dusje Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='*zaba*']Na prosbe dusje zrobilam [URL]http://www.youtube.com/watch?v=-y0J3EOgFZ8[/URL] [URL]http://www.youtube.com/v/-y0J3EOgFZ8?fs=1&hl=pl_PL"></param><param[/URL] No nie umiem wstawic filmiku :placz:[/QUOTE] Kochana *zabo*:lol: Dziekuje Ci za filmik. Ujelas w nim to wszystko to, co chcialam powiedziec Maksiowi :-( Nigdy nie zapomne tej cudownej psiny. Do zobaczenia, Lalusiu :placz: [video=youtube;-y0J3EOgFZ8]http://www.youtube.com/watch?v=-y0J3EOgFZ8[/video] Quote
bla Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 a bo ja zawsze zapomne napisać adresu ;) dobrze, że pani Irenka zadowolona ;) Quote
ALMA2 Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 [quote name='bla']a bo ja zawsze zapomne napisać adresu ;) dobrze, że pani Irenka zadowolona ;)[/QUOTE] Bardzo, naprawdę bardzo zadowolona, było jej przyjemnie:p. Quote
jadwiga Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 pozdrawiam, chciałam zapytać,czy wyjaśniła się sprawa mojej ostatniej wpłaty dla Pani Irenki,wysłanej ,jak poprzednio, do Anety? I gdzie wysyłać ew.wpłaty już dla samej Pani Irenki,np z okazji świąt? Quote
ALMA2 Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 atena501 napisał(a):Jeśli ktoś w między czasie przesłał mi pieniązki na konto zostaną one odesłane z powrotem. Taką informację podała Anetka po śmierci MAKSA. poszukam gdzieś tu jest adres e-maila do Anetki, A adres do Pani Irenki podam na PW. Quote
ALMA2 Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 [quote name='atena501'] psieranczo@onet.pl, znalazłam. Quote
jadwiga Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 dziękuję, adres pani Irenki zapisałam, na adres "psieranczo" pytanie wysłałam. Mam nadzieję,że o pani Irence nie zapomnimy,ona musi czuć się bardzo osamotniona po odejściu Maksia... Quote
elapieczus1 Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 jakieś nowe wieści od pani Irenki? muszę chcyba z Kasią się umówić jakieś ciasto upiec i na kawę do Pani Irenki wyskoczyć Quote
ALMA2 Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Byłoby fajnie jakby Wam się udało wstąpić do pani Irenki. Przed chwil z nią rozmawiałam. Obierała buraczki:eviltong: i robiła sobie obiad. Mówiła że w Szczecinie jest zimno, choć dziś jeszcze nie wychodziła na dwór. Wspominała Maksa - mówiła że śnił jej się dwa razy. Mówiła że, choć nie umiał mówić, doskonale się rozumieli, trochę sobie popłakała, ach:shake:. Pani Irenka chodzi na róże zabiegi i z tego co mówiła to trochę dba o siebie:p. Quote
elapieczus1 Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 tak sobie pomyślałam że rozeznanie zrobię może jeszcze póki ciepła okna przelecę a potem to juz na święta zostaną poczakam na wieści od Kasi kiedy pójdziemy Quote
katarzyna kuczewska Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Elka ty tyle nie gadaj tylko piecz to ciasto i mow kiedy i o której spotykamy sie u Irenki :) zakupie moze kawke ?do tego ciacha :) Quote
jadwiga Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 pozdrawiam,wspaniale z Waszej strony,że nie zapominacie o pani Irence, dla kogoś w jej sytuacji samotność jest straszna, i ta cisza po odejściu wiernego psiego towarzysza... Quote
Enigma79 Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Może powinno się zmienić tytuł wątku (bez "zbieramy papu dla Maksa") skoro Maksiu już za TM ? Nie sugeruję, aby zapominać o pani Irence... Quote
ALMA2 Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 elapieczus1 napisał(a):może w środę po południu? Czy może odwiedziłyście Panią Irenkę? Quote
ALMA2 Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Nie wiem, czy dobrze zrobiłam:oops:, napisałam do mod., ponieważ nie mam takich uprawnień - nie ja zakładałam wątek, aby zmienił tytuł watku - tak jak było tu sugerowane. Ale w ślad za zmiana tytułu mod., musiał przenieść watek do działu "za TM. " Wytłumaczono mi, że wątek nie może zostać w dziale psów, które żyją. Quote
agusiazet Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Ja mam w subskrypcjach, to nie zgubię i będę zaglądać! Quote
Ulka18 Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Ja tez mam w subskrypcjach i tez bede zagladac na watek Pani Irenki. Quote
elapieczus1 Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 w tym tygodniu nie udało nam się może damy radę w przyszłym może wtorek ? Quote
3 x Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 agusiazet napisał(a):Ja mam w subskrypcjach, to nie zgubię i będę zaglądać! tak samo i ja :) Quote
ALMA2 Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 3 x napisał(a):tak samo i ja :) :loveu::p:loveu: Quote
shirrrapeira Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Tak mi przykro, wiem co to znaczy stracić najlepszego psiego przyjaciela. Quote
ALMA2 Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Rozmawiałam z Pania Irenką, mówi, że u niej dobrze choć raz czuje się lepiej raz gorzej, bo np. pomino ładnej pogody pobolewają ją plecy i oczywiscie ma problem z nóżkami, mówi że musi chodzić w jednych butach takich wygodnych na gumie i do sklepu i do kościoła:p Ale pomału chodzi na spacery i jakoś to zycie sie toczy. Pani Irenka pozdrawia wszystkie cioteczki i pyta co u Was słychać.:p To co u Was słychać?;) Quote
Recommended Posts