Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agusiazet napisał(a):
Znalazłam konto i dane do przelewu, więc tylko adres Pani Irenki popszę, bo po ty zmainach na Dg nic nie mam!

A gdzie znalazłas konto ??? [SIZE="3"]Bardzo proszę aby osoby chcące wysłać pieniążki na karmę dla Maksa kontaktowały się ze mną meilowo psieranczo@onet.pl, tylko w ten sposób podaje dane do wysyłki.

W związku z tym, że nie ma chetnych ze Szczecina do dostarczania karmy do domu Pani Irenki, karmę będę zamawiała w sklepach internetowych a nie u dystrybutora.

Posted

atena501 napisał(a):
A gdzie znalazłas konto ??? [SIZE="3"]Bardzo proszę aby osoby chcące wysłać pieniążki na karmę dla Maksa kontaktowały się ze mną meilowo psieranczo@onet.pl, tylko w ten sposób podaje dane do wysyłki.

W związku z tym, że nie ma chetnych ze Szczecina do dostarczania karmy do domu Pani Irenki, karmę będę zamawiała w sklepacPodaję nr konta Ateny (ona mnie ma obecnie netu):

Aneta Kosakowska
ul. Zajęcza 15i
70-795 Szczecin

Multibank
74 1140 2017 0000 4702 0816 9577

Serdecznie wszystkim dziękujemy.

Atena była kilka dni temu u Irenki zanieść karmę dla Maksia. Wygląda psiur dobrze. Nie ma nowych ran. Jak na starszego pana całkiem dobrze się trzyma.h internetowych a nie u dystrybutora.

To było na stronie 128!

Posted

Bardzo dziękujemy:buzi: Cioteczką, za odzew i chęć pomocy.

Może jednak znajdzie się osoba ze Szczecina z TZ lub silnym narzyczonym i pomoże dostarczyć karmę do Pani Irenki - zawsze to taniej, bo przecież pieniążki tak trudno zdobyć.

I oczyście: ZBIERAMY PIENIĄŻKI NA KARMĘ - czy ktoś jeszcze może pomóc:help1: - Prosimy.

Posted

Super, ze jest konto. Ja tez wplace troche grosza, nieduzo, bo na wiele psow teraz powplacalam.
Ale grosz do grosza i sie uzbiera.

Kiedy sie wybieracie do Pani Irenki? Prosze ja pozdrowic, wycalowac od dogomaniaczek z drugiego konca PL.

Posted

Witam ponownie!

Alma2 skontaktowała mnie z osobą , która będzie dowozić karmę do P.Irenki. Cieszę się, że ta sprawę mamy załatwioną.

Dziękuję za wpłaty, niestety nadal potrzebujemy pieniążków. Obecne dwie wpłaty pokryły bieżący worek jedzonka a za chwilkę będziemy potrzebować kasę na nastepny. Także proszę o wpłaty choćby drobnych kwot .

Pozdrawiam

Posted

Przelałam dla Maksia 50 zł, dajcie znać jak wpłynie.

Jak myślicie, czy Pani Irenka ucieszyłaby się z jakiś witaminek? Bo nie chciałabym jej urazić, że traktuję ją jako chorą staruszkę!

Posted

[FONT=Tahoma]Napisze dziś do Anetki, żeby napisała jak z wpłatami.[/FONT]
[FONT=Tahoma] [/FONT]
[FONT=Tahoma]Dzwoniłam wczoraj do Pani Irenki, mówi ze na zmianę pogody różnie się czuje, w niedzielę czuła się połamana, wzięła coś przeciwbólowego i wczoraj już było wszystko dobrze. [/FONT]
[FONT=Tahoma]Nawet wyobraźcie sobie, ze dzwoniłam o 21.30 to ona z koleżankami "psiarkami" była w parku, a wcześniej mówiła, że o 21.00 to będzie już w domu. Ale jak powiedziała było tak przyjemnie i cicho, że postały w tym parku jeszcze i pogadały. Więc ja już z nią nie rozmawiałam , bo mi się już chciało spać. Umówiłam się na telefon na dziś.[/FONT]
[FONT=Tahoma] [/FONT]
[FONT=Tahoma]Myślę, że z witaminek:p na wiosnę będzie zadowolona:lol:, tym bardziej, że przyjdą roztopy i pewnie przemoczonych nóg nie da się uniknąć, zresztą pewnie wszycy - będziemy pływać.:razz:[/FONT]
[FONT=Times New Roman] [/FONT]

Posted

Zdążyłam przeczytać tylko początek tej smutnej historii (dużo postów ale to dobrze :)) Jestem ze Szczecina i także chciałabym w miarę możliwości pomóc. Proszę o numer rachunku albo może... adres ? Może tej pani przyda się coś jeszcze. Jesteście wspaniali. U mnie w klatce zamieszkał pan, który także ma pieska.Pomagam jak mogę, wczoraj oddałam mu nowiutką budkę bo mój Fredek w niej nie śpi.Niestety pan pije...mam nadzieję, że budka trafiła do pieska a nie na wymianę...

Posted

Dziekuje wszystkim za wpłaty na jedzonko dla Maksa. Między 8-19 lutego pieniążi wpłacili: Jadwiga, Bozena, Ania, Krzysztof, Beata, Agnieszka, Tatiana. W sumie pokryło to koszt worka, który zwiozłam na poczatku lutego oraz dwóch nastepnych. Jeszcze raz wielkie Dziękuję !

Posted

ALMA2 napisał(a):
Od jednej z "dogomaniaczek" Pani Irenka w zeszły piątek dostała paczuszkę. Mówiła, że była bardzo miło zaskoczona:p
Słyszałam, ze sprawiło to jej przyjemność.
Między innymi szaliczek zawiązała a czapkę od razu włożyła i podobno czekolade zjadła. resztę zostawiła na troszkę pózniej:p

Czapka i szaliczek mial byc tylko wypelniaczem aby sie nie pomieszaly rzeczy w paczce :-) bo to taki malo kobiecy komplecik. Ale skoro sie podoba to bardzo sie ciesze.

Pani Irenka bardzo szybko odpisala do mnie, podziekowala. Przesympatyczna kobieta!

Posted

agusiazet napisał(a):
Otrzymałam już podziękowania od Pani Irenki. Ona jest taka spragniona kontaktu z innymi ludźmi, musimy o niej pamiętać!

To prwda - mam wrażenie, ze ją cieszy każy drobny gest, każda pamięć.

Ja wczoraj wiedziałam:eviltong:, że ona juz dostała witaminki:p - tylko krótko z nia rozmawiałam przez telefon, bo byłam w pracy i za długo nie mogłam rozmawiać,a później juz nie miałam dostępu do internetu.

Pani Irenka mieszając sos z żeberkami wspomniała mi że dostała list i witaminki.