Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

umówiłam sie na piątek na godz 11 tylko cioteczki podajcie mi adres bo zapomniałam zapytać:) syn ma 5 lat co lubi z tym różnie ale słodyczom nigdy nie mówi nie generalnie w tym wieku Spider man rządzi więc czasem kupuję mu jajka ze Spider menem:) Serdecznie pozdrawiam

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Strasznie się cieszę, że Ela nam na watek trafiła i pomoc gotowa. Wprawdzie nie znam się na jajkach niespodziankach ze spidermanem, bo mam same córki, ale postaram się!!! Jutro jadę na zakupy i jutro, najpóźniej pojutrze paczka pójdzie! Jeszcze raz dziękuję:):):) Adres posyłam na PW.

Posted

Łukasz będzie się cieszył na pewno:) cokolwiek to by nie było:) ja na pewno bym mu zajączkowego prezentu nie zrobiła w tym roku niestety:) bardzo się cieszę że mogę pomóc zagladam na wątek Pani Irenki dość długo chyba ponad roku i bardzo się cieszę że choć tak mogę pomóc:) Pani Irenka poprosiła już wprawdzie o pomoc jakiegoś Pana ,który myje okna w pobliskim sklepie ale bardzo się ucieszyła gdy usłyszała że pomoc idzie z dogomanii:)

Posted

Aga - jakbys otrzymała od ALMY "4wiadomości" - to wybacz i przeczytaj jedną. ;)

Ja też bardzo się cieszę, że znalazła się Ela tu z nami. Pani Irence napewno przed świetami będzie b. przyjemnie i nie będzie miała wyrzutów z powodu brudnych okien.

Posted

Elu nie wiem jak Ci sie udało przekonac Pani Irenke do wykonania przez siebie tej roboty :) ja zaproponowałam umycie tych dwoch okien na to Pani Irenka stwierdziła ze nie - da rade itp itd...
powiedzialam wyraznie jakby co ni ech pani dzwoni a tutaj co czytam .... pieknie czuje sie jak pusta nie potrzebna torebka po orzeszkach ziemnych:(:lmaa::knuje:
nikt mnie nie kocha nikt mnie nie lubi
strzelam w takim razie focha

Posted

katarzyna kuczewska napisał(a):
Elu nie wiem jak Ci sie udało przekonac Pani Irenke do wykonania przez siebie tej roboty :) ja zaproponowałam umycie tych dwoch okien na to Pani Irenka stwierdziła ze nie - da rade itp itd...
powiedzialam wyraznie jakby co ni ech pani dzwoni a tutaj co czytam .... pieknie czuje sie jak pusta nie potrzebna torebka po orzeszkach ziemnych:(:lmaa::knuje:
nikt mnie nie kocha nikt mnie nie lubi
strzelam w takim razie focha

:calus:Kasia ja Cie kocham i lubię .:loveu:
I nie strzelaj Focha;)

Tak naprawdę, to nie odbierzcie tego źle, ale czasami przekonac do czegoś p. Irenkę.
Ona niekedy wydaje mi się taka uparta.:mad:
A z tym lekarzem, to właściwie Ty załatwiłaś sprawę, bo nas napewno by nie posłuchała i czekałaby do tego Lipca.

Posted

Katarzyno, zostałaś zarezerwowana do zadań medycznych!!! Przynajmniej ja tak myślę, że Pani Irenka miała wyrzuty, że angażuje Ciebie w swoje problemy zdrowotne, stąd nie mogła Ciebie więcej wykorzystać! I dlatego pomoc od Eli przyjęła bez oporów:) Ale nic nam nie napisałaś o tym!!!

Posted

ALMA CHOCIAZ TY JEDNA :) DZIEKI
dziewczyny :) nic nie mowilam bo po cichu liczyłam ze Irenka zadzwoni
ehh myslalam ze sie poruszam troche wspominalam Irence, ze musze troche schudnac i ruch mnie nie zaszkodzi :)
tak wiem Pani Irenka to duma wspaniała osoba ktora uwaza ze i tak jej duzo pomagamy i pomagamy dalej :)
Elu w takim razie powodzenia
ja zas pomyje okna u mamy w najblizszy weekend o ile pogoda bedzie :)

Posted

Paczka dla Łukasza, synka Eli spakowana i zaraz lecę wysłać. Mam nadzieję, że będzie zadowolony z zajączka i Ela nie będzie żałować tego pucowania okien Pani Irenki:) Do Pani Irenki przesyłka też pójdzie:)

Posted

zrobione :) okna umyte firanki wyprane i powieszone Pani Irenka na prawde czuje się fatalnie słaba w głowie się jej kręci podczas mycia okien musiała sie położyć ja myślę że lekarz dał jej za silne leki na nadciśnienie uważam ze w miare możliwości ktoś musi do niej częściej wpadać

Posted

Dzięki serdeczne:):):) Ja tylko chcę, żeby paczka doszła do Was przed świętami! Na poczcie powiedzieli 4 dni robocze!

Z tym chodzeniem do Pani Irenki to problem, bo nikt nie da rady codziennie, a Szczecinianek niewiele tu się udziela! Samotna starość jest straszna!

Posted

brwo Elu !!! co do złego samopoczucia Pani irenki mylse , że to w ogole byl fatalny weekend moja mama rowniez zle sie czuła zmiana cisnienia i pogody niestety tutaj tak jest:(
postaram sie namwoic pania IRENKA JEDNAK NA WIZYTE u jej lekarza rodzinnego moze cos to pomoze

Posted

wysłałam dzisiaj do pani Ireny mini paczuszkę wielkanocną, poleconym priorytetem ( mam nadzieję, ze nie będzie problemu z odbiorem)
pani na poczcie powiedziała, ze najpóźniej w czwartek powinna być

skrobnęłam też krótki liścik, zeby wiedziała ze to z dogomanii ;)

jakby ktoś rozmawiał z Pania Ireną albo się widział to proszę przekazać zeby w zadnym wypadku nie odsyłała "opakwania"
bo sobie pomyslalam, ze jak Pani Irena tak chętnie wszystkim odpisuje to jeszcze zechce mi odełac pudełko "pośledziowe" a to zuepłenie niepotrzebny koszt by był

Posted

3 x- zadzwonie dziś do P. Ireni i jej powiem o pudełku.;)

Ela - bardzo dziękujemy:loveu:, że pomogłaś P. Irence., ten czyn bardzo duzo dla niej znaczył.
Szkoda, że tak zle się czuje.
A powiedz jak wygląda MAKS - bo my go tu już że dwa lat nie widzelsmy.

Posted

kurcze szkoda że nie wiedziałam wzięłabym aparat
Maks wygląda dobrze przez całą wizytę spał chrapał a gdy przyszła pora spaceru wzdychał co jest jego rytuałem -mówiła P Irenka że czuje się dobrze ale że już tak ją wyćwiczył że nie śmie mu odmówić spaceru .Maks jest bardzo ufnym psem i straszny z niego pieszczoch gdy winda nie chodzi jadą windą w drugiej klatce na ostatnie piętro i potem strychem przechodzą do ich klatki a potem schodzą więc Maks się aż tak nie męczy
Jeśli chodzi o mycie okien poszło mi bardzo szybko co zdziwiło P Irenkę jeśli jeszcze będzie potrzebna jakaś pomoc chętnie służę pomocą

Posted

Ja wczoraj wieczorem nie zadzwoniłam do P. Irenki. Bo tak jak wracam o 19.00 - to P. Irenka mi keidys powiedziała, że oglada wiadomości, (to niech oglada a, co :cool1:) póżniej wychodzi z psem a póżniej to ja już padłam i :sleeping:zasnełam.

Kasia - te ploteczki to u P. Irenki w mieszkaniu?

Posted

katarzyna kuczewska napisał(a):
Tak Pani Irenka zaprosiła mnie do siebie na kawę:):eviltong:
ide od razu po pracy
wczoraj chwile rozmawialm , czuje sie o niebo lepiej niz w piatek te j dolegliwosci zwiazane sa ze zmiana cisnienia ehh

kurcze, fajnie by było jakby moja przesyłka doszła
zdałabyś relacje z reakcji pani Irenki :loveu:

Posted

Udało się, rozmawiałam z Pania Irenką.

Żebym nie pokreciła, ale wrazie czego Kasia sprostuje - mam nadzieję.

Aga - Pani Irenka dostała twoja paczkę z Londynu. - bardzo dziekuję.
Pewnie poczestuje jutro kawusią Kasię.

Pani Irenka dostałą równiez druga paczkę z liścikiem.
Były tam między innymi ciasteczka, przy których pomagał Piotruś, i nie wiem czy dobrze zrozumiałam szydełkowe osłonki na jajeczka.

Rekcja Pani Irenki - mówiła, że bardzo się wzrószyła, że to przyjemnie otwierac paczki.
Wiecie jak mi wymieniała co dostała - nie wiem jak to opisać. Była bardzo zadowolona i tak ciepło sie o tym wypowiadała.

Prosiła żebym na komputerze napisała wiec piszę:

Pani IRENKA BARDZO DZIEKUJE ZA PAMIĘĆ, PACZKI, LISTY I ZA POMOC PRZY ZORGANIOWANIU MYCIA OKIEN.
DZIEKUJE RÓWNIEZ ELI :loveu:ZA UMYCIE OKIEN - mówi że jesteśmy niesamowite:p