Pieseczkowo Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 Ahoj :P jako,ze Ice jest z Czech to czeskie powitanie :)) Quote
HexaWHWT Posted May 31, 2012 Author Posted May 31, 2012 Pieseczkowo napisał(a):Ahoj :P jako,ze Ice jest z Czech to czeskie powitanie :)) Ahh :D Masz coś prócz galerii na dogo? blog, stronę www? Quote
HexaWHWT Posted May 31, 2012 Author Posted May 31, 2012 Evelynkaa napisał(a):No to gdzie masz te fotki z wystawy?? ;> W sumie to są w aparacie ;P dziś dodam chociaż jedną. ;) Quote
Pieseczkowo Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 na fb mam najwięcej fotek bo strony internetowej jeszcze nie posiadam :) Quote
lenka13 Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Hej pierwszy raz ;) Czyżbyście były na wystawie w Płocku? Quote
HexaWHWT Posted June 1, 2012 Author Posted June 1, 2012 Pieseczkowo napisał(a):na fb mam najwięcej fotek bo strony internetowej jeszcze nie posiadam :) Może Cię znajdę na fb ;D Quote
HexaWHWT Posted June 1, 2012 Author Posted June 1, 2012 lenka13 napisał(a):Hej pierwszy raz ;) Czyżbyście były na wystawie w Płocku? Cześć, cześć. :p A tak, byłyśmy :cool: Quote
HexaWHWT Posted June 1, 2012 Author Posted June 1, 2012 Takie z wystawy ;) http://i45.tinypic.com/vdhn9d.jpg i kolejne. Tylko w linku bo coś mi nie wchodzi :-? Quote
HexaWHWT Posted June 1, 2012 Author Posted June 1, 2012 Pieseczkowo napisał(a):na fb mam najwięcej fotek bo strony internetowej jeszcze nie posiadam :) O widzisz, mam Twoje zdjęcie w aparacie ;) westie_justa napisał(a):zapisujemy się :cool: Witam, witam Justa :biggrina: Quote
Evelynkaa Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Jeszcze zdjęć z poprzedniej wystawy nie daliście a już na następną jedziecie :P i się nawet nie przyznajecie ;) jesteście sami w stawce powodzenia, pozrywania ringówki :D Quote
HexaWHWT Posted June 8, 2012 Author Posted June 8, 2012 Evelynkaa napisał(a):Jeszcze zdjęć z poprzedniej wystawy nie daliście a już na następną jedziecie :P i się nawet nie przyznajecie ;) jesteście sami w stawce powodzenia, pozrywania ringówki :D dodałam dwa zdjęcia :eviltong: A, tak, tak. W niedzielę śmigamy na Kalisz ;) dzięki! ;) Quote
HexaWHWT Posted June 8, 2012 Author Posted June 8, 2012 Pieseczkowo napisał(a):Powodzenia i zrób dużo fotek :) tym razem wystawiam ja więc aparat dam w dobre ręce ;) dzięki :lol: Quote
HexaWHWT Posted June 9, 2012 Author Posted June 9, 2012 Dodaję zdjęcie smutnej Hesi. Popierdziela w bandażu po domu, bo wygryza sobie opuszki. A jutro wystawa. Mam nadzieję, że będzie wszystko okok. Quote
Natalia&Cody Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Ojeej.....:( A co się stało, że sobie wygryza? Quote
HexaWHWT Posted June 9, 2012 Author Posted June 9, 2012 Natalia&Cody napisał(a):Ojeej.....:( A co się stało, że sobie wygryza? pewnie jej się coś wbiło...patrzyłam no i nic nie widzę, ale już jest coraz lepiej. Śmiga bynajmniej beż bandaża ;) Quote
Natalia&Cody Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 HexaWHWT napisał(a):pewnie jej się coś wbiło...patrzyłam no i nic nie widzę, ale już jest coraz lepiej. Śmiga bynajmniej beż bandaża ;) To super :D Za wystawę trzymamy kciuki! :) Quote
HexaWHWT Posted June 9, 2012 Author Posted June 9, 2012 Natalia&Cody napisał(a):To super :D Za wystawę trzymamy kciuki! :) Wiesz, jak po założeniu bandaża mój pies jadł słonecznik to znaczyło, że nie jest źle :D a jak już zaczęła ujadać to jeszcze lepiej :P Dziękujemy!!!!!! :):) Quote
HexaWHWT Posted June 10, 2012 Author Posted June 10, 2012 No więc ta panna zdobyła dziś 1 miejsce z oceną doskonałą ;) :multi: dziękuję za trzymanie kciuków! ;) Quote
Natalia&Cody Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 BRAWOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!! :D :loveu: :D :D :D :multi: :multi: Quote
HexaWHWT Posted June 10, 2012 Author Posted June 10, 2012 Natalia&Cody napisał(a):BRAWOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!! :D :loveu: :D :D :D :multi: :multi: Dzięki jeszcze raz Nati ;) :kiss_2: Pieseczkowo napisał(a):Gratulacje :)) Dzięki :);) Quote
Recommended Posts