figa33 Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 no proszę , i po górach psina chodzi :lol: cudna jest ! super ! Quote
majuska Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Ale foty:loveu::loveu:...ale mi smaków Beciu narobiłaś na górskie wycieczki...ale niestety uwiązana jestem :) Quote
Agula99 Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Strasznie się cieszę, że ona ma tak super!!!! Wreszcie psinka odżyła!!! Oby więcej takich super ludzi!!! :) Quote
reks Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Shanga(Rodos)dzisiaj z zazdrości ugryzł moją Gapę aż zapiszczała!Pociągnął ją mocno za ogon bo jego pani pogłaskała moją Gapkę! A to drań z niego!To moja Gapka prawie każdy dzień go odwiedza a on ją gryzie!?:( Rozbestwiło sie to stworzenie i rządzi:))) Quote
Agula99 Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Rodosik miała dzisiaj sesję zdjęciową razem z Gapą (swoją dziewczyną ;)), Reks wysłała mi masę fotek, ale wstawić je wszystkie to niemożliwe, więc wybrałam kilka, a na początek nasza była podopieczna, czyli Gaba spowita w mięciutki kocyk!!! Życzymy każdemu pieskowi takich super domków :) Quote
Agula99 Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 I jeszcze klika fotek rozbawionej pary :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Gapka Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Po każdej zabawie Shanga odprowadza Gapę do bramy i patrzy tęsknym wzrokiem za nią...Te psiaki naprawdę się polubiły:) Quote
Agula99 Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Gapka napisał(a):Po każdej zabawie Shanga odprowadza Gapę do bramy i patrzy tęsknym wzrokiem za nią...Te psiaki naprawdę się polubiły:) A nie mówiłam!!! :) To jego dziewczyna!!! Zresztą wcale się nie dziwię!! Jakbym była psem, też bym chciała mieć taką laskę :) Quote
Agula99 Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 A czy my miałyśmy kiedyś jakieś nie piękne psy??? ;) Quote
Becia66 Posted November 22, 2011 Author Posted November 22, 2011 Agula99 napisał(a):A czy my miałyśmy kiedyś jakieś nie piękne psy??? ;) przecież napisałam że zdjęcie...:cool3: Quote
Gapka Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Ja też się bardzo cieszę,bo mam dosłownie 5min drogi do Shangi a Gapa ma przynajmniej sporą dawkę ruchu zapewnioną bo szaleją po ogrodzie przez godzinę a potem śpią jak zabite Shanga pilnuje domu już całą parą! Szczeka na każdego obcego i łapie za nogę Przegonił wszystkie koty sąsiadów i nawet ptaki mu przeszkadzają-a do tej pory miały w ogrodzie stołówkę:) Bardzo lubi gryźć lód-dosłownie jak tylko znajdzie zamarzniętą wodę to łapką to rozwala i gryzie.Moja Gapa dzisiaj dwa razy dość mocno skoczyła do niego-coś jej niespasowało ale za chwile było wszystko ok i dalej zabawa Robi się Gapulka niedobra ojj zołzowata troszeczkę ale w końcu musi ktoś rządzić!Na koniec zawsze daja sobie buźkę Fajna z nich para Quote
Agula99 Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Becia66 napisał(a):przecież napisałam że zdjęcie...:cool3: No tak zdjęcie, ale gdyby nie te dwa cuda na zdjęciu, to to zdjęcie ni jak by się miało do piękności!!! ;) Quote
Becia66 Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 Gapka napisał(a): Fajna z nich para Jacek i Barbara :cool3:. Quote
Gapka Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Pani Shangi mówiła mi dzisiaj,że Shanga miał gdzieś Sylwestra:) i spał jak zabity a przed snem był na spacerku-chyba jako jedyny pies w okolicy hehe bo wszystkie były pochowane w najcichszych kącikach! Shanga spokojnie spacerował-petardy nie robiły na nim najmniejszego wrażenia:) Quote
Gapka Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Shanga pilnuje swojego domku na całego! Nikt obcy nie ma prawa wejść za bramkę.He he tak cholernik gryzie,że trzeba go trzymać bo by rozszarpał a jak szczeka!:) Szczególnie chłopstwo go denerwuje:) ale księdza po kolędzie zupełnie "zlekceważył":) Quote
Agula99 Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 No wie chłopak, że chłopstwo to chłopstwo, trza za portki drzeć :) Quote
karolciasz28 Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Gapka napisał(a): ale księdza po kolędzie zupełnie "zlekceważył":) Ja na jego miejscu to bym księdzu nie popuściła:evil_lol::evil_lol:;) Quote
Gapka Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Ostatnio jakiś chłopak wszedł za bramkę a Shanga dopadł jego nogi i złapał chłopczysko jakąś miotłe i opędzając się ledwo uciekł!!!haha miał nauczkę! na drugi raz najpierw dzwonił tel i upewnił się,że Shanga jest w domu a nie w ogrodzie:)Mnie kocha bardzo a moją Gapę uwielbia.Czasami biorę go na przejażdzkę samochodem żeby pozwiedzał Krosno:)Fajne psisko z niego:) Quote
figa33 Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 a co będzie tak wszystkich chłopak wpuszczał :cool3: pilnuje swojego ukochanego domu :lol: Quote
majuska Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 No to ma psisko atrakcję Gapka dzięki Tobie, a jak Pańcie Shangi, zadowolone z takiego stróża?? Quote
Gapka Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Praktycznie codziennie jeżdzę z Gapą do Shangi.One się uwielbiają i bawią bez końca.Pani Shangi twierdzi,że moja Gapa uczy go złych rzeczy:) hehe bo ona jak wariatka podskakuje! a on ją naśladuje!Boimy się trochę bo ogrodzenie jest szpiczasto zakończone górą a moje suczydło jak tylko wyjdę poza ogrodzenie(np gdy odgarniam śnieg) tak skacze,że muszę wracać bo boję się,że się nabije! Shanga ją naśladuje i łapie wszystkie ptaki.Razem czują się pewniej i szczekają jak nakręcone na psy sąsiada:)Dobrze,że ma psisko ciepły domek bo na tych mrozach z tym swoim siusiakiem to nie za długo chyba powinien przebywać...Panie go uwielbiają!Mówią na niego królewicz Shanga:)no i tak sobie żyje.Taki właśnie pies był im potrzebny bo dwie samotne kobiety w 160 m.kw.to trochę niebezpiecznie...a tak to mają obrońcę:)Dla mnie to też super rozwiązanie bo moja Gapa(tłuściutka zresztą)ma się gdzie i z kim wybiegać.Jest atletyczna a zjadła by wszystko i o każdej porze taki ma apetyt!:) Quote
Recommended Posts