dusje Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Kochane dziewczyny:lol:, gdzie Wy jestescie?????:shake: Pytanie mam i prosbe. Czy ktoras z kochanych Szczecinianek moglaby ewentualnie dac nocleg na 1 nocke 2 wolontariuszkom ze schroniska w Olsztynie? Postanowilam przygarnac sznaucie 11 letnia z tego schroniska i dzieki uprzejmosci wspanialych ludzi z Olsztyna bede mogla odebrac mala w Szczecinie:lol: Poprosze ciocie Irenke o kawalek metrazu na nocleg dla siebie i 2 towarzyszacych mi osob, moge rowniez zapytac czy i dziewczyny moglyby przenocowac, jednak obawiam sie ze w tak malutkim mieszkanku moze byc problem:shake: Prosze wiec Was o ewentualna pomoc juz teraz bo najprawdopodobniej Nerisia sznaucia dojedzie w 1 sobote lutego do Waszego grodu. Wdzieczna bede za kazda propozycje w tej sprawie:lol: Buzka dla Was:lol: Quote
AnkaG Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Magda jeśli to bedzie sobota 02 lutego to możecie wszyscy u mnie przenocować. TZ akurat na ten weeckend wyjeżdża a ja mam dom. Tylko to suczka bo u mnie cieczki? :lol: PS znalazłam wątek Neriski i wpisałam sie na nim. Quote
AMIŚKA Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 AnkaG napisał(a):Magda jeśli to bedzie sobota 02 lutego to możecie wszyscy u mnie przenocować. TZ akurat na ten weeckend wyjeżdża a ja mam dom. Tylko to suczka bo u mnie cieczki? :lol: tego no :cunao::popcorn::drink1::beerchug: znaczy prywatkę planujesz:loveu::loveu: ja tyż chętna:eviltong: tym bardziej że to koniec karnawału:cunao: Quote
AnkaG Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 AMIŚKA napisał(a):tego no :cunao::popcorn::drink1::beerchug: znaczy prywatkę planujesz:loveu::loveu: ja tyż chętna:eviltong: tym bardziej że to koniec karnawału:cunao: Ty podobno chora :evil_lol: Quote
AMIŚKA Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 AnkaG napisał(a):Ty podobno chora :evil_lol: nie przesadzaj;) toż dopiero dziś 26 styczeń;) wyzdrowieję:multi::multi::multi: Quote
JamniczaRodzina. Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Amisiu ale się rozbawiłaś :evil_lol: Quote
dusje Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 He he, anieliczki, znaczy sie balanga grana juz niebawem:evil_lol: Aniu:loveu: dzieki za pomoc, wpisalam sie na watku Nerisi. No to kobitki, sil nabierac:evil_lol:, nie chorowac, maski karnawalowe wdziewac i balowac nam pora:lol: Jeno bez tych wykretow jak poprzednio:evil_lol: Samochody do garazu a kluczyki najlepiej w szkatulce przechowac. Tym razem nie odpuszcze Wam, o nie:loveu::evil_lol::lol: Amiska, kurowac sie trza. Jamnicza rodzino, chata wolna, mozna zjezdzac, he he i wogole mi fajnie na duszy sie robi ze az pelna piersia spiewam: "przepijemy naszej Ani domek maly, domek maly.... Quote
AnkaG Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 U mnie to syna nawet nie będzie bo ma w sobote studniówke. ;) Quote
JamniczaRodzina. Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Calkowity luz blus :cool3: no to tylko balować:evil_lol: Quote
Panca Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 podajcie mi prosze konto na ktore mozna wplacac pieniadze bo nie wiem na ktorej stronie watku znajduje sie ta informacja Quote
Mona4 Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Mona4 napisał(a):Cioteczki dajcie potem znac,czy paczka doszla!! bo z ta nasza poczta to roznie bywa:mad: Ja ja bardzo bym prosila o informacje czy paczka doszla!!!! wyslana byla jakis czas temu na adres Sklepu . Quote
dusje Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Panca napisał(a):podajcie mi prosze konto na ktore mozna wplacac pieniadze bo nie wiem na ktorej stronie watku znajduje sie ta informacja Panca, skontaktuj sie prosze mailem z Aneta zeby podala Ci konto:lol: oto jej adres: psieranczo@onet.pl Z tego co mi wiadomo Aneta czyta codziennie maile, na dogo bywa rzadko z powodu nawalu pracy. Quote
dusje Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Jak Anielice?:lol: Gotowe?:lol: Zbiorka juz niebawem:multi:Na apel harcerski pora sie stawic:multi: A czy komus wiadomo co z paczuszka od Mony4 dla cioci? ja dzisiaj z nia rozmawialam, ale tak krotko i tak szybko ze zapomnialam zapytac. Quote
AnkaG Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 dusje jest obecnie u Pani Irenki. :lol: Gowa jak masz czas to ich odwiedź. Będzie do piątku. Jutro zabieram dusje ze sznaucerką Neris po którą przyjechała do weta. Z soboty na niedzielę przegadałyśmy całą noc. :evil_lol: Quote
BoWa Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Niestety nie jestem teraz w Szczecinie , ale śledzę z uwagą Wasze poczynania i z ciekawością czekam na relacje.... serdecznie pozdrawiam ! Quote
Panca Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 przepraszam ze nie wplacilam jeszcze pieniedzy dla Pani Irenki, nie zapomnialam..mam teraz w domu tymczasowicza wyzla, ktory jest totalnie zaniedbany i wydalam juz na niego fortune...nie ze sie skarze czy zaluje..w przyszlym miesiacu wespre Pania Irenke Quote
Bafii Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Witam, :)mam prośbę, czy możecie podać nazwę i nr. tel firmy, która zawiozła Panią Irenkę z Maxem. Z góry dziękuję :calus: Quote
BeataJ Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Wyslalam paczke do Pani Irenki ( tzn do wl Psiego Rancza, ktora byla tak mila i zaniosla paczke Pani Irence ) i w odpowiedzi dostalam kartke i sliczne slowa. Musi byc niesamowita konieta z tej Pani Irenki. Mam nadzieje, ze uda mi sie ja kiedys w koncu poznac. No i Maxa tez, ma sie rozumiec :-) Quote
AnkaG Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Przekleiłam z wątku Neris którą dusje zabrała do NL. Pani Irenka gościła je przez kilka dni. :lol: [quote name='AMIŚKA']MAKSIU tak spokojnie leżysz,a moja PAŃCIA zaginęła:placz:pomóż.. Mam być spokojna-mruczysz-ona sie znajdzie? aja miejsca znależć nie mogę!:shake: o jest moja PAŃCIUSIA najpiekniejsza na świecie:loveu::loveu::loveu: a co nie widzieliscie śmiejącej się sznupci/:crazyeye: Każda sznupcia smieje się do swojej PAŃCI NO NARESZCIE MOZNA ODPOCZĄĆ;) MOJA PAŃCIU NIE WYCHODŻ NIGDZIE BEZE MNIE:cool3::cool3: Quote
AMIŚKA Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 zapomniałaś przekleić I część fotoreportażu:cool1::lol: Neris jest wspaniałą sunią:loveu: ja wchodząc do cioci Irenki z moimi walecznymi jamniczkami miałam duszę na ramieniu;-) ale okazało się że Neris miała małe walczące jamnisie w głebokim powazaniu:eviltong: interesowała sie tylko tym ze jej PAŃCIA MADZIA wróciła :p Kolacyjka w czwartek u cioci Irenki była wspaniała FOTOREPORTAŻ :lol::lol::lol::lol: To ja NERIS -malutka sznupcia,a ty cioteczko bedziesz mnie lubić;-) a widziałas gdzies moją PAŃCIĘ? Czekam na moją PAŃCIĘ i nie przychodzi ,cioteczki pomózcie:placz: taka bezradna jestem.....PAŃCI nie ma...... cioteczko IRENKO pomóż,PAŃCI nie ma.... cioteczko ANIU smacznego,ale moze wiesz co z moją PAŃCIĄ??? __________________ :lol::lol::lol::lol::lol: Quote
shirrrapeira Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Czy ktoś byłby tak miły i przypomniał mi na Pw telefon do Pani Irenki, bo chciałabym Jej bardzo podziękować Pani Irence za kartkę imieninową. Quote
dusje Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Przed chwila napisalam tyle slow i oczywiscie wywalilo:angryy: Forum oceniam do...d...py pod wzgledem technicznym. Skoro jestem zalogowana i po napisaniu i wyslaniu tekstu otrzymuje nul zalogowania to ja przepraszam:shake: Oki, wracajac do pobytu w Szczecinie. Cioiciu Ireno, kochana moja, dziekuje Ci za wspaniala goscine i cierpliwosc dla mnie. Nie dosc ze gadula to i nocny marek:evil_lol:.Ciocia cuudowna, oddalaby ostatnia koszule, ostatnia i jedyna kromke chleba:lol: Ciocia jest WIELKA:loveu: Klaniam sie Ciociu do stop:cool3: Co do paczki Mony, tak doszla, ciocia z pewnoscia napisze do Ciebie Mona, dziekujemy:loveu: Rozwiazalam zagadke o ktorej pisalam na dogo. Przemila dziewczyna napisala do Cioci, zalaczyla koperte zwrotna bez adresu ale ze znaczkiem;). Pani mieszka w Markach/k Warszawy prawdopodobnie a ciocica nie mogla odczytac nazwy miejscowosci. Pewnie napisze a moze juz napisala do niej liscik:multi:. Ciotki, wy tu zdjecia dajecie a ja jak w 20 m-cu ciazy. przecie mowilam ze bebech mi wywalilo, nie mowiac juz o otylosci chronicznej. Pogadamy w tym temacie ciotki:angryy::lol:, wasze losy na szali. Amiska, dzieki za pycha zarlo, ja w to wchodze i jak juz na stale ulokuje sie w okolicach to wpadam na tzw babskie pogaduszki ale te tylko w kuchni:lol:. Anka, jestes niesamowita, dzieki Tobie Nerisia dortarla do weta i otrzymala przepustke na ladnych kilka lat zycia jak sadze.ANIELICOM dZiekuje z calego serca. Natalia. wet z NL byl pod wrazeniem- tak pieknie wymodelowana lalka...he he, oni chyba nadal mysla Ze mieszkamy w busu i krzesamy to i owo Roksanko, myslami jestem z Toba kochana, nie martw sie, musi byc dobrze.....i dziekuje Ci pieknie za spotkanie. Uszy do gory, tak do gory jak u mnie te odstajace....Myslimy dobrze i pozytywnie, wiesz sama kochana dziewczyno!!! Piknik latem,Anieliczki kochane, szukajcie dobrego miejsca na ognisko, wybieg dla psiakow i koniecznie szofera...samochody chca od Was odpoczac a wy takie bezlitosne, ha ha. No ilez mozna???? Babczki kochane jestem Wam dozgonnie wdzieczna i jesli kiedykolwiek zapragniecie przyjechac to przyjezdzajcie. Moje dzrzwi dla Was otworem. Dziekuje serdecznie za pomoc, za Wasze srducha gorace, za cudowne spotkanie........Szkoda mi tylko patch 75 bo biedaczka zmeczona byla i w sumie niewiele uzyla ale patch, nadrobimy uwierz i juz rezerwuj czas. Quote
Recommended Posts