MARCHEWA Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 Tobi nie jest chyba nigdzie ogłoszony.Poczekajmy do 5 stycznia,wtedy Tobi najprawdopodobniej pójdzie do DT,to podamy namiary na jego opiekunkę.Mam tylko nadzieję,że z jego zdrówkiem będzie lepiej. Quote
Amanita Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Tobi ma tymczas? To cudowna wiadomość:multi: Quote
Amanita Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Tobulek ma się dobrze - dzisiaj ostatni zastrzyk i jutro do kontroli. No i już wiem, że szczęściarz pojedzie na tymczas do cioci dogofanki:multi: Ciociu jesteś wielka:loveu::loveu::loveu: Quote
MARCHEWA Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 Tak się cieszę,że Tobi ma się lepiej:multi: Quote
dogofanka Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Dołączam się do cieszenia! PS Moja rodzinka już chce go obejrzeć... Quote
MARCHEWA Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 Z łapką wszystko ok,Tomek zajął się nią zaraz po przywiezieniu Tobiego do Azylu.Dogofanko,czy termin zabrania Tobusia na tymczas dalej aktualny?6-7 stycznia?Czy trzeba go dowieźć do Katowic?Jeśli tak to ja zapłacę za paliwo albo zawiozę go sama. Quote
supergoga Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Jeśli jeszcze będę na chodzie, bo dzis tylko na chwile mam przepustke z łóżka na net - powstawiam Tobinka. A czy do pomieszczenia w którym jest Tobi będzie mógł wrócić Tramp. Ja się tak o niego martwię i brak domku mnie dopłuje strasznie. Quote
dogofanka Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Marchewa -napisałam Ci długą wiadomość, ale nie przeszła - zadzwonię do Ciebie wieczorem (jak znajdę Twój nr tel :lol: ) Po krótce: Tobika trzeba do mnie dowieźć -nie jestem zmotoryzowana. Może trafić do mnie nawet 3 stycznia, pod warunkiem, że będzie wykąpany :evil_lol: Reszta szczegółów-przez tel. Quote
MARCHEWA Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 Tak,Tobi nadal szuka tego,jedynego domku. Quote
wandul 66 Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 w dzisiejszej GAZECIE WYBORCZEJ jest ogłoszenie ,że zaginął pies , bokser , ma jakis guz z prawej strony , może to on!!! zadzwonię tam!!! Quote
anilla Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Tobi tak jak pisała Marchewa tylko na zdjęciach wychodzi jakoś tak astowato - w rzeczywistości jest mocno boksiowaty ;) fajny psiak ale jakiś taki wystraszony... Quote
MARCHEWA Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 To raczej nie Tobi,bo z niego to raczej mix,niż boksio,a guza też nie ma.Tobi na tych zdjęciach taki smutny bo wiele przeszedł i ciężko chory był,ale jest już wesolutki,jak na młodego psiaka przystało:evil_lol: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Chiałabym podziękowac za pomoc i współpracę, poświęcenie, domki tymczasowe ( z narażeniem na remont i inne straty), stałe, pomoc w szukaniu domów, przewożenie psiaków (szczególnie za poświęcenie ludzi kórzy wozili psy PKP-bywało ekstremalnie), sieci kontaktów organizacyjnych, ratowanie, wspólne nerwy, dyskusje, znajomości bliższe i chwilowe, telefony, długie rozmowy, dobre rady, pocieszanie, ratowanie... ...no dobra-koniec bo post będzie za długi i się skasuje;-) Szczególne podziękowania dla Marmar, Amanita, Wandul66, Anilla, Supergoga, Mona4, Syla, Magdalenka, MagYa^^ , Bea1, Aga i Theta, Halbina, Jotka, Marchewa, Formica i wielu innych osób, wymienic wszystkich nie sposób - wybaczcie :oops: Pomimo tego, że bywało i jest nerwowo, jednak było warto-żaden pies w tym roku nie pojechał do schroniska (oprócz 4 grudniowych pechowców), zawsze to jakieś doświadczenie życiowe, można sobie wpisac w cv:evil_lol: W Nowym Roku życzę wszystkim wytrwałości i spokoju, tego żeby na PWP wisiały max ze 2 wątki, wszystkie psy (koty, konie, króliki ,świnki morskie i inne) miały mądrych właścicieli, sterylizacja/kastracja stała się powszechnym zwyczajem, schroniska były puste i lśniły czystością, pracowli w nich uczciwi ludzie z pojęciem, żeby Polacy stali się narodem który potrafi rzeczowo dyskutowac zamiast się awanturowac (boję się się że to nasza cecha narodowa, słyszałam taką opinię kilkakrotnie i jest w tym pewnie sporo prawdy, trudno to będzie zmienic). Mam nadzieję że jakimś cudem, wspólnymi siłami uda się wyciągnąc choc częśc psów z M.:roll: Szczęśliwego Nowego Roku 2007!!! Quote
Tomasior Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Kto zawiezie Tobiego do DT?? Do Katowic nie jest tak daleko. Quote
Amanita Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Nowy, jeszcze młody Roczek przyszedł na świat z wielką walizą. Rozejrzał się wokół i pomyślał: „Hmmm, a co tam, pokażę wszystkim swoje skarby. Niech każdy wyciągnie z walizki coś miłego dla siebie…” :BIG: Kochani dogomaniacy odkryjcie w Nowym Roku 2007 wszystko, co najlepsze – nadludzką siłę, wiarę w niemożliwe, nowe przyjaźnie i miłość, która podobno pozwala czynić cuda. Kochane czworonogi znajdźcie w tej wielkie walizie Nowego Roku cudowne domki, odpowiedzialnych pańciów, ciepło i poczucie bezpieczeństwa. Niech Rok 2007 spełni wszystkie marzenia, których nie zdążył spełnić rok poprzedni! Kasia&Aza;) Quote
Tomasior Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Kidy dokładnie rzeba dowieź Tobiego do Katowic??(data,godzina) Quote
Tomasior Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Tobi będzie w dt a w azylu przybyły kolejne 2 psiaki. Quote
Tomasior Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Tomasior napisał(a):Tobi będzie w dt a w azylu przybyły kolejne 2 psiaki. Jeden z nich to 3 letni pudel. Jutro powinien mieć założony watek. Quote
halbina Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 No to i Ciebie, Tobi, odnalazłam w wirtualnym świecie... żadna z cioteczek nie daje namiarów... :mad: Quote
dogofanka Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Witam Was w Nowym Roku! Podaję mój tel. 604 170 448 -w sprawie transportu i tp -tylko skontaktujcie się najpierw z Marchewą, bo to z nią zaczęłam się umawiać. Bardzo chciałabym, żeby Tobi trafił do mnie najpóźniej do soboty południa... Quote
Tomasior Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Kolejny psiak w azylu... http://www.dogomania.pl/forum/showth...54#post2694754 Quote
Tomasior Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Kolejna Żorska bida http://www.dogomania.pl/forum/showth...18#post2694818 Quote
MARCHEWA Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 Pojawił się pewien problem z transportem Tobiego do DT do Katowic.Ja zostałam bez samochodu na kilka dni a domek czeka do soboty.Czy ktoś może nam pomóc? Quote
Recommended Posts