Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 468
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Silky123']Holly jest piękna! Tylko zazdrościć takiego psiaka, chociaż to nie ładnie. ;p
Nie będziecie czasem w tym roku kiedyś gdzieś w Poznaniu? :razz:[/QUOTE]
Dziękujemy ; )
Dużo myślę nad DCDC w czerwcu, ale w czerwcu mamy też komunię, więc nie wiem czy mi się uda ;/ Ale może wybiorę się z kol. pociągiem, albo z kimś się zabiore ; )
Pomyślę też nad wystawą w pażdzierniku <?> w tamtym roku byliśmy, może w tym też pojedziemy ; )

Posted

[quote name='Holly11']Dziękujemy ; )
Dużo myślę nad DCDC w czerwcu, ale w czerwcu mamy też komunię, więc nie wiem czy mi się uda ;/ Ale może wybiorę się z kol. pociągiem, albo z kimś się zabiore ; )
Pomyślę też nad wystawą w pażdzierniku <?> w tamtym roku byliśmy, może w tym też pojedziemy ; )[/QUOTE]
To super. :D
Jak byście kiedyś się wybierały to daj mi znać to chętnie wybierzemy się z Wami na jakiś spacerek czy coś. :)

• 4 weeks later...
Posted (edited)

[quote name='kalyna']http://desmond.imageshack.us/Himg814/scaled.php?server=814&filename=dsc08740y.jpg&res=medium :loveu:
ooooo wiki się obudziła ze snu i wreszcie dodała zdjęcia :loveu:

aaa i zimowe to balsam dla mnie jak tą pogodę za oknem widzę...

Pobudziło się wszystko na wiosnę, to i u mnie pora wstawać. Chociaż nie lubię wiosny. Nie tyle słońca, bo słonko przyjemne, ale gorąca, duchoty i innych letnich dupereli :lol:
A śnieg jest cuuudowny! :loveu::loveu:

Edited by wiki4
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

Hej ! Przepraszam , że tak długo nas nie było, ale to przez popsuty komputer :angryy:
U nas wszystko OK, frizbujemy sobie, uczymy się nowych rzeczy i jakoś razem żyjemy xD
Byłyśmy na wystawie w czerwcu <jako widzowie> i z niej mam trochę zdjęć, aktualniejsze postaram się zrobić na dniach ; )

Posted

Jesteś w domciu? Bo teraz na jakiś tydzień pojadę do Gołanic, to byśmy mogły się na jakiś spacerek wybrać ;)
Gdzieś czytałam, ze będziesz teraz w Poznaniu na DCDC, to może się spotkamy :D

Posted

Kaja - dzięki ; )
Te obroty miały wyglądać lepiej tak, że ona całą doopkę miała zarzucić jak jej to parę razy wyszło w tym momęcie , ale już była wyczerpana , wcześniej <przed nagraniem tego filmiku> też dużo frisbowaliśmy xD I tak byłam zdziwiona , że chciała jeszcze ; )