Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To podniose wateczek Maksiunia - naszego radosnego kreciogonka:multi::loveu:

Juz za tydzien jestem w z cala familia w Pl. Tygodnia tez potrzebuje na sprawy organizacyjne, a po ich zalatwieniu zapraszam ciocie Irenke i Maksika na wywczasy:lol: Troszke sobie powesze i postaram sie znalezc dla Irenki zabiegi na jej dolegliwosci, musi sie udac.

Pozdrawiam i buziaki sle dla anielic z calego kraju:loveu: babeczki, jestescie super:multi:

Posted

dusje napisał(a):
To podniose wateczek Maksiunia - naszego radosnego kreciogonka:multi::loveu:

Juz za tydzien jestem w z cala familia w Pl. Tygodnia tez potrzebuje na sprawy organizacyjne, a po ich zalatwieniu zapraszam ciocie Irenke i Maksika na wywczasy:lol: Troszke sobie powesze i postaram sie znalezc dla Irenki zabiegi na jej dolegliwosci, musi sie udac.

Pozdrawiam i buziaki sle dla anielic z calego kraju:loveu: babeczki, jestescie super:multi:

Cieszę się niezmiernie:lol::multi:że bedziesz:multi:
i wpraszamy sie z Anka G.na grila:loveu::loveu:

Lekarstwo dla Maksa kupiłyśmy i AnkaG dzis ma zanieść p.Irence:lol:;)

Posted

Byłam u Maksia. lekarstwo zaniosłam. W końcu tak wyszło, że ja z Amiśką załatwiłyśmy lek i Atena załatwiła. :cool3:

Maksio miewa się dobrze . Futerko ładne, milutki jak zawsze. Wyszedł po mnie do windy. :razz:

Maksio to typ co kooocha wszystkich ludzi. :lol:

Z tego co wiem to karma jest na dwa miesiace. Pewnie pod koniec wakacji będziemy znowu prosić o pomoc dobre duszki ...

Zapomniałam zabrać aparat fot. :oops:

Posted

[quote name='AMIŚKA']Cieszę się niezmiernie:lol::multi:że bedziesz:multi:
i wpraszamy sie z Anka G.na grila:loveu::loveu:

Lekarstwo dla Maksa kupiłyśmy i AnkaG dzis ma zanieść p.Irence:lol:;)

Cala nasza rodzinka zaprasza Amisko i Aniu:multi::multi::multi: Dam znac juz z Pl i bardzo sie ciesze ze nasz kochany Maksik ma sie juz lepiej:multi:I wlasnie takie dobre wiesci napedzaja do dzialania.

Maksiu, hop :loveu: podaj lape i popros dobre ciotki o pare zlociszkow na papuniu..........:lol:

Posted

Nio, ciotki zazdroszę wam możliwości wspólnego glilowania:beerchug::eating::knajpa:.

Koniecznie poprosimy przy nastepnej wizycie o zdjecia naszych gwiazd.

I czywiście prosimy o informacje o zbiórce kaski na jedzono dla Maksia

Posted

Przeczytałam wątek i jestem pod wrażeniem. Kochane jesteście Cioteczki!!!
Niezawodne. Szczególnie ciepło uśmiecham sie do Ciebie Dusje - dobrego duszka !!!:Rose::Rose::Rose: Mam propozycję - może dobrze byłoby założyć Pani Irence konto w banku - np w Lucas Bank - oni są bardzo przyjaźni i pomogą gdyby P. Irenka miala kłopoty z używaniem karty itp. To uprościłoby znacznie przekazywanie pieniędzy dla Niej - przekaz pocztowy jest uciazliwy dla obu stron. Pieniądze na karmę wpływałyby do Anety, a te dla P. Irenki na jej konto. Sama chętnie się właczę żeby pomóc tak uroczej Pani i jej Maksowi - Pozdrowienia dla Jej Maksa od mojego Maksa:loveu::loveu::loveu:

• 4 weeks later...
Posted

Talcott:lol: Witaj w klubie przyjaciol Irenki i Maksia:loveu:Kazda pomoc na wage zlota. Dziekuje za cieple slowa pod moim adresem :oops:ale tutaj kazdy jak jeden maz pomaga:lol: najwazniejsze ze Irenka nie jest juz sama i ze Maksio moze zawsze na nia i na nas liczyc:multi: Teraz kilka slow o wakacyjkach Irenki i Maksia. Pogoda nawet dopisywala choc deszczyk nas nie ominal. Ciocia Irenka ma zwyrodnienie kregoslupa zatem zaliczyla masazyk x 5. Niestety, nie zdazylismy wykonac calej serii ale nadrobimy juz niebawem bo ciocia ma przykazane przeze mnie ha ha ubieganie sie o skierowanie jej do sanatorium na tzw. zabiegi ambulatoryjne. Czas pokaze kiedy i jak bedzie mogla zrealizowac ten plan.
Maksio zostal przebadany przez b. dobrego weta/ zna go doskonale AnkaG/ i wychodzi na to ze chlopczyk ma nuzenca. Dostal antybiotyk w zastrzyku juz na dzien dobry, a cuicocia ma mu zaaplikowac w domu przez 7 dni kolejne zastrzyki. Potem 7 dni przerwy i zobaczymy czy bedzie potrzebna kolejna kuracja. AnkaG zna sprawe i bedzie pilotowac.
Zdjecia z wakacji wrzuce juz niebawem a poki co pozdrawiam wszystkie ciotki:loveu:

Posted

Kochana Magdunia i jak zwykle o wspaniałym,złotym SERDUSZKU!!!!Pozdrowienia dla Pani Irenki i wszystkich cioteczek odwiedzających ten wątek w szczególności Madzi (Dusje)

PS>Madziu daj znak życia.

Posted

Spotkanko fajne, jeno ciut za krotkie, za rok powtorka w wersji lux:evil_lol: :lol: Anka, nie wymigasz sie tym nastepnym razem od jedzenia,:mad: ha ha. Ciekawa jestem, czy leczenie kochanego wecika poskutkowalo i czy rzeczywiscie postawil dobra diagnoze? Szczerze, bylabym szczesliwa gdyby Maksik:loveu: mogl w koncu jesc to co lubi. Zaciskam mocno kciuki az do czwartku:lol: Maksik trzymaj sie lalus:multi: Aniu, masz ty skypa kochanie? Jak nie, to zaloz prosze, pomoze w kontaktach: goraca linia Maks i Irena:lol: Buzka dla Ciebie i naszych milusinskich, dla nieobecnych tu dzisiaj anielic tez:loveu:

Posted

Madziu skypa nie mam i nie będę mieć bo wogóle mam słaby dostęp do kompa. Wysłałam ci SMS.

Maksiu od jutra dostaje drugą dawke leku na nużeńca. Rany przyschły ale dopiero za dwa tygodnie będzie kolejna wizyta u wetów i wtedy będzie więcej wiadomo.
Madziu wetka Basia G. potwierdziła, że zmiany na brzuchu ma Maks typowo alergiczne. Może to byc alergia na pyłki, kurz ...
Sprawdziła w ksiązeczce co Maks dostawał i czym był leczony. Sterydy odradza bo to pomoc chwilowa.
Ten antybiotyk co Maks dostawał na pęcherz to gdyby te zmiany na łapach które zauwazyłaś były bakteryjne toby wytłukł.

Kazała też spróbować wapno podawać. Kupiłam w syropie dla dzieci o smaku bananowym. Ciekawe czy bedzie Maksowi smakować ... :evil_lol:

I siemie lniane na ochronę żołądka.

• 2 weeks later...
Posted

Buuu nikt nie zagląda do Maksia. :-(

Dzisiaj byliśmy na wizycie u weta. Dalej twierdzą, że to nużeniec. :cool3:

Wg ich opinii takie zmiany co ma na łapach to nie są alergiczne. Maksio dostał zatrzyk - antybiotyk a w poniedziałek jedziemy na kolejny zastrzyk.

Dzisiaj nic nie zapłaciliśmy - weci uwzględniają to, że Maks jest pod opieką ludzi dobrej woli. :lol: