Bliss Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 p. Irenka się przeprowadziła? czy jakiś remoncik? bo tak jakoś inaczej niż na fotkach w poście 541? a może się mylę bo późno już :lol: Quote
katarzyna kuczewska Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 był maly remont pomalowane sciany :) wizyta baaardzo udana , wesoła, Maks jak zwykle zajłą swoje stałe miejsce pod stołem i nasłuchiwal,ploteczek :) Quote
ALMA2 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Bardzo Wam, dziękujemy za zdjęcia i relacje .:p Wydaje mi się że MAKS wyglada bardzo dobrze, sierść ładna i taki bysio:p z niego. Quote
agusiazet Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Super, że wizyta tak się udała i tyle zdjęć Maksia i jego Pani!!! Elu, Twoja relacja z entuzjazmu Łukaszka - wspaniała - Twój syn musi być cudownym dzieckiem! Quote
agusiazet Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 No, to trzymamy kciuki za dobrą diagnozę i zdrowie Pani Irenki! Quote
katarzyna kuczewska Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 ALMA2 napisał(a):Jutro P. Irenka chyba idzie do lekarza, tak. idziemy, idziemy jeszce dziś zadzwonię, by przypomniec P. Irence o tym zdam relacje jutro lub wieczorem Quote
agusiazet Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 A czy któraś z ciotek wie, jaki rozmiar buta ma Pani Irenka? Bo jest fajny bazarek z rozmiarem 39 na mielczaki i mam chrapkę:) Quote
ALMA2 Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Pani Irenka ma chyba chore nóżki:hmmmm:, na zdjeciu widać, że buty to ma takie szersze, Ja nie chce sie specjalnie wypowiadać, ale bez przymiarki, jakby były coś nie tak, to szkoda kaski. Podaj linka , może zobaczymy te buciki.:p Quote
agusiazet Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Oto bazarek z butami: http://www.dogomania.pl/threads/183655-Nowe-wygodne-buciki-na-teraz-niski-obcasik-rozm-39-na-Mielczaki-%29-ZAPRASZAM-23.04 Quote
dusje Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Wizyta sie udala sadzac po postach, ale chyba, babeczki, nie dalyscie rady zrealizowac mojej prosby. W takim razie przekazcie Jej prosze pozdrowienia i usciski od nas :lol: Quote
katarzyna kuczewska Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 dusje kochan jakos tak wyszło , kazdy ma tyle spraw na głowie usciski przekazne P. I renka cały czas o Tobie mowi i paieta. byłysmy u lekarza pani profesor wziela za wizyte 100 zł przepisał dwa dodatkowe leki do tych ktorymi juz sie leczy nasza Irenka jedno na arytmie i obnizenie cisnienia drugi specyfik na tarczyce. stwierdzila ze z tarczyca nie jest najgorzej i po 3-4 miesiacach powinno sie to wyrównać natomiast zmartwiło pania profesor cisnienie P.Irenki oraz te zawroty głowy zwiazane z nadcisnieniem - prz regularnym stosowaniu wsztystkich 4 leków (P.Irenka dostał karteczke jak ma stosowac te leki- )mam wrocic 24 maja na wizyte kontrolna :) nie jest źle ale pani doktor stwierdzila ze nie mozemy dopuscic do udaru . Quote
agusiazet Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Czyli Pani Irenka jest już zarejestrowana na maj? Trzeba jeszcze raz się złożyć na wizytę? Quote
katarzyna kuczewska Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 wiem ze z ostatniej zbiorki zostało toche pieniedzy, o ewentualnej zbiórce poinformuję na poczatku maja - moze tak być? Quote
ALMA2 Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 katarzyna kuczewska napisał(a):wiem ze z ostatniej zbiorki zostało toche pieniedzy, o ewentualnej zbiórce poinformuję na poczatku maja - moze tak być? dla mnie tak i bardzo dziekujemu Kasiu za pomoc P. Irence. Quote
ALMA2 Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 agusiazet napisał(a):A czy któraś z ciotek wie, jaki rozmiar buta ma Pani Irenka? Bo jest fajny bazarek z rozmiarem 39 na mielczaki i mam chrapkę:) oglądałam buciki, bardzo ładne. Zadzwonie w ciagu dania do Pani Irenki i wypytam o numer i rodzaj butów jaki ona nosi. Quote
katarzyna kuczewska Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 alez nie ma za co dziękowac musze wam opowiedziec jak mnie załtwila nasza Irenka ze szok -zapytala pani profesor czy moge byc w gabinecie - bo jestem osoba opiekujaca sie lekarka zgodzila sie oczywiscie ,po badaniu i zobaczeniu wynikow doktor zapytal mnie co tak zaniepokoiło mnie ze zalatwilam ta wizyte wtedy opowiedzilam o tym ze jestem calkowicie obca osoba i jest nas wiecej opiekujemy sie Maksem i P.Irenka i ze z tarczyca nie ma zartów pani doktor na poczatku chyba troche nie dowierzała ale Irenka potwierdzila ze z całej Polski i nie tylko ma takie anielice i jest bardzo wdzieczna za pomoc i sponsoring za wizyte hehehhehe Quote
ALMA2 Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 No, po P. Irence można było się tego spodziewać. Ciekawa jestem, czy P. Irenka mówiła ci coś, czy zapisuje swoje cisnienie. Pdobno jest obok domu Irenki apteka, gdzie można za darmo zmierzyc cisnienie. Zaproponowałam jej aby spytała, czy może tam pokontrolowa przez miesiąc cisnienie - tak aby z jakimiś danymi cisnienia iść do lekarza po to aby stwierdzić czy leki są dobrze dobrane. Quote
katarzyna kuczewska Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 wiem ze chodzi do tej apteki i mierzy oby tylko zostawialate winiki w jednym miejscu - zaniose jej teczke na te ,,sprawy lekarskie" aby byly w jednym miejscu koniecznie trzeba jej o tym wspomiec Quote
ALMA2 Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Będę do niej dziś dzwonić, tylko teraz w pracy nie bardzo mam jak, i spytam o to mierzenie i powiem żeby układała w jednym miejscu. Quote
ALMA2 Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Dzwoniłam do P. Irenki. Agusia - mówiłam P. Irence o buciki z bazarku. Ona nosi raczej buty na płaskiej podeszfie. Mówi że smieją się z niej że nosi takie jak na zdjęciu, ale ona nic z tego sobie nie robi - bo ma "haluksy" i powykrzywiane palce - musi miec szeroko i płasko i troche boi się nawet małych obciasików, bo wyszstko czuje na stopach. Ale mówi, że ma wyjściowe buciki, tylko porostu mało je nosi. Więć chyba wstrzymaj się z tymi bucikami. Pani Irenka mówiła mi, że była u lekarza, że dostała jeszcze tabletki. Mówiłam jej, zeby kontrolowała to cisnienie w tej aptece i zbierała te wyniki i pokazała je lekarzowi. A ona mi na to, a lekarz nic nie mówił. Na to ja: to nic, że nic nie mówił, niech on zobaczy jakie jest to cisnienie przy przyjmowaniu leków. Mam nadzieję, że posłucha rady, choć może się mylę, ale wydaje mi się że P. Irenka nie bardzo kocha lekarzy , ona ma chyba charaktr taki skryty i chyba nikomu nie chce przeszkadzać. Quote
ALMA2 Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Dzwoniłam do Pani Irenki - była u lekarzy, a dziś na badaniach. Słabo się dziś czuje, bo mówi że i pogoda i późno wzieła leki ze wzgledu na te badania. Jak wróciła od lekarza to sie trochę przespała. Nawet myślałam, że ja obuziłam, ale mówi że nie już nie spała, a i dobrze że zadzwoniłam bo musi się zebrać i pójść kupić coś do jedzienia :pna te 3 dni. Więc Pani Irenka jak może to dba o siebie, co mnie cieszy, bo czasami jak z nią rozmawiam, to jeżeli idzie o pójście do lekarza, to mam wrażenie że jest zrezygnowana. A tu poszę i do rodzinnego poszała i do chirurga, bo mówiła wczesniej, że cos ją noga boli, lekko spuchła. Tak więc u Pani Irenki nie najgorzej, jakoś to jej zycie pomału idzie.:p Pozdrawiam cioteczki i życzę miłego majowego wypoczynku. Quote
agusiazet Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Dziękujemy za wieści i też życzę miłego długiego weekendu:) Quote
Panca Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 ja rowniez serdecznie pozdrawiam Pania Irenke i udanego wypoczynku zycze Quote
katarzyna kuczewska Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 dzis zadzwonie do Pani Ireku dopytac sie na kiedy byłyśmy umowione do endokrynologa od razu dekalruje 40 zł na lekarza poza tym głowa mnie boli niesamowicie i moj Strong zachorował wiec poopowiadam naszej Irence o mych nieszcęściach Quote
Recommended Posts