Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='figa33']oj to dobrze ,że po wszystkim , jeszcze 3-4 dni i się zagoi , a potem do domku ![/QUOTE]
Figuś on już jest w domku!!! I tam do siebie dochodzi w ciszy i spokoju!!! :)

• Replies 140
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='figa33']aaa:oops::oops::oops:
na usprawiedliwienie powiem tylko ,ze mam kaszel i katar ...
o jesuuu , no pewnie ,że ma domek !!!:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]
Dobra, się nie tłumacz ;) ma nadzieję że wszystko będzie dobrze, bo po dzisiejsze akcji z Czoko to niczego już nie jestem pewna!!!

Posted

to prawda , zwierzęta cały czas mają status zabawek ,nie pasuje , do oddania albo wyrzucenia , i już ...
gdyby to tak z ludźmi robić , to byłby alarm , że ho ho

Posted

[quote name='majuska']Jak on daje radę w tym kołnierzu, nie wiesz Agula???[/QUOTED]
Od wczoraj nie mam żadnych wieści, ale wiem że jakoś daje radę, to znaczy, jeden kołnierz ten od naszej wetki już rozwalił, ale panie go zlepiły, a pani Ewa pożyczyło od kogoś kolejny, więc myślę, że nie jest źle. Rozmawiałam we wtorek z panią, wyrażała się o nim bardzo ciepło, mówiła że jak podchodzi do niego to on kładzie jej główkę na kolanach i prosi o głaskanie, a ona uwielbia go głaskać!!!! :)

Posted

Rodos-Shanga dzisiaj po wizycie u Pani Justynki w Boguchwale.Szwy i kołnierz zciągnięte!:)Oby mu się to wszystko już do końca zagoiło...Musimy poczekać jeszcze trochę.Chłopak jest super:)

Posted

reks napisał(a):
Rodos-Shanga dzisiaj po wizycie u Pani Justynki w Boguchwale.Szwy i kołnierz zciągnięte!:)Oby mu się to wszystko już do końca zagoiło...Musimy poczekać jeszcze trochę.Chłopak jest super:)

jak dobrze że to piszesz bo strasznie sie o niego martwimy i jesteśmy pod wielkim wrażeniem twojej troski o niego. Naprawdę bardzo, bardzo dziękujemy :buzi::Rose:
I ogromnie dziękujemy jeszcze za wsparcie naszych psiaków i obiecujemy, że środki wykorzystamy należycie. :loveu:

Posted

reks "flacha" Ci się wielka należy za tę pomoc , na prawdę , no i skoro młody pomaga to jemu też ;), odrobimy to w stosownym czasie. Bardzo się cieszę, że Rodosek wydobrzał, bo siedziałam i się martwiłam o niego, bardzo, bardzo Wam dziękujemy.:Rose::Rose: Bóg jeden wie ile to człowiek nerwów zje przy tym wolontariacie:shake:

Posted

Flacha? ha ha spoko ..tylko kiedy??jak ja jeżdze po 10 godz dziennie:)))no ale coś wymyśle:)))żeby tylko Rodos już zupełnie wyzdrowiał bo jednak nie jest jeszcze to wszystko do końca tak jak powinno.On biedak jakby kosmici go porwali-ciągle gdzie indziej i z kimś innym.Tak się cieszy jak mnie widzi a ja zołza tylko po wet.go wożę!Mam nadzieję,że nie przestanie mnie lubić:)))

Posted

O witamy, witamy!!!! Właśnie miałam do pani pisać, że niestety nie udało mi się wczoraj zajrzeć do wetki, ale miałyśmy taką jazdę z Czoko, że jak wróciłam koło 19 to już nie miałam siły na nic!!! Ale przecież Rodosik w bardzo dobrych rękach!!!! Dziękujemy jeszcze raz za pomoc!! Oby Rodosik szybko wydobrzał i już nie cierpiał, bo mi chłopaka bardzo szkoda!! Niech już biega radosny i cieszy się z nowego super domku!!! A Rodosik będzie tylko wdzięczny!!! A na flachę też przyjdzie pora!!!! ;)

Posted

Byłam u Rodoska.Ranki mu się goją powoli.Panie mówią,że jest ok.Musi jeszcze skończyć antybiotyk i potem trzeba go odrobaczyć i zaszczepić.Bardzo się drapie...?Może ma pchełki?? Taki piecuch z niego bo jak go wypuszczą na ogród to zaraz wraca do domu:)Taki misiu z niego:)

Posted

O jeju, jak fajnie!! Cieszę się, że Rodosik ma się lepiej!!! I piecuch!!! Haa super, a mówi się, że psy wolą na polu, eee tam, gadanie, każdy pies pokocha spanie w domu, jak tylko zobaczy jak jest fajnie, to i syberyjski by pokochał ;) Jak będą jakieś fotki, to proszę słać, wstawię tutaj!! :)