Ulka18 Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Wszystkiego dobrego na Swieta dla Wszystkich Cioteczek z watku Pani Irenki. Wesołego Alleluja ! Quote
agusiazet Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Zdrowych, radosnych i rodzinnych Świąt Wielkiej Nocy! Quote
dusje Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Dolaczam sie do zyczen Spokojnych i Zdrowych Swiat dla Was, Waszych Rodzin i Kochanych Psiulkow Dziewczyny mile, przekazcie prosze Irence najserdeczniejsze pozdrowienia od nas, usciski i buziaki. Jesli mozecie zalozyc za mnie kase o wartosci 100 zl na max. 2 tygodnie / na wszelki wypadek wydluzam okres przelewu bo z bankami roznie bywa/ to prosze Was, zalozcie i za te pieniazki kupcie Irence jedzonko, tak zeby miala na sniadanie cos na chleb/ nie lubi zoltego sera i dzemu!!! chetnie bialy i kazda chuda wedlina/, na obiadek '- np. ulubione filety z kurczaka, mieso mielone, troche warzyw i np. rosolki w kosteczkach koguciki, kilka torebek gotowych zup instant, ciut owocow - jabluszka kocha nasza Irenka, olej do smazenia i kostka maselka EXTRA, mleko uwielbiane przez nia - w tej foliowej torebce i co tam jeszcze mozna dokupic, jesli sie uda, wyasygnujcie dla Maksia pare grosiakow na butelke oleju. Maksio zjada sucha karme z grymasami, ale sie wycwanil i zada okraszenia tluszczykiem. O, jak juz ma ten tluszczyk to ho ho, nie trzeba go namawiac :evil_lol: Poprosze o nr konta z Iban i ze Swift do przelewow zagr. z podaniem czy to konto w zl PL czy w innej walucie na PW plus adresik posiadacza Jesli dacie rade - prosze zalatwcie. Zwroce pieniazki. Usciski dla Was i dla Irenki i Maksia Quote
Bliss Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 mogę prosić o adres i tel p.Irenki? nie obiecuję, że zadzwonię ale poślę coś na pewno :) Quote
agusiazet Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Ciotki, czy trzeba wpłacać kasę na papu dla Maksa? Bo chyba była o tym jakaś info! Quote
katarzyna kuczewska Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 rozmawialm przed chwila z Pania IRENKA przed swietami dotarła nOWA KARMA I Maksiu ma rozwolnienie po nim :( cioteczki na pewno trzeba wpacic troche grosza na jedzenie dla Maksa -konto Anetki oraz na lekarza na konto Pani Irenki Quote
ALMA2 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Ja rozmwaiałam z Panią Irenką w Niedziele, mówiła o kupalach :shake:Maksa. Myslałam, ze mu przejdzie. Ciekawe czy Anetka zmieniła rodzaj karmy, Jesli dobrze zrozumiałam to Maks dostał dwa worki tej karmy. Pieniązki na karmę napewno sa potrzebne - po 10 IV coś wpłacę. Quote
ALMA2 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Dziś wpłacę na lekarza Irenki 40,00 (chciałabym więcej , al nie mogę). Quote
agusiazet Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Wpłaciłam 50 zł na konto Pani Irenki. Skoro Ela nie pisze, to znaczy, że paczka dla Łukasza nie dotarła. Przykro mi za to opóźnienie, na pewno dotrze! Quote
katarzyna kuczewska Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 ja wpłaciłam na konto Pani Irenki 120 zł takze na lekarza i ewentualanie na leki wystarczy co do karmy tak pani Irenka mowiała ze sa to dwa worki po 20kg kazdy mam andziej ze to chwilowe zawirowania w jelitach Maksa , pewnie po zmianie karmy poradzilam Pani Irence aby w poniedzuale go pzregłodzila mam nadzieje ze mu minie po tych 3 dniach ehhhh Quote
elapieczus1 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 jeszcze nie dotarła a nie pisałam ponieważ od piątku nie siadałam do kompa takie świąteczne postanowienie,nie martw się poczta w polsce działa jak działa myślę że dziś lub jutro paczuszka przybędzie:) Quote
ALMA2 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Dziś wpłaciłam na konta P. Irenki 40,00 zł z adnotacja na Lekarza. Quote
ALMA2 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Rozmawiałam z P. Irenką - Maks ma się już dobrze , zjada nową karmę - została jeszcze poprzednia, to P. Irenka trochę miesza starą z nową, :p kupole są juz ok. Quote
elapieczus1 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 słuchajcie zamotałam się kiedy do Pani Irenki się wybieramy bo dzwoniłam przed chwilą i sie okazuje że jutro Quote
katarzyna kuczewska Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 no ja w komórce mam zapisane ze jutro po 15 przed klatka P.Irenki mam nadzieje ze to nadal to aktualne ? Quote
elapieczus1 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 oki do jutra:) coś zrobic może jakieś małe ciasto do tej kawy? Quote
katarzyna kuczewska Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 jak mozesz i robisz dobre to pewnie :) Quote
agusiazet Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Życzę smacznego i udanej wizyty! Pamiętajcie o zdjęciach Maksa:) Quote
elapieczus1 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 doszła paczuszka od zajączka dla Łukasza opowiadałam dzis Kasi jak się Łukasz cieszył warto żyć dla takich chwil:) na początek oczekiwał listonosza z paczuszką od zajączka jak przyszedł listonosz powiedzial mu że paczuszka jest od zajączka z Francji:)i ucieszony podziękował za dostarczenie przesyłki po czym wbiegł do pokoju z radosnym krzykiem:) chyba najbardziej ucieszył się z kaczora:) trzeba było usłyszeć ten radosny głos ,,właśnie o takim marzyłem-dziękuję zajączku,,kazał mi pościelić w tym kartonie najpierw z poszewki na poduszkę prześcieradło z niebieskiego ręczniczka zrobił podusię a z łososiowego kołderkę :) jak niewiele dziecku do szczęścia potrzeba:) pierwszy raz dostał gumę na ,,kilometry,,o której marzył ze słodyczy bardzo zadowolony przeglądał je kilka razy poczęstował mnie i męża dla siostry odłożył ,,niespodziankę z Anglii,,stanął twarzą do okna i głośno podziekował króliczkowi z Anglii:) JESZCZE RAZ SERDECZNIE DZIĘKUJEMY:) a teraz relacja z wizyty u Pani Irenki jek zwykle zadowolona jak zwykle gościnna chciała nam kanapki z szynką i papryką zrobić a gdy odmówiłyśmy powiedziała że mamy żałować zdjęcia wstawię jutro :) Pani Irenka wszystkim serdecznie dziękuje za pomoc i paczki oraz życzenia:) Quote
3 x Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 super się czyta takie rzeczy czasami jak sobie wchodze na dogo i trafiam na taka hstorię to sobie myslę, ze człowiek potrafi zrobić duzo dla psa ale czasami to nawet sobie nie zdaje sprawy ile zwierzak dla niego robi :) ps. czy na zdjęciu załapały się TE płyny do mycia szyb ? ;) Quote
elapieczus1 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 a i marcepanowe ciasteczka pyszne a kawa rewelacyjna dawno tak dobrej nie piłam(bo nie pijam kawy:)) Quote
Recommended Posts