Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Madziu bo ja tak pomyślałam o tym sklepie gdzie by wam najbliżej było i dlatego pytałam jak wjeżdżacie. Od Kołbaskowa macie duży Real po drodze. Ja jestem w sobotę zablokowana od rana do 14-tej a może i trochę później. Muszę z córką parę spraw pozałatwiać- nieodwołalnie. I trochę się denerwuję, ze akurat moze w tym czasie zajedziecie ale do Pani Irenki traficie? Czy jakoś Was popilotować trzeba? To coś pomyślimy. Ja mieszkam dosłownie 10 minut drogi na pieszo od Pani Irenki :)

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Roxano mila, jesli tylko taki problem, to nie denerwuj sie, damy rade:lol: Dzieki sredeczne za propozycje pilotazu, wiesz ty jestes niesamowita:lol: Dotrzemy na miejsce i personalnie oraz uczuciowo wyznam milosc anielicom:loveu: Kobity przygotowac tarcze obronne bo calusna jestem:evil_lol: Bo jak nie ucalowac tych mordusiow kochanych, tych dziewczyn zlotych??.........

Posted

Chcę poprostu abyście bezpiecznie i cało dotarli do celu. Madziu- ja przed Twoimi całusami wcale nie zamierzam się bronić :lol: Sama Was wszystkie wycałuję :loveu:

Posted

Roxano, nie obronisz sie:evil_lol: nie ma takiej sily:loveu: Wiecie jak ja Was kocham???a aaa, nic nie wiecie:lol: Kobitki zlote, anielice drogie, dla Was rozami droga uslana:multi: Jesli kiedykolwiek bede w stanie wynagrodzic Wam serca zuzyte walka o zycie dla innych, tych w potrzebie to zrobie to natychmiast.
Jak ja sie ciesze, ze Amiska byla we wlasciwym miejscu i czasie:lol: Gdyby nie ona.......Kochamy Pania Pani Irenko:multi: Niech Bog czuwa nad Pania. No i jest prywatka:lol:
Gdzie sie podzialy tamte prywatki???????? Oj, pytal Gasowski glupio a przeciez mogl sie zameldowac na Wojska Polskiego:diabloti:

Posted

dusje napisał(a):
:diabloti: Wywawalilo mi post to jeszcze raz

Moj plan jest taki:

1/ po przekroczeniu granicy sms do Roxany

2/ wyprawa do tesco albo podobne, zakupy i szybko do pani Irenki.
Szczecina nie znam ale postaram sie szybciutko znalezc to co trzeba i najpozniej do godz. 16 dotrzec na zbiorke:lol:

3/mam pytanie, czy w poblizu jest strzezony parking, idzie mi o psy wylacznie, musza miec otwarte okienko; jesli nie, czy przy domu Pani Irenki mozna gdzies zaparkowac samochod? Moj TZ bedzie dogladal psiakow bo nie bardzo kumaty w polskim to i nic nie straci na wizycie:diabloti: po nacieszeniu oka pieknymi polskimi kobitkami

4/ czy w poblizu w sobote dziala apteka? Sprobujemy wyciagnac recepty/ w grupie sila/ i zrealizujemy.

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Witaj:lol::lol::lol:
Tesco masz po drodze z kolbaskowa:loveu:
i bez błądzenia do pani Irenki p[rosciutko po drodze mijasz Roksanę:loveu:
Czyli wjeżdzasz od Kołbaskowa na ul .Mieszka po drodze masz Makro a póżniej Tesko,
Potem ul Mieszka przechodzi w ul.Piastów/tam za pl.Kosciuszki mieszka Roksana i jest pierwsza w prawo ul.Małkowskiego -tą ulicą do końca i tam po okręceniu sie na pl. wjeżdzasz w ul.Getta Warszawskiego /od tyłu bloku stojącego na ul.W.Polskiego/tam jest wejście do klatki p.Irenki
przy domu na ul.Getta Warszawskiego mozna zaparkować samochód i nic sie nie płaci w sobotę za parkowanie:lol:.

Posted

:evil_lol: Po takich namiarach nie zbladze:lol: Powiedzcie prosze Pani Irence ze "burza nadchodzi":eviltong: chcialo sie prywatki to sie ma:evil_lol: O rany Pani Irenko, koniec swiata:evil_lol: A ten co gadal "cicho wszedzie, glucho wszedzie....to zwyczajnie pomylil date:evil_lol: Prorok za 5 groszy:diabloti: Odszkodowanie sie nalezy:evil_lol:

Posted

W razie czego Madziu jakbyście się ludzi po drodze pytali o Wojska Polskiego- a nie kazdy zna po numerach a ta ulica jest strasznie długaśna to mówcie, ze to jest koło- "Lucynki i Paulinki" Chyba mało kto nie wie gdzie jest ten sklep.
Jeszcze tylko dwa dni :multi: Soboty nie liczę ;)
Amiśka Ty lepiej pisz czy się zamieniłaś w pracy? Będziesz prawda?

Posted

Przeklejam na prośbę Justynyvege, przepraszam za offa:
PILNE!!!!!
UWAGA na piątek( to jest na jutro) 18.05.2007 potrzebujemy koniecznie transportu dla ślepego Wondera.
Jest to drugi etap jego podróży. Dom tymczasowy czeka, lekarze także. W schronisku jego czas powolutku się kończy, życie ucieka mu z dnia na dzień!!! Nie może zostać tam dłużej!! Bardzo chcemy zdążyć go zabrać. Z Żywca zabiera go Ania - dowozi do częstochowy. Dalszy etap zależy od Was-trzeba go dowiesc z Częstochowy do Warszawy. Musi trafić do Piastowa finalnie (koło Warszawy) i to w ten weekend. Prosimy o pomoc i skopiowanie tego postu gdzie się da, wraz z numerem kontaktowym: 66 88 13 003 Marta Pogorzelska, Pomorska Fundacja ROTTKA www.rottka.pl
Fundacja zwraca za paliwo!!!!

Posted

Dzwoniłam przed chwilą do Anetki z Psiego Rancza. Przybędzie na spotkanie. :lol:

Umówiłam się, że jak Roxana da mi znać, że Dusje dojeżdza to ja zadzwonię do Anetki.

Posted

A ja przed chwilą powiadomiłam Panią Irenkę o naszej wizycie :loveu: Gdy usłyszała moje pytanie czy ma może pokoje z gumy co by się rozciągneły na czas naszej wizuty w słuchawce zapadła cisza, poczym pytanie- to ile Was będzie? Gdy usłyszała moją odpowiedź to stwierdziła, ze dobra to Ona powynosi meble :lol: Zakazałam czynić takich ekscesów i uspokoiłam, że napewno się wszyscy pomieścimy :cool3: Pani Irenka też mnie prosiła, że jak tylko Magda da mi znać, że już jedzie to ja mam dać znać Jej- obiecałam, że tak zrobię.
Ciotki- jeszcze dwa dni :multi:
Ale się wycmoktamy :lol: :cool3: :loveu:

Posted

No pięknie. Od dawna śledzę losy Maksa i Pani Irenki. Jak dowiedziałam się, że zostaną razem wyskoczyłam z krzesła krzycząc JES! Siostra siedząca w pokoju popatrzyła na mnie dośc specyficznie...A teraz czytam sobie gazetę i co? A tam Pani Irenka i Maksik:) W "Moim Psie". Może je jakaś zacofana w temacie ale nic nie wiedziałam, że będą w gazecie.

Posted

Anielice, podziwiam Was:loveu: Jestescie tak zorganizowane ze no naprawde brak slow. Pewnie ze wzruszenia zapomne, wiec juz teraz dziekuje Wam serdecznie ze chcecie przyjsc, ze zostawiacie wlasne sprawy, ze tak dlugo czekalyscie:loveu: To niewiarygodne ze na necie mozna poznac tak wspanialych ludzi. Sciskam Was mocno i do zobaczenia:multi:

Posted

Amiska:loveu: :loveu: :loveu:

Sluchajcie Anielice, chyba mnie naprawde juz pogielo:evil_lol: Wchodze ja sobie na strone Tesco coby reklamy przejrzec i co ja widze 4 tesco w Szczecinie.Bylam na Dunajskiej, pozniej na Rydla i w czasie przegladania dostalam totalnego pomieszania i juz w koncu nie wiedzialam czy bylam i na jakich ulicach:evil_lol: Oj, zamiast pakowac manele to ja wycieczki sobie urzadzam:lol: Stary kazal mi isc do psychiatry na zdiagnozowanie jak to powiedzial tego kuriozalnego i nieuleczalnego przypadku/fakt, nie pierwszy to raz ze jezdze na wirtualne wycieczki i melduje sie w hotelu/:lol: a sam traba szuka jakiejs koszulki i znalezc nie moze hi hi:evil_lol: I kto tu potrzebuje pomocy?:shake: :roll:

Posted

Dusje - :) chyba chodzi TESCo na Pomorzanach :) -
http://www.tesco.pl/sklepy-tesco/sklepy/szczecin-milczanska/szczecin-milczanska.html

Cioteczki, o której spotkanie?
:loveu:

postaram się przyjść - AniuG - wczoraj się zorientowałam, że nie wysłałam, ani nie dałam Ci bazarkowego Gingko - strasznie mi wstyd - na smierć o tym zapomniałam - przepraszam !!! jutro - przyniosę Gingko i przeprosinowy prezent - do Pani Ireny :)

Posted

EEEE....:evil_lol: ja tylko tak na biezaco dodalam sobie humorku na jutrzejsza wyprawe, ale zgodnie z prawda:lol: opisana w poscie.
Carolinascotties, no super ze dolaczysz. Godziny spotkania nie ma konkretnie bo nie wiem jak uda sie dojechac, ale miedzy 14-16:lol: Dam znac Roxanie po przejechaniu granicy. Wyjezdzamy o 5.00 rano w sobote i liczac 2 postoje dla psiakow, zmiescimy sie w tych godzinach. Musimy!!!!
Zeby juz jednak nie tracic czasu na robienie kanapeczek prywatkowych a spedzic go tylko z Wami i pania Irena na pogaduchach przybede z kielbacha i albo ja ugotujemy albo usmazymy, albo zwyczajnie na wiele innych sposobow:lol:. Musztarda i ketchup tyz bedzie, pieczywo, maslo. moze zdzielamy salatke z pomidorow z pyszna cebulka?, bo to tyz bedzie.. Czy to dobry pomysl? Jesli macie inne sugestie to podawajcie kobitki:multi: Wszystko pod kontrola:multi: Advocata juz zapakowalam he he, troche sie te jajka zagrzeja w drodze, ale da sie schodzic.
Pomyslalam ze jeden adwokacik dajemy od nas wszystkich / nie zrozumcie zle, ja sponsoruje/dla pani weterynarz w podziekowaniu za opieke nad Maksiem. Dobry pomysl?

Posted

dzisiaj przeczytalam caly watek i jestem pod wrazeniem ;) Dziewczyny jestescie fantastyczne, pani Irenka z Maksiem na pewno bardzo szczesliwi, mam nadzieje, ze za jakis czas uda mi sie pomoc (w czerwcu), a moze kupic cos u weterynarza do 20zl (przepraszam, ze tak niewielka kwota, ale nie pracuje, wlasnie skonczylam szkole srednia, wiec pieniazkow sie nie dorobilam)? jakis srodek przeciwpchelny? i wyslac do Amisi lub Roxany lub innej zaangazowanej szczecinianki? ;) dajcie znak

Goraco ucalujcie ode mnie pania Irenke i wyglaszczcie Maksa :loveu: - zyczcie IM przede wszystkim zdrowka i wszystkiego dobrego :)

zycze udanej zabawy :)

WSZYSCY JESTESCIE KOCHANI :loveu: :loveu: :loveu:

pozdrawiam Karolina

Posted

Cosmo, pieknie, ze odezwalas sie tutaj:lol: Nie kombinuj z ta kasa, napisz zwyczajnie kartke do Pani Irenki, ona sie ucieszy!!!!A forsa jak bedzie to zwyczajnie dolozysz, poki co mloda abiturientka sredniej musi myslec rowniez o sobie:lol: Moze studia, moze jescze inna szkola a przeciez wszedzie chca pieniedzy. Uwierz, ze fajna kartka dla naszej zlotej Irenki i Maksia znaczy taaaak bardzo wiele. Ona zyje ta korespondencja:multi: Pragnie kontaktu z ludzmi i przeklada je ponad kase:lol: Jesli mieszkasz w poblizu, odwiedz Pania Irene po wczesniejszej zapowiedzi. Bedzie uradowana:multi:

Posted

carolinascotties napisał(a):
Dusje - :) chyba chodzi TESCo na Pomorzanach :) -
http://www.tesco.pl/sklepy-tesco/sklepy/szczecin-milczanska/szczecin-milczanska.html

Cioteczki, o której spotkanie?
:loveu:

postaram się przyjść - AniuG - wczoraj się zorientowałam, że nie wysłałam, ani nie dałam Ci bazarkowego Gingko - strasznie mi wstyd - na smierć o tym zapomniałam - przepraszam !!! jutro - przyniosę Gingko i przeprosinowy prezent - do Pani Ireny :)

Ja miałam GINGO od ciebie odebrac i tak jadę , jadę i dojechac nie mogę.
Dlatego nie wysyłałaś.

A mnie coś po kościach kręci jakieś grypowe.

Jak będę wiedziec, że dusje dojechała to zadzwonię do ciebie (nr mam)

Posted

niestety Bełchatów jest położony 50km na południe od Łodzi, w Szczecinie nigdy nie byłam :shake: ... naprawdę jeśli mogę coś kupić do 20zl u weta - nie ma problemu, wysle do Was - i na bank do pani Irenki dojdzie, pomyslcie dziewczynki, co by bylo mozliwe za ta kwote :) a kartkę owszem kupię - i list napiszę z przyjemnoscia ;) :p pozdrawiam cieplutko :)

niestety jestem laikiem w wysylaniu pieniazkow z konta na konto (którego zresztą nie mam, no chyba, ze udaloby mi sie wyslac pieniazki przez kolezanke) - przepraszam tak z ciekawosci poprosze o wklejenie raz jeszcze numeru konta, jak z tym dopiskiem, jak to powinno wygladac, naprawde dla mnie to czarna magia, nigdy pieniazkow nie wysylalam przez internet, wiec mysle, ze na poczcie latwiej pojdzie z wyslaniem paczuszki, ale jak juz wspomnialam wczesniej moze uda mi sie wyslac pieniazki przez kolezanke, naprawde glupio mi, ze jestem taka niekumata :oops:

a własnie, pomyslalam sobie przed chwilka, ze przeciez teraz rozpoczal sie okres kleszczy, moze cos przeciwko kleszczom, jaka jest w przyblizeniu waga psa??? to chyba bedzie wazne w doborze i dawkowaniu??? co o tym sadzicie?

a sumka tez skromna dlatego, ze chcialabym kupic jeszcze 20kg worek jakiejs zwyklej karmy i zawiezc do naszego schronu w Zdzieszulicach kolo Belchatowa, wiec to tez troszke bedzie kosztowalo ;)

a jesli chodzi o prace, to wszystko bedzie zalezalo od tego czy zdam maturke i czy dostane sie na jakiekolwiek dzienne studia, jesli nie - znajde prace, bede studiowala zaocznie i bede mogla odstapic troche wiecej pieniazkow :)

buzia :*