Gabi1999 Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Sorki to ja Gabrysia1999 gdy byłam w schronisku i stałam przed boksem Mustafa i dawałam mu smakołyki tak bardzo prosił że chce z tąd iść. Barb sorki ale wszyscy myśleli że to suka ;) Quote
NataliaN Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Wspaniały pies, który marzy o prawdziwym, kochającym domu. Mam nadzieję, że go znajdzie. Quote
Esiu Posted October 23, 2011 Author Posted October 23, 2011 Mustafa To Pies nie Suka :) Wychodzę z nim co sobotę Dobra informacja to taka że Mustafa wraca do dawnej formy Czyli Tyje Słucha się jeszcze lepiej Bawi sie biega szybko 2 Tygodnie temu nie miał sil na nic wyglądał tragicznie Ale wczoraj jak go wziąłem na spacer to chciał biegać cały czas bawił się gryzł dla zabawy moja rękę No po prostu wspaniały pies gdyby nie to ze mam już psa jednego wziął bym go odrazu do Domu Nowe Zdjęcia Mustafy za tydzień gdyż nie mogliśmy robić zdjęć wczoraj bo ocieplaliśmy wszystkie budy prawie 300 bud do ocieplenia To sporo a wyprowadziliśmy tylko 12 psow na spacer tylko To bardzo malo bo co sobote bierzemy na spacer ich 3 razy tyle :) Ale teraz na zimę nie będą aż tak marzły Quote
MiaDevlin Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Mam pytanie, czy Mustafa toleruje inne psy, a w szczególności suczki? I czy jest wykastrowany? :) Quote
Esiu Posted October 28, 2011 Author Posted October 28, 2011 Co do suczek to niewiem ale wiem ze on inncyh psow nietoleruje za bardzo Ale nie jest on wykastrowany Quote
kkasiiiar Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 AZA UCIEKŁA WCZORAJ Z NOWEGO DOMU!!! PILNIE SZUKAMY DOGOMANIAKOW Z OKOLIC JASŁA!! http://www.dogomania.pl/threads/216690-UWAGA-Aza-uciek%C5%82a!!!!-Osoby-z-okolic-Jas%C5%82a-prosimy-o-pomoc-!!!!!!!!/page11 Aza się odnalazła :) Quote
barb Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 13.02.2012 r. Mustafa na stronie schroniska w Orzechowcach zostal przeniesiony do działu Psy w nowych domach. www.schroniskoorzechowce.pl Quote
Recommended Posts