MARCHEWA Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Tobi,to 2-3 letni mix boksera,przywieziony z wypadku. Psiak ma rany na uszkach i dużą na łapce. Ale mimo ostatnich przeżyć Tobi jest łagodny i lgnie do ludzi. Był bardzo głodny i zmęczony,ale już odpoczywa pod dobrą opieką i czeka na nowy domek. Zaraz wstawię fotki psiaka. Nowe fotki Tobiego na str.11 Quote
ChILLI Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Pies ma rozciętą łape:mad::mad::mad::mad: Od dzisiaj włączony antybioyk. Quote
kaja00 Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Pieknota.....Jak dla mnie to budowa przypomina ast.... Moze to mieszanka ast z boksiem :hmmmm: ....... Do domku Chlopczyku Quote
ChILLI Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 To widocznie "allegrowa" mieszanka z Boxem. Quote
ChILLI Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Jest bardzo brudny!! Chyba nigdy nie kąpany:shake::shake::shake::shake: Quote
MARCHEWA Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 [quote name='ChILLI']Jest bardzo brudny!! Chyba nigdy nie kąpany:shake::shake::shake::shake: Ale jak się chłopaka wykąpie,to przystojniak z niego jak sie patrzy:evil_lol: Quote
KasiaM Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Przystojniak , przystojniak:):) tak on przypomina astka ale ubarwienie możemy podciadnąć pod boksia moj NIKO takie miał:( Quote
MARCHEWA Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 Na zdjęciach głowa jego wydaje się większa,a na żywo jest bardziej do boksia podobny z pyszczka. Quote
kaja00 Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Z pyszczka moze tak...ale ta postura...zupelnie nie pasuje do boxia. Tak czy inaczej piesek cudo....Wzielabym kawalera ale po 1 mam dwie suczku (a dzieci zadna z nich nie planuje ... uffff naszczescie :cool3: ) a po 2 po nowym roku czeka mnie (chyba,takie sa plany) przeprowadzka na wies i wiecie jak to jest,gwar,bieganina,halas,nerwowa atmosfera i takie tak ..... (mam nadzieje ze moje suczki jakos to przezyja) Quote
MARCHEWA Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 W górę piękny,po domek:loveu: Quote
MARCHEWA Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 Tobi jest mądrym,grzecznym pieskiem,który potrzebuje dobrego,odpowiedzialnego domu.W swoim życiu przeszedł już tak wiele jak na tak młodego psiaka. Quote
supergoga Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Czy Tobi jest w azyzlu w Żorach, czy gdzieś na tymczasie. Bo nie wiem, jakikontakt podać. I mimo wszystko przed wydaniem do domu sądzę, że powinien być wykastrowany.Ona ma zdecydowanie na dużo astka w sobie, może się ktoś połakomić na produkcję mixów tego rodzaju do wiadomych celów. Jak tylko wrócę do domu - wstawię go na allegro i postaram się też w inne portale. A do Was mam prośbę, przeslijcie do do doddy - może go wstawi na astkowe strony, Ona zajmuje się pomocą w szukaniu dla astków domów i czyni to naprawde ogromnie skutecznie. Quote
MARCHEWA Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 Tobi,cudny psiak potrzebuje odpowiedzialnego domku.Chciałam wysłać PW do doddy ale coś jest zablokowane i nie poszło,może ma zapełnioną skrzynkę? Quote
supergoga Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 To wstaw w wątek bullowate do adopcji. I zastanówcie się, bo potrzebuje czyjś numer telefonu do ogłoszeń w necie dla psiaków żroskich. Musze zmienić, niestety, ten który był, a aby ogłoszenia były skuteczne oprócz emaila (Amanity) potrzebny jest kontakt telefoniczny. Jesli możecie,ustalcie między sobą i napiszcie PW czyj podać. Quote
Recommended Posts