Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Do kąpieli najlepszy jest brodzik, ale może być też wanna. Rozmawiałem z ALMA2 i tak wstępnie potrzeba by było jeszcze jednej, lub dwie osoby do pomocy w kąpieli Maxa. Jest to duży pies i nie wiem jak się zachowa podczas kąpieli z nieznajomymi. Wszystkie składniki mam w domu i nie ma z nimi problemu. Kąpiele trzeba jednak powtarzać co jakieś 10 dni. Szukamy chętnych osób do pomocy, bo sam nie dam rady. Kąpiele chcemy zacząć w styczniu.
Radosnych i zdrowych Świąt!

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W sercach wszystkich ludzi
budzi się nadzieja i radość.
Tą radością pragnę się z Wami podzielić,
życząc wielu łask od Bożego Dzieciątka.
Niech Ono będzie dla Was źródłem głębokiej wiary
i gorącej miłości.
Niech Jezus narodzi się w Waszych sercach,
a Jego miłość niech Was przemienia
i napełnia pokojem.
Te życzenia kieruję dla całej Rodziny
i dzielę się opłatkiem!
Zyczy Ela z Rodziną

Posted

Wiem, że to wątek Pani Irenki i Maxa, ale wiem też, że gromadzi się tu sporo mieszkańców Szczecina, dlatego pozwolę sobie wtrącić coś nie na temat. :roll:

http://www.dogomania.pl/forum/f28/szczecin-reksio-pies-prawie-idealny-128011/#post11506309

http://www.dogomania.pl/forum/f28/szczecin-jamnikowata-dziewczynka-szuka-domu-128005/#post11506106

Zajrzyjcie tam proszę i przede wszystkim POMÓŻCIE!

Tak mało szczecinskich biedaków na dogomanii i mam nadzieję, że coś się ruszy.

Posted

figomania napisał(a):
dajcie znać czy ta sprawa aktualna, ojczym mojej koleżanki jest hydraulikiem i może uda mi się z nim coś załatwić

sprawa jest aktualna. Przydałby się ktoś znajomy:p

Posted

rwpb napisał(a):
. Kąpiele trzeba jednak powtarzać co jakieś 10 dni. Szukamy chętnych osób do pomocy, bo sam nie dam rady. Kąpiele chcemy zacząć w styczni

SPRAWA AKTUALNA.
SZUKAMY DWÓCH OSÓB DO POMOCY PRZY KAPIELI MAKSA.

BARDZO PROSIMY:p

Posted

Koleżanka figomania zoferowała pomoc przy naprawie wanny - ale prosi aby osoba która zna osobiście Panią Irenkę skontaktowała się z nią.

Czy jest to możliwe?

Prosimy o pilna informację.

Posted

przebrnęłam przez cały wąte tych dwóch szczęśliwych Istotek:) Płakałam i śmiałam się naprzemniennie - to jedna z WIELKICH opowieści:)

A co teraz słychać u Pani Irenki i Maxa?

Czy mogłabym również uzyskać adres pocztowy? Chętnie posłałabym kilka słów z naszego Wrocka.

Posted

:multi:

ALMA2 napisał(a):
Koleżanka figomania zoferowała pomoc przy naprawie wanny - ale prosi aby osoba która zna osobiście Panią Irenkę skontaktowała się z nią.

Czy jest to możliwe?

Prosimy o pilna informację.

Wanna naprawiona pani Irenka dziekuje za dobre chęci:lol::lol:.
Akurat jak dzwoniła do pani Irenki Figomania ,
to pan naprawial wannę,:multi::multi:

Posted

Tak wiem, bo to było dwa tygodnie temu;).
Rozmawiałam w tym czasie przez telefon z Panią Irenką i Figomanią, która prosiła wówczas o kontakt z osobą ze Szczecina.

Posted

Ffrubka napisał(a):
przebrnęłam przez cały wąte tych dwóch szczęśliwych Istotek:) Płakałam i śmiałam się naprzemniennie - to jedna z WIELKICH opowieści:)

A co teraz słychać u Pani Irenki i Maxa?

Czy mogłabym również uzyskać adres pocztowy? Chętnie posłałabym kilka słów z naszego Wrocka.

Myslę, że Pani Irenka bradzo ucieszy się z listu od Ciebie i paru ciepłych słów.

• 2 weeks later...
Posted

kochani podpiszcie petycje do Prezydenta Miasta Szczecin
t
[url=http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=3770]::::::www.petycje.pl::::::Petycja w sprawie gie

Pewnie, podpiszmy i wspierajmy tych wszystkich pseudohodowców, dla których ta giełda była głównym rynkiem zbytu.
Podpiszmy i pozwólmy żeby ludzie kupili psy od pseudohodowców, pozwalając tym samym umierać w schronisku setkom zwierząt.

http://www.dogomania.pl/forum/f28/szczecin-barry-przepiekny-kudlacz-szuka-domu-131224/#post11764883

Posted

Dostałam kartke od Pani Ireni. pisze, ze u niej wszystko w porzadku. Choc ostatnio trochę zle się czuła, ale twierdziła ze chyba zatruła się.
Ale teraz jest juz dobrze.
Jakoś ucichł watek pani Irenki .

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Kochani informuję, że skończyły się już pieniążki na jedzonko dla Maksa. Wszystkich chętnych do wsparcia proszę o informację meilową psieranczo@onet.pl, podam konto bankowe.

Jeszcze raz przypominam i proszę aby kontaktowac się ze mną tylko przez meila, rzadko odbieram prywatne wiadomości.

Posted

Pod koniec kwietnia wysle coś na karmę, teraz wyjeżdzam i nie będę miała dostepu do netu, wiec wyslę do ciebie Anetko meila z prosba o konto jak wrócę.

Dzwoniłam do Pani Irenki - nogi ją bolą, a i z Maksem coś się dzieje - Wygryzł sobie ranę na nogdze - chyba paskudnie :shake:to wygląga.

Niestety ja osobiscie pomóc i zobaczyć nie mogę - bo nie jestem ze Szczecina.