Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Supergoga,jeżeli chodzi o Tobiego,to możesz podać mój nr telefonu(wyślę ci na pw),podobno szykuje się transport do M...,jutro będę więcej wiedzieć,ale Tobiego nie dam wywieźć!Jeżeli dojdzie do transportu to postaram sie aby trafił do hotelu albo gdzieś na tymczas!

• Replies 617
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Biedne psy, tyle poszło do domków ostatnio i znów widmo M. Niech ta Pani w sprawie Filipa lub Atosa sie pośpieszy, może odwlecze moment.
A jaki telefon w sprawie innych, Trampa, Elzy - czy one nie zasługują na pomoc?

Posted

Podobno doszły 2 nowe psiaki.Supergoga ja rozumiem,że wszystkie psiaki zasługują na pomoc,ale jest tylu wolontariuszy w Żorach,że niech jedna osoba weźmie pod opiekę jednego psa to już coś,ja mam 2 swoje psy,kota,3 szczeniaki od piątku na tymczasie i niedługo może Tobiego i w dodatku ja nie jestem z Żor i nie mogę codziennie być w Azylu.Ktoś z Żor musi podać swój telefon do ogłoszeń,ktoś kto jest w ciągłym kontakcie z Azylem!

Posted

Tobi wygląda jakby miał depresję,po jego spojrzeniu można wywnioskować,że ostatnie przeżycia go przerosły:-( .Bardzo potrzebuje kochającego domku!Tobi toleruje inne psiaki i jest bardzo spokojnym pieskiem,czy ktoś go zauważy?

Posted

Kusicie dziewczyny, kusicie. No i z niego również przystojniak w całkiem moim typie... Tylko, że ja już Dżekusiowi obiecałam, a jak mi sie 2 psy pozjadają? Czy ktoś może go "wybadać" jaki jest jego stosunek do innych psów?

Posted

Dogofanko,dzwoniłam do ciebie ale nikt nie odbiera.Tobi,z tego co wiem ma depresję,jest bardzo smutny,ciężko mu w Azylu.Tomek mówił,że nie jest ani trochę agresywny do innych psiaków,strasznie schudł,bierze antybiotyki.Potrzeba mu dużo miłości:-( ,ale na razie nikt go nie chce.

Posted

Ja już wyżej pytałam, czy robić mu jakieś ogłoszenie w net bo w końcu nie wiem, czy już gdzies jest. Niestety zmogło mnie totalnie więc wybaczcie, jeśli czegoś nie doczytałam

Posted

Ciociu Gogo, z tego, co wiem, Tobisia nie ma w necie, ale niech jeszcze najlepiej potwierdzi to ciocia Marchewa;)

Tobulku z okazji Świąt życzymy Ci przede wszystkim dużo zdrówka, dużo sił i wiary w te, że jutro będzie piękniejsze. Niech spełnią się wszystkie Twoje psie marzenia...

ciocia i Aza :tree1: