Becia66 Posted October 6, 2011 Author Posted October 6, 2011 Wspaniałe wiadomości z domu Jetty. Spała przy łożku Państwa do godz.5 rano. Przy czym wcale nie chciała wyjść na zewnątrz tylko tak sobie siedziala i patrzyla nie dowierzajac że to wszystko dzieje się naprawdę. Ogonek poszedł w ruch , wiele radości i przytulania. Potem długi spacer nad staw, a potem.....spa , prawdziwe spa :evil_lol:. A więc Jetta była w psim salonie piękności, została wykąpana,wyczesana i wygląda pięknie. Podczas zabiegów zachowała się spokojnie, wręcz całkiem jej to pasowało. Pazurki obcięte, uszka znowu doczyszczone, teraz tylko na wybory miss. Waży 26 kg, musi przytyć co najmnie 5 i będzie dobrze. Jest non-stop z Państwem. Prowadzą własny pensjonat poza domem i cały czas im towarzyszy,/ czyt. jeździ z nimi do pracy./ Czy mogła lepszy domek wymarzyć ? :loveu: Quote
majuska Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Super wieści! A jeżeli o Rodosa chodzi to wisimy na telefonach i dogrywamy temat operacji i transportu....i z uszu nam już dymi:roll: Quote
Florentynka Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [quote name='majuska']Super wieści! A jeżeli o Rodosa chodzi to wisimy na telefonach i dogrywamy temat operacji i transportu....i z uszu nam już dymi:roll:[/QUOTE] Byle skutecznie! Trzymam kciuki! Quote
Becia66 Posted October 6, 2011 Author Posted October 6, 2011 [quote name='Florentynka']Byle skutecznie! Trzymam kciuki![/QUOTE] byle skutecznie dymiło ? :diabloti: Quote
Florentynka Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 No jasne, jak Wam się mają uszy ugotować, to niech przynajmniej z tego będzie jakiś pożytek. Quote
Agula99 Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Rodos jest cudowny, to takie spokojne, miłe, przytulaśne psisko. Jest tak czysty, że aż jestem w szoku. Jak go wypuściłam to sikał chyba z pięć razy po 5 minut!!! W boksie czyściutko, nie skarży się, nie ujada, leży i czeka na swoją kolejkę. Jedzonko też dostaje na końcu i pewnie myśli że znowu go zamknę, bo chwyta w locie jedzenie i ucieka. Dziś położył się na brzuchu i wygłaskałam go i wytuliłam, jest taki kochany!!! szkoda że nie mogę poświęcić mu więcej czasu, ale deszcz zaczął lać i ciemno się szybko robi, a tu każdy pcha się do mnie na kolana. Mimi, Rita to mogłaby cały czas, Kaja i Blondi też, a ja mam tylko jedną parę rąk!!! Quote
Becia66 Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 [quote name='Agula99']a ja mam tylko jedną parę rąk!!![/QUOTE] i wielka szkoda bo takie ręce na wagę złota :loveu:. Quote
Agula99 Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 [quote name='Becia66']i wielka szkoda bo takie ręce na wagę złota :loveu:.[/QUOTE] Tak nawet na dwie wagi ;) właśnie rozmawiałam z panią w sprawie Rodosa i jego zabiegu. Panie są już gotowe na przyjęcia psiaka. Jak opowiedziałam jaki oni bidulek, jaki grzeczny i jak dziś leżał i prosił o głaskanie po brzuszku, to pani powiedziała: " U nas to będzie miał dobrze, bo ja uwielbiam głaskać psy". Jeju trzymajmy kciuki za Rodoska, bidulek nie wie co mu się szykuje, ale wierzę, że wszystko będzie dobrze!!! Quote
majuska Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Będzie dobrze, będzie, co ma nie być, wiara czyni cuda :) Quote
figa33 Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 oj tam jajka . :cool3: ale za to już żaden macho nie będzie chciał go na "stróża" i bardzo dobrze Rodos tylko do przytulania i głaskania po brzuszku:loveu: Quote
Becia66 Posted October 8, 2011 Author Posted October 8, 2011 Dostałam maila od p. Magdy Witam Pani Beatko. Przesyłam kilka zdjęć Runy (dzisiaj w nocy spadł u nas śnieg). Suczka bardzo szybko zaadoptowała się do nowych warunków. Jest niesamowicie łagodna, grzeczna i usłuchana. Z psiakami rodziców dogaduje się bardzo dobrze, no i jak dzisiaj się okazało bardzo lubi małe dzieci. Pozdrawiamy serdecznie Magda, Ola i Robert Quote
Becia66 Posted October 8, 2011 Author Posted October 8, 2011 [quote name='Florentynka']Ranyboskie, gdzie ten śnieg?![/QUOTE] Jetta mieszka w Muszynie k/ Krynicy Górskiej. Kojarzysz wodę ,,Muszyniankę'' ?:razz: Quote
Florentynka Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Jasne. Znaczy bardziej kojarzę "muszlowiankę"...;) Suczydło wygląda na zadowolone. Quote
majuska Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Wiedziałam, że tak będzie:eviltong::multi::multi::multi: Pozdrawiamy Państwa serdecznie i na dogo zapraszamy :)...no i jeszcze teraz Rodoska musimy wysłać szczęśliwie do nowego domku :) Quote
figa33 Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 o kurcze ! ale fajnie ! :loveu:tzn. mam na mysli Jettę , a nie ten snieg... Quote
Agula99 Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Ale ona szczęśliwa, jak sobie cudnie śpi!!! A dzisiaj okazało się, że Rodos uwielbia spacery i bardzo ładnie chodzi!! Mój bratanek go zabrał i psisko było tak zachwycone, zadowolone, wrócił uśmiechnięty, radosny, skakał po mnie, prosił o mizianka, on jest na prawdę cudowny!!! Dziś pani Ewa była u tych kobietek co mają go zabrać w poniedziałek i napisała że wszystko jest ok, miejsce solidnie ogrodzone, w domu ma już przygotowane legowisko, a na zewnątrz ogromna buda na lato, jeśli miałby ochotę. No to pozdrawiamy panią Ewę i dziękujemy za pomoc, bo on nas tutaj czyta, ale nigdy się nie odzywa, bo w sumie nie wiem czy ma konto, ale nas czyta~!!!! :) Mam nadzieję, że Rodosik też tak będzie sobie spał w domku, szczęśliwy i zadowolony~!!! :) Quote
majuska Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 P. Ewa jest zalogowana na dogo, ma nicka reks :) Głównie u Niny - Gapy pisze :) Dziękujemy za pomoc bardzo :) Quote
Agula99 Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 A to Rodos jeszcze wczoraj po zabiegu bolący i cierpiący, strasznie był słaby bidulek... Quote
Agula99 Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Rodos to obecnie Shanga!!! :lol::cool3: Dziś ma się o całe niebo lepiej!!! Jest szczęśliwy, mogę potwierdzić bo widziałam zdjęcie, które przesłała mi Pani Ewa, ale nie umiałam go przerzucić na kompa, no i w tych próbach go usunęłam przez przypadek!!! Kurcze szkoda, bo taki miał uśmiechnięte pysio!!! Ale Pani Ewa obiecała nowe fotki, także mamy się nie martwić. :multi::multi::multi::multi: Panie są zachwycone psiakiem, dogadzają mu, głaszczą!! Śpi w domku!!! :multi::multi::multi: Strasznie się cieszę!!! No pieseczku, najgorsze już za tobą, teraz powolutku wracaj do zdrowia i ciesz się nowym super domkiem!!!! :loveu::loveu: Quote
Becia66 Posted October 11, 2011 Author Posted October 11, 2011 tak się cieszę z Rodosika, dobrze że lepiej się czuje bo słyszałam że wczoraj bardzo cierpiał. Myślę że to bardzo dobry dom dla niego. Quote
figa33 Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 oj to dobrze ,że po wszystkim , jeszcze 3-4 dni i się zagoi , a potem do domku ! Quote
Recommended Posts