Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 140
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wspaniałe wiadomości z domu Jetty. Spała przy łożku Państwa do godz.5 rano. Przy czym wcale nie chciała wyjść na zewnątrz tylko tak sobie siedziala i patrzyla nie dowierzajac że to wszystko dzieje się naprawdę. Ogonek poszedł w ruch , wiele radości i przytulania. Potem długi spacer nad staw, a potem.....spa , prawdziwe spa :evil_lol:.
A więc Jetta była w psim salonie piękności, została wykąpana,wyczesana i wygląda pięknie. Podczas zabiegów zachowała się spokojnie, wręcz całkiem jej to pasowało.
Pazurki obcięte, uszka znowu doczyszczone, teraz tylko na wybory miss.
Waży 26 kg, musi przytyć co najmnie 5 i będzie dobrze. Jest non-stop z Państwem.
Prowadzą własny pensjonat poza domem i cały czas im towarzyszy,/ czyt. jeździ z nimi do pracy./ Czy mogła lepszy domek wymarzyć ? :loveu:

Posted

[quote name='majuska']Super wieści!
A jeżeli o Rodosa chodzi to wisimy na telefonach i dogrywamy temat operacji i transportu....i z uszu nam już dymi:roll:[/QUOTE]
Byle skutecznie! Trzymam kciuki!

Posted

Rodos jest cudowny, to takie spokojne, miłe, przytulaśne psisko. Jest tak czysty, że aż jestem w szoku. Jak go wypuściłam to sikał chyba z pięć razy po 5 minut!!! W boksie czyściutko, nie skarży się, nie ujada, leży i czeka na swoją kolejkę. Jedzonko też dostaje na końcu i pewnie myśli że znowu go zamknę, bo chwyta w locie jedzenie i ucieka. Dziś położył się na brzuchu i wygłaskałam go i wytuliłam, jest taki kochany!!! szkoda że nie mogę poświęcić mu więcej czasu, ale deszcz zaczął lać i ciemno się szybko robi, a tu każdy pcha się do mnie na kolana. Mimi, Rita to mogłaby cały czas, Kaja i Blondi też, a ja mam tylko jedną parę rąk!!!

Posted

[quote name='Becia66']i wielka szkoda bo takie ręce na wagę złota :loveu:.[/QUOTE]
Tak nawet na dwie wagi ;) właśnie rozmawiałam z panią w sprawie Rodosa i jego zabiegu. Panie są już gotowe na przyjęcia psiaka. Jak opowiedziałam jaki oni bidulek, jaki grzeczny i jak dziś leżał i prosił o głaskanie po brzuszku, to pani powiedziała: " U nas to będzie miał dobrze, bo ja uwielbiam głaskać psy". Jeju trzymajmy kciuki za Rodoska, bidulek nie wie co mu się szykuje, ale wierzę, że wszystko będzie dobrze!!!

Posted

oj tam jajka . :cool3:
ale za to już żaden macho nie będzie chciał go na "stróża" i bardzo dobrze
Rodos tylko do przytulania i głaskania po brzuszku:loveu:

Posted

Dostałam maila od p. Magdy

Witam Pani Beatko.

Przesyłam kilka zdjęć Runy (dzisiaj w nocy spadł u nas śnieg). Suczka bardzo szybko zaadoptowała się do nowych warunków. Jest niesamowicie łagodna, grzeczna i usłuchana. Z psiakami rodziców dogaduje się bardzo dobrze, no i jak dzisiaj się okazało bardzo lubi małe dzieci.

Pozdrawiamy serdecznie

Magda, Ola i Robert

Posted

Wiedziałam, że tak będzie:eviltong::multi::multi::multi: Pozdrawiamy Państwa serdecznie i na dogo zapraszamy :)...no i jeszcze teraz Rodoska musimy wysłać szczęśliwie do nowego domku :)

Posted

Ale ona szczęśliwa, jak sobie cudnie śpi!!! A dzisiaj okazało się, że Rodos uwielbia spacery i bardzo ładnie chodzi!! Mój bratanek go zabrał i psisko było tak zachwycone, zadowolone, wrócił uśmiechnięty, radosny, skakał po mnie, prosił o mizianka, on jest na prawdę cudowny!!! Dziś pani Ewa była u tych kobietek co mają go zabrać w poniedziałek i napisała że wszystko jest ok, miejsce solidnie ogrodzone, w domu ma już przygotowane legowisko, a na zewnątrz ogromna buda na lato, jeśli miałby ochotę. No to pozdrawiamy panią Ewę i dziękujemy za pomoc, bo on nas tutaj czyta, ale nigdy się nie odzywa, bo w sumie nie wiem czy ma konto, ale nas czyta~!!!! :) Mam nadzieję, że Rodosik też tak będzie sobie spał w domku, szczęśliwy i zadowolony~!!! :)

Posted

Rodos to obecnie Shanga!!! :lol::cool3: Dziś ma się o całe niebo lepiej!!! Jest szczęśliwy, mogę potwierdzić bo widziałam zdjęcie, które przesłała mi Pani Ewa, ale nie umiałam go przerzucić na kompa, no i w tych próbach go usunęłam przez przypadek!!! Kurcze szkoda, bo taki miał uśmiechnięte pysio!!! Ale Pani Ewa obiecała nowe fotki, także mamy się nie martwić. :multi::multi::multi::multi: Panie są zachwycone psiakiem, dogadzają mu, głaszczą!! Śpi w domku!!! :multi::multi::multi: Strasznie się cieszę!!! No pieseczku, najgorsze już za tobą, teraz powolutku wracaj do zdrowia i ciesz się nowym super domkiem!!!! :loveu::loveu: