Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

strasznie mi przykro....poplakalam sie....nie mozemy zostawic Pani Irenki samej to oczywiste....szkoda ze mieszkam w Warszawie bo poszlabym do niej z wizyta.Co teraz???dziewczyny ze Szczecina dajcie znac prosze w jakim stanie jest Pani Irenka i jak mozna pomoc
R.I.P Maxiu:((((
[FONT=Arial]Bo żaden pies na świecie nie odchodzi całkiem.
Gdy z człowiekiem wymienią się duszy kawałkiem,
to jej przybywa... Z duszą jak ze szczęściem jest:
więcej duszy ma człowiek i więcej ma pies."
[/FONT]

Posted

probuje sie dowiedziec co u pani Irenki ale ma zajety nr telefonu :( jak sie czegoś dowiem zadzwonie, Pani Irenka puścila do mnie strzake porozmawiala chwile umowiłam sie na jutro po 15 jesli któras z ciotek tez chce isc niech bedzie przed klatka Pani około 15-15
smutno bardzo a Irenka nasza płacze :(

Posted

Maksiowi jak to najczęściej bywa u dużych psów wysiadły stawy. Już od jakiegoś czasu miał problemy z poruszaniem się.
W końcu nie mógł już nawet podnieść się. Dziewczyny na kocu wyniosły go do samochodu i pojechały do weterynarza ale ratunku już nie było.:(
Podjęto jedyną i słuszną w tej sytuacji decyzję ...

Maksiu był już psim staruszkiem.

W mej pamięci pozostanie dużym pluszowym misiem. Psem o niesamowitej łagodności, kochającym ludzi i wszystkie stworzenia duże i małe. I takim go zapamiętajcie.

Dziękujemy wszystkim za pamięć i pomoc. Dzięki wam Maks przeżył szczęśliwie ponad 3 i pół roku.

Siedzę i łzy kapią mi na klawiaturę :(

Posted

byłyśmy w piątek u Pani Irenki była taka jakby nieobecna smutna ale i stanowcza:)wciskała w nas winogrona i brzoskwinie,które przyniosła Kasia oraz próbowała częstować nas zupką pomidorową ,którą jej przynioslam bo nie wiem czy ona w tej ,,rozpaczy,,w ogóle coś je.oczywiście z niespodzianek była ucieszona i bardzo dziękowała przyniosłam jej 2 kremy do rąk nie od razu chciała je wziąć ale jej wytłumaczyłam że mam więcej dlatego jej przyniosłam ucieszyła się prosiła o pamięć i o to żebyśmy do niej się odzywały

Posted

Ja dzwoniłm do Pani Irenki w czwartek, tak, Pani Irenka też pytała mnie czy będę o niej pamiętać. Martwi się, że po jakimś czasie zapomnimy o niej.

Pani Irenka powiedziała, ze został jeden duży worek karmy. - ciekawe czy dałoby radę go sprzedać, czy zwrócić - co na to Anetka

A pieniądze za tę karmę dać P. Irence - Taki worek pewnie bedzie kosztował około 100 zł -

Co o tym myślicie.

A jakby nie można było go sprzedać, to może Kasia weźmie go dla psiaków z fundacji.

Posted

Agusia, ja o tej karmie i pieniążkach za nią , to napiasałam tak, zeby coś zaproponować,bo karma została , (broń Boże nie chciałam nic wyliczać:oops:).

Te pieniążki były dla Maksia, a przecież wiem, że Ty również pomagasz finansowo innym pieskom, więc my napewno jesteśmy rozliczone i ja nic u Ciebie nie mam. 0k. :p

Posted

agusiazet napisał(a):
Nie wiem, czy to dobry pomysł, ale, czy Pani Irenka nie chciałaby małego starszego psiaka, na pociechę po Maksie?

myślałyśmy o tym ale nóżki Pani Irenki chyba nie nadają się na spacery myślałyśmy o kocie ale o tym trzeba porozmawiać z Panią Irenką to musi być jej decyzja

Posted

jadwiga napisał(a):
pozdrawiam, poszło 50 ,dla pani Irenki - wydajcie według Waszego rozeznania, może coś Jej miłego lub potrzebnego szczególnie kupcie?

Fajnie, pani Irenka się ucieszy, ostatnio jak z nią rozmawiałam to umówiła mi, że apetyt ma:p, tylko wszystko drogie.

Tylko mam pytanie gdzie poszło 50,00 złotych - bo jesli na konto Anetki - to trzeba do niej napisać e-maila lub może któraś z dziewczyn by odebrała te pieniązki ze sklepu i dała poprostu Pani Irence.
Anetka jak pisała kiedys tam, sporadycznie zagląda na forum, tłumaczyła to brakiem czasu.
A teraz kiedy nie ma Maksa:-( to może wogóle nie będzie tu zaglądać i może to konto zostanie zamkniete. mogłaby sie wypowiedzieć, Ale też Pani Irenka ma swoje prywatne konto.

Posted

pozdrawiam! sprawdziłam,i rzeczywiście - poszło na konto Anity,ale nie wiem,jak ją zawiadomić,nie mam jej e-maila,może rzeczywiście ktoś by mógł odebrać te pieniądze...a swoją drogą poproszę o konto pani Irenki...