Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 468
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No i parę naszego wspaniałego mężusia : <Paulina, mam nadzieję, że nie będziesz zła :oops:>

Tak mężuś dopinguje swojej żonce :

NAJPIĘKNIEJSZY !!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

• 4 weeks later...
Posted

Super fotki i świetne filmiki :loveu:
Jak to mieć ozzika na co dzień? ;)
Bawicie się w coś bardziej niż tylko sztuczkowanie? Tzn. - trenujecie jakiś sport?

Posted

Tyśka - dzięki ; )
Ozzik to szalone zwierzę i bardzo energiczne, nie demoluje ci domu gdy z nim nie wyjdziesz, ale no nie lubi gdy cały czas siedzi w domu, moja jak by mogła cały czas była zemną na dworze . Kręci się koło drzwi i wg<nie , ze chce siusiu tylko spacerek ;d>
Holy jest bardzo pojętna i lubi się uczyć czegoś nowego . Szybko chwyta o co mi chodzi i podejmuje wszystkie wyzwania , które jej dam. Ogólnie ona lubi mnie uszczęśliwiać i cieszy się wraz ze mną z udanej sztuczki ;d Ogólnie to ona szaleje gdy ja się cieszę ;d
Ale są dni kiedy Holce się nie chce , albo są taki sztuczki . Np . każę jej coś zrobić, a ta cwaniara ... cofa się tyłem i tak potrafi skręcać zadem, że tyłem cofnie się aż do kuchni i pod ławkę ;o muszę to kiedyś nagrać ;d
Tak, ćwiczymy frisbee ; )