Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 140
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Shanga(Rodos)dzisiaj z zazdrości ugryzł moją Gapę aż zapiszczała!Pociągnął ją mocno za ogon bo jego pani pogłaskała moją Gapkę! A to drań z niego!To moja Gapka prawie każdy dzień go odwiedza a on ją gryzie!?:( Rozbestwiło sie to stworzenie i rządzi:)))

Posted

Rodosik miała dzisiaj sesję zdjęciową razem z Gapą (swoją dziewczyną ;)), Reks wysłała mi masę fotek, ale wstawić je wszystkie to niemożliwe, więc wybrałam kilka, a na początek nasza była podopieczna, czyli Gaba spowita w mięciutki kocyk!!! Życzymy każdemu pieskowi takich super domków :)

Posted

Gapka napisał(a):
Po każdej zabawie Shanga odprowadza Gapę do bramy i patrzy tęsknym wzrokiem za nią...Te psiaki naprawdę się polubiły:)

A nie mówiłam!!! :) To jego dziewczyna!!! Zresztą wcale się nie dziwię!! Jakbym była psem, też bym chciała mieć taką laskę :)

Posted

Ja też się bardzo cieszę,bo mam dosłownie 5min drogi do Shangi a Gapa ma przynajmniej sporą dawkę ruchu zapewnioną bo szaleją po ogrodzie przez godzinę a potem śpią jak zabite Shanga pilnuje domu już całą parą! Szczeka na każdego obcego i łapie za nogę Przegonił wszystkie koty sąsiadów i nawet ptaki mu przeszkadzają-a do tej pory miały w ogrodzie stołówkę:) Bardzo lubi gryźć lód-dosłownie jak tylko znajdzie zamarzniętą wodę to łapką to rozwala i gryzie.Moja Gapa dzisiaj dwa razy dość mocno skoczyła do niego-coś jej niespasowało ale za chwile było wszystko ok i dalej zabawa Robi się Gapulka niedobra ojj zołzowata troszeczkę ale w końcu musi ktoś rządzić!Na koniec zawsze daja sobie buźkę Fajna z nich para

Posted

Becia66 napisał(a):
przecież napisałam że zdjęcie...:cool3:

No tak zdjęcie, ale gdyby nie te dwa cuda na zdjęciu, to to zdjęcie ni jak by się miało do piękności!!! ;)

• 1 month later...
Posted

Pani Shangi mówiła mi dzisiaj,że Shanga miał gdzieś Sylwestra:) i spał jak zabity a przed snem był na spacerku-chyba jako jedyny pies w okolicy hehe bo wszystkie były pochowane w najcichszych kącikach! Shanga spokojnie spacerował-petardy nie robiły na nim najmniejszego wrażenia:)

• 4 weeks later...
Posted

Shanga pilnuje swojego domku na całego! Nikt obcy nie ma prawa wejść za bramkę.He he tak cholernik gryzie,że trzeba go trzymać bo by rozszarpał a jak szczeka!:) Szczególnie chłopstwo go denerwuje:) ale księdza po kolędzie zupełnie "zlekceważył":)

Posted

Ostatnio jakiś chłopak wszedł za bramkę a Shanga dopadł jego nogi i złapał chłopczysko jakąś miotłe i opędzając się ledwo uciekł!!!haha miał nauczkę! na drugi raz najpierw dzwonił tel i upewnił się,że Shanga jest w domu a nie w ogrodzie:)Mnie kocha bardzo a moją Gapę uwielbia.Czasami biorę go na przejażdzkę samochodem żeby pozwiedzał Krosno:)Fajne psisko z niego:)

Posted

Praktycznie codziennie jeżdzę z Gapą do Shangi.One się uwielbiają i bawią bez końca.Pani Shangi twierdzi,że moja Gapa uczy go złych rzeczy:) hehe bo ona jak wariatka podskakuje! a on ją naśladuje!Boimy się trochę bo ogrodzenie jest szpiczasto zakończone górą a moje suczydło jak tylko wyjdę poza ogrodzenie(np gdy odgarniam śnieg) tak skacze,że muszę wracać bo boję się,że się nabije! Shanga ją naśladuje i łapie wszystkie ptaki.Razem czują się pewniej i szczekają jak nakręcone na psy sąsiada:)Dobrze,że ma psisko ciepły domek bo na tych mrozach z tym swoim siusiakiem to nie za długo chyba powinien przebywać...Panie go uwielbiają!Mówią na niego królewicz Shanga:)no i tak sobie żyje.Taki właśnie pies był im potrzebny bo dwie samotne kobiety w 160 m.kw.to trochę niebezpiecznie...a tak to mają obrońcę:)Dla mnie to też super rozwiązanie bo moja Gapa(tłuściutka zresztą)ma się gdzie i z kim wybiegać.Jest atletyczna a zjadła by wszystko i o każdej porze taki ma apetyt!:)