Irvette Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 jofracy napisał(a):No to świetne wiadomości :) Wymiziaj Brutusika proszę ode mnie :) Wracaj do zdrowia maluchu :) ode mnie też Quote
rasowa2410 Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Jestem u Bratuska, ogłaszam i podnoszę :) Quote
soboz4 Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 Brutusek powoli zaczyna chodzić, zachowuje się jak prawdziwy jamnior i nie bardzo lubi owczarka samca, cały czas jest poddawany elektrostymulacji, ma przed sobą jeszcze 3 wizyty u dr Sekuły, jedna tylna łapa juz całkiem sprawna, druga od niedawna ma czucie, niestety zaczęły go bolec z tego powodu zastrzyki robione w pupę... Quote
Isadora7 Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 dzięki mza odświeżenie bo mnie się "zakopał" wątek Quote
amikat Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 witamy wszystkich. Najpierw ważne info: UWAGA! Rodzina W.....ze Świętochłowic z ulicy Hanki Sawickiej(dane podamy na priv) jest podejrzana o wyaddoptowywanie psów na mięso. Jest zgłoszenie, że w krótkim czasie przez ten dom przewinęło się dużo psów, a dzieci z tej rodziny mówią jedzeniu mięska z psów. Nasza Fundacja prowadzi interwencję w tej sprawie. Schroniska okoliczne są powiadomione, ale staramy się nagłośnić sprawę w całym regionie. Prosimy osoby i organizacje, które wyadoptowały tej rodzinie psa o kontakt z Fundacją. biuro@fundacjasoosdlazwierzat.org A teraz Brutusek. Mój chłopak - Brutus , zasuwa na łapeczkach aż miło. Koślawo ale do przodu. \prawa mocniejsza, lewa słabsza. Charakterek się zmienił koledze... oj tak.... Rządzi aż miło. Odkryła nową przyjemność - dokuśtykaj do bramy, obszczekaj i uciekaj . Ma obdarte wierzchnie części nóżek , ale dosłownie nie możemy go powstrzymać przed bieganiem / pełzaniem. Nadal prowadzimy elektrostymulację. Niestety aparat się ..... uszkodził bo Brutusek ruszył razem z niem na spacerek. Musze kupić kolejny. Nivalin i Milgamme podjemy dalej. Śpi oczywiście ze mną. 18 listopada jedziemy po raz kolejny do naszego ukochanego doktora za Wrocławia. Jutro przy dobrej pogodzie solennie obiecuje zrobić zdjęcia . Same zobaczycie jak Brutusek stoi! Dla Brutusa od pierwszego dnia płyną datki na leczenie . Zgromadziliśmy do dzisiaj 2 085,00 za pośrednictwem allegro, dogomani etc. Pośle plik rozliczeniowy Bożence i poproszę ja o wklejenie. Wydatki trudno mi udokumentować bo my u weterynarzy płacimy faktury zbiorcze ale: Na wyjazdy do dr Sekula wydajemy każdorazowo 200 zł na paliwo i 80 zł za wizytę. Pierwsza była bezpłatna = 600 + 160 = 760 Założenie szwu kapciuchowego (który zresztą ściągnął) - 90 zł. Nivalin i Milgamma łacznie - 242 zł. aparat do elektrostymulacji - 180 zł Elektrody 50 szt w paczce x 2 = 35 x 2 = 70 Wydaliśmy do dzisiaj 1342 zł. No i jeszcze informuje ze Brutusek dostał konga i bardzo go kocha. Szczególnie nabitego pasztetem Quote
rasowa2410 Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 ...a dzieci z tej rodziny mówią jedzeniu mięska z psów... Dostałam tak wielkiego szoku po przeczytaniu tego tekstu, że szczęka mi opadła na podłogę. Aż nawet nie mam siły porządnie tego skomentować... Najlepiej nic nie mówić... Szkoda słów... Pomijając ten koszmarny fakt: No i jeszcze informuje ze Brutusek dostał konga i bardzo go kocha. Szczególnie nabitego pasztetem Mmmmmm... no to tylko pozazdrościć Brutusiowi tych smakołyków! :) I jak patrzę na te wydatki to aż głowa boli. Żeby tylko nie zabrakło pieniążków... Quote
Isadora7 Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Ja wrzuciłam na konto dzisiaj 50 zeta jakies jescze poallegrowe Quote
rasowa2410 Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Podnoszę i także czekam na zdjęcia Quote
jofracy Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Brutusiku jak tam łapki? pewnie dajesz już czadu co? Quote
rasowa2410 Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Co się dzieje z Brutkiem? Żadnych wieści??? :O Na marginesie: Chcecie pomóc naszym, Bydgoskim psiakom ze schroniska? Kliknij i nakarm wybranego psa. Za darmo!!! http://tablica.pl/oferty/?search%5Bc...page%5D=2#page Za każde kliknięcie z Waszej strony DZIĘKUJĘ!!! Quote
Recommended Posts