MARCHEWA Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 Supergoga,jeżeli chodzi o Tobiego,to możesz podać mój nr telefonu(wyślę ci na pw),podobno szykuje się transport do M...,jutro będę więcej wiedzieć,ale Tobiego nie dam wywieźć!Jeżeli dojdzie do transportu to postaram sie aby trafił do hotelu albo gdzieś na tymczas! Quote
supergoga Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Biedne psy, tyle poszło do domków ostatnio i znów widmo M. Niech ta Pani w sprawie Filipa lub Atosa sie pośpieszy, może odwlecze moment. A jaki telefon w sprawie innych, Trampa, Elzy - czy one nie zasługują na pomoc? Quote
MARCHEWA Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 Podobno doszły 2 nowe psiaki.Supergoga ja rozumiem,że wszystkie psiaki zasługują na pomoc,ale jest tylu wolontariuszy w Żorach,że niech jedna osoba weźmie pod opiekę jednego psa to już coś,ja mam 2 swoje psy,kota,3 szczeniaki od piątku na tymczasie i niedługo może Tobiego i w dodatku ja nie jestem z Żor i nie mogę codziennie być w Azylu.Ktoś z Żor musi podać swój telefon do ogłoszeń,ktoś kto jest w ciągłym kontakcie z Azylem! Quote
wandul 66 Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 a jest jeszcze taki ktoś!!!!!! admina zniszczono moralnie i zdołowano , kto tam został , ??? może tylko amanita!!!! Quote
Amanita Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 No ja na razie jestem... Ciociu Gogo podaj mój numer. Quote
MARCHEWA Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 Tymczas dla Tobiego pilnie potrzebny,psiak dostaje antybiotyki,jest mu zimno w budzie:-( Quote
MARCHEWA Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 Tobi wygląda jakby miał depresję,po jego spojrzeniu można wywnioskować,że ostatnie przeżycia go przerosły:-( .Bardzo potrzebuje kochającego domku!Tobi toleruje inne psiaki i jest bardzo spokojnym pieskiem,czy ktoś go zauważy? Quote
Amanita Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Biedny Tobiś pilnie potrzebuje domu!!! Quote
dogofanka Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Kusicie dziewczyny, kusicie. No i z niego również przystojniak w całkiem moim typie... Tylko, że ja już Dżekusiowi obiecałam, a jak mi sie 2 psy pozjadają? Czy ktoś może go "wybadać" jaki jest jego stosunek do innych psów? Quote
dogofanka Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Doczytałam, że toleruje psiaki, ale chyba inne jest zachowanie w schronisku, a inne jeśli psiak wtargnie na własny, prywatny teren? Marchewa -napisałam Ci pw. Quote
MARCHEWA Posted December 22, 2006 Author Posted December 22, 2006 Dogofanko,dzwoniłam do ciebie ale nikt nie odbiera.Tobi,z tego co wiem ma depresję,jest bardzo smutny,ciężko mu w Azylu.Tomek mówił,że nie jest ani trochę agresywny do innych psiaków,strasznie schudł,bierze antybiotyki.Potrzeba mu dużo miłości:-( ,ale na razie nikt go nie chce. Quote
MARCHEWA Posted December 22, 2006 Author Posted December 22, 2006 Tobi ma zapalenie płuc!!!Przyjmuje silne antybiotyki!Został zabrany do pomieszczenia,żeby mu było ciepło.Niestety Tramp musiał iść do budy. Quote
Amanita Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Tobulku wracaj szybko do zdrowia. Jeju, kiedy sobie pomyślę, że on jest tam teraz sam...:-(:-(:-( Quote
Emila Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 trzymaj sie biedaku wracaj do zdrowia:-( Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Tobie Tobi życzę przede wszystkim zdrowia no i marzenia wszystkich bezdomnych zwierząt-ciepłego domu i człowieka, który już zawsze będzie i nigdy nie zawiedzie.:tree1: Quote
supergoga Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Ja już wyżej pytałam, czy robić mu jakieś ogłoszenie w net bo w końcu nie wiem, czy już gdzies jest. Niestety zmogło mnie totalnie więc wybaczcie, jeśli czegoś nie doczytałam Quote
Amanita Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Ciociu Gogo, z tego, co wiem, Tobisia nie ma w necie, ale niech jeszcze najlepiej potwierdzi to ciocia Marchewa;) Tobulku z okazji Świąt życzymy Ci przede wszystkim dużo zdrówka, dużo sił i wiary w te, że jutro będzie piękniejsze. Niech spełnią się wszystkie Twoje psie marzenia... ciocia i Aza :tree1: Quote
Recommended Posts