Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dolaczam sie do zyczen

Spokojnych i Zdrowych Swiat dla Was, Waszych Rodzin i Kochanych Psiulkow

Dziewczyny mile, przekazcie prosze Irence najserdeczniejsze pozdrowienia od nas, usciski i buziaki.

Jesli mozecie zalozyc za mnie kase o wartosci 100 zl na max. 2 tygodnie / na wszelki wypadek wydluzam okres przelewu bo z bankami roznie bywa/
to prosze Was, zalozcie i za te pieniazki kupcie Irence jedzonko, tak zeby miala na sniadanie cos na chleb/ nie lubi zoltego sera i dzemu!!! chetnie bialy i kazda chuda wedlina/, na obiadek '- np. ulubione filety z kurczaka, mieso mielone, troche warzyw i np. rosolki w kosteczkach koguciki, kilka torebek gotowych zup instant, ciut owocow - jabluszka kocha nasza Irenka, olej do smazenia i kostka maselka EXTRA, mleko uwielbiane przez nia - w tej foliowej torebce i co tam jeszcze mozna dokupic, jesli sie uda, wyasygnujcie dla Maksia pare grosiakow na butelke oleju.
Maksio zjada sucha karme z grymasami, ale sie wycwanil i zada okraszenia tluszczykiem. O, jak juz ma ten tluszczyk to ho ho, nie trzeba go namawiac :evil_lol:

Poprosze o nr konta z Iban i ze Swift do przelewow zagr. z podaniem czy to konto w zl PL czy w innej walucie na PW plus adresik posiadacza
Jesli dacie rade - prosze zalatwcie. Zwroce pieniazki.

Usciski dla Was i dla Irenki i Maksia

Posted

Ja rozmwaiałam z Panią Irenką w Niedziele, mówiła o kupalach :shake:Maksa. Myslałam, ze mu przejdzie.

Ciekawe czy Anetka zmieniła rodzaj karmy, Jesli dobrze zrozumiałam to Maks dostał dwa worki tej karmy.

Pieniązki na karmę napewno sa potrzebne - po 10 IV coś wpłacę.

Posted

ja wpłaciłam na konto Pani Irenki 120 zł
takze na lekarza i ewentualanie na leki wystarczy
co do karmy tak pani Irenka mowiała ze sa to dwa worki po 20kg kazdy
mam andziej ze to chwilowe zawirowania w jelitach Maksa , pewnie po zmianie karmy
poradzilam Pani Irence aby w poniedzuale go pzregłodzila
mam nadzieje ze mu minie po tych 3 dniach
ehhhh

Posted

jeszcze nie dotarła a nie pisałam ponieważ od piątku nie siadałam do kompa takie świąteczne postanowienie,nie martw się poczta w polsce działa jak działa myślę że dziś lub jutro paczuszka przybędzie:)

Posted

Rozmawiałam z P. Irenką - Maks ma się już dobrze , zjada nową karmę - została jeszcze poprzednia, to P. Irenka trochę miesza starą z nową, :p kupole są juz ok.

Posted

doszła paczuszka od zajączka dla Łukasza opowiadałam dzis Kasi jak się Łukasz cieszył warto żyć dla takich chwil:)
na początek oczekiwał listonosza z paczuszką od zajączka
jak przyszedł listonosz powiedzial mu że paczuszka jest od zajączka z Francji:)i ucieszony podziękował za dostarczenie przesyłki po czym wbiegł do pokoju z radosnym krzykiem:)
chyba najbardziej ucieszył się z kaczora:) trzeba było usłyszeć ten radosny głos ,,właśnie o takim marzyłem-dziękuję zajączku,,kazał mi pościelić w tym kartonie najpierw z poszewki na poduszkę prześcieradło z niebieskiego ręczniczka zrobił podusię a z łososiowego kołderkę :) jak niewiele dziecku do szczęścia potrzeba:)
pierwszy raz dostał gumę na ,,kilometry,,o której marzył ze słodyczy bardzo zadowolony przeglądał je kilka razy poczęstował mnie i męża dla siostry odłożył ,,niespodziankę z Anglii,,stanął twarzą do okna i głośno podziekował króliczkowi z Anglii:)

JESZCZE RAZ SERDECZNIE DZIĘKUJEMY:)

a teraz relacja z wizyty u Pani Irenki jek zwykle zadowolona jak zwykle gościnna chciała nam kanapki z szynką i papryką zrobić a gdy odmówiłyśmy powiedziała że mamy żałować zdjęcia wstawię jutro :)
Pani Irenka wszystkim serdecznie dziękuje za pomoc i paczki oraz życzenia:)

Posted

super się czyta takie rzeczy
czasami jak sobie wchodze na dogo i trafiam na taka hstorię to sobie myslę, ze człowiek potrafi zrobić duzo dla psa ale czasami to nawet sobie nie zdaje sprawy ile zwierzak dla niego robi :)

ps. czy na zdjęciu załapały się TE płyny do mycia szyb ? ;)