikczku udało ci się.:p Quote
syla00 Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Tobi to super psiak, na dzień dobry w samochodzie dostaliśmy od niego solodne buziaki. Mój TZ musiał potem z ust wyciągać sierść:evil_lol: W aucie grzecznie wyglądał sobie przez okna i nie sprawiał kłopotu. W Katowicach poszliśmy jeszcze na króciutki spacer po skwerku, "ktoś" zrobił wielką i śmierdzącą qupe więc szybko z tamtąd uciekliśmy:cool1: :evil_lol: Potem chciał spowrotem do auta:cool3:. No i poznanie z Dogofanką. Dziewczyna chyba nam go dziś troszkę wymęczy bo wracali na piechotkę. Nie wiem kto będzie bardziej umordowany? Tobi jest pełen energii i strasznie ciagnie, ale to chyba przypadłość wszystkich azylowców. Przynajmniej na początku. No i nasz kolega odwiedził też weta. Chłopak zdrów jak ryba. Kolejne relacje już od Dogofanki. Acha, mam pare zdjęć, ale Tobi wiercipięta straszny i jakieś te zdjęcia zamazane:oops: Quote
MARCHEWA Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 Czy ktoś już ogłaszał Tobiego gdzieś?Bo jak nie to trzeba go ogłosić,gdzie się da!! Quote
dogofanka Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Tobi w sb dał się wykąpać bez problemu -był bardzo grzeczny. Specjalnie przed kąpielą byłam z nim na długim spacerze, jednak...nie uchroniło mnie to przed dużą kałużą w przedpokoju zanim jeszcze zdążył wyschnąć :evil_lol: Mam nadzieję, że była to jednorazowa wpadka, bo bardzo się wstydził :oops: . Natomiast wczoraj po zmianie jedzenia miał biegunkę, więc...biegaliśmy co 3 godz. na spacery (dzięki temu nauczył się już myć łapki w kuwecie po kotku :lol: ) Dziasiaj rano było już lepiej. A teraz został pierwszy raz dłużej sam w domu, więc trzymajcie kciuki (kierownik obiecał mnie zwolnić-powinnam wrócić po max 6 godz). Apetyt mu dopisuje. Oczywiście woli jedzenie gotowane niż suche (a może to ja tak dobrze gotuję :cool3: ) Na spacerach już tak nie ciągnie odkąd z 2 smyczy zrobiłam mu 1 - ma jakieś 2,5 m swobody i gania zygzakami od jednego trawnika do drugiego. Poza tym swoją urodą zwraca uwagę, więc powinien szybko znaleźć dom, tylko ogłoście go proszę gdzie się da, podając namiary na mnie. To na razie tyle! Pozdrawiam od Tobiego! Quote
MARCHEWA Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Dogofanko,czy możesz porobić Tobiemu nowe fotki?Bo na tych z wątku to on jest taki smutny i brudny,te stare zdjęcia nie oddają jego urody. Pozdrawiam Ciebie i Tobiego:loveu: Quote
dogofanka Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Ciągle walczymy z biegunkami u Tobika. Może nie powinnam podawać mu równocześnie suchej karmy i gotowanego? Ale na tych opakowaniach z karmy jest napisane, żeby rozpocząć podawanie stopniowo... Spróbuję zrobić mu jakieś ładne zdjęcia, choć nawet jak macha ogonem, nadal ma smutne oczy... Prawdopodobnie w najbliższy weekend trafi do mnie Dżekuś -trzymajcie kciuki, żeby psiaki się dogadały! Quote
Recommended Posts