Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oj:oops: calkiem nieswiadomie wywolalam burze na watku Maksia. Mam nadzieje ze jednak wateczek pozostanie nadal cieplutki:lol: wiec cieplutko pozdrawiam

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AMIŚKA']
to niestety nie kazdy nadaje sie na nauczyciela
[/quote]

????? Chyba sobie żartujesz? Czy szczeniak, który skacze i podgryza, to jest pies problemowy? Ja bym się dziwiła, gdyby szczeniak nie skakał, tylko leżał na kanapie - myślałabym, że zdychający jest...

[quote name='AMIŚKA']
I z tym trzeba sie urodzić!!!
Tego nie nauczysz się !!!!
[/quote]

Straszne herezje :shake: Moim zdaniem, tego jak postępować z przeciętnym psem, może nauczyć się każdy przy zdrowych zmysłach...

Posted

Oj zaczelo sie:crazyeye:a mialo byc milo. Dziewczyny dajcie spokoj, kazdy ma prawo do wlasnego zdania i warto je wyrazic na watku Figo a nie tutaj:lol: Przepraszam jeszcze raz bo jakby ode mnie samej wyszedl zgrzyt gdy zamiescilam post z prosba o fotke Figo

Posted

[quote name='Roxana']A więc tak cioteczki kochane- byłam dzisiaj u Pani Irenki i Maksia.
Podróż powrotna przebiegła im bardzo spokojnie i dobrze. Z Maksia wspaniały podróżnik- kierowca co jakiś czas pytał Panią Irenkę czy pies w ogóle tam jest, bo tak jak by go nie było. Pani Irenka szczęśliwa jest jak nie wiem co, że mogła być gościem Madzi i Jej rodziny. Bardzo Jej się wszystko podobało i tęskni za Wami Madziu, ale Maksio też strasznie tęskni- wiesz? Nic od wczoraj nie chce jeść, tak tęskni za Rufinkiem i Toską. Pani Irenka opowiedziała mi o wycieczkach jakie Madzia urządzała i jaki Maksiu był szczęśliwy :multi:
Pani Irenka pochwaliła mi się kurteczką- bardzo ładną i super w dotyku, którą Madzia Jej kupiła, a jak wychodziłam to musiałam uciekać w sumie, bo Pani Irenka koniecznie musiała się ze mną podzielić holenderskimi pomarańczami, pomidorkami i jabłkami. Jest niesamowita :lol:
Madziu- Pani Irenka dała mi przedmioty od Ciebie, które podarowałaś do zrobienia bazarku na karmę dla Maksia :loveu: W sobotę lub niedzielę wystawię bazarek. Śliczne te rzeczy.
Pani Irenka wszystkie cioteczki serdecznie pozdrawia, ściska i przesyła buziaki :loveu:
Madziu a ja Ciebie ściskam najmocniej na świecie :loveu:[/quote]

Witam

Zupelnie przypadkowo weszlam na ten watek,ale czytajac to lzy poplyneli mi po policzkach.
Dziewczyny jestescie wspaniale,chyle czola przedwami za to co zrobilyscie.
bardzo bym was prosila podajcie mi dokladny adres ,tej pani, bede chciala jej pomuc,od czasu do czasu wysle jakis pyszmosci dlaniej,ubrania,czy drobna sume na leki.Sama niemam rodzicow moja mama tak kochala swoje psy ze przeplacila to zyciem,dlaniej wazniejsze byly bezpanskie psy.

Bardzo bym was prosila o ten adres,albo do osoby do ktorej moge przeslac dary do tej pani.

Pozdrawiam Mona 4

Posted

Mona, zaglądają, zaglądają tylko może nie codziennie:lol:.
Niedługo pewnie któraś z Dogomaniaczek Szczecińskich przyśle Tobie adres.
Pewnie jakieś kwotki na leki to Pani Irence zawsze się przydadzą.:pi będzie bardzo zadowolona.

Posted

Mona4:lol: wszelkie dary dla Pani Irenki i Maksia moga byc przekazane na adres sklepu w Szczecinie "Psie ranczo" prowadzonego przez atene501

http://www.psieranczo.pl/ Kliknij tutaj i otrzymasz dokladne namiary w pod zakladka sklep psie ranczo
Z gory dziekujemy w imieniu Irenki i Maksia

Posted

Dziewczyny ,wy znacie lepiej pania Irenke,podpowiedzcie co mozna jej jescze dolozyc dobrego? mialam dzis paczke wyslac ale jescze wolne miejsce w pudelku bylo wiec rano cojs dokupie,tylko co? czy jakies pysznosci ,czy jakis srodki pielegnacyjne dla typu krem,szampon itp Wy jestescie na miejscu wiec wiecie lepiej co jej najbardziej potrzeba

A Maxio ma swoja paczuszke z smakolykami i wielkim plecionym skorzanym warkoczem,mniammmm moje potworki barzo by go chcialy:evil_lol:

Posted

Mona4:lol: dziekujemy pieknie za serce. Ciocia Irenka z pewnoscia sie ucieszy:multi: Tak sobie mysle ze kazdy drobiazg jej sie przyda czy to do jedzonka czy do kosmetyczki. Na razie ciocia ma troszke fajnych kosmetykow takich jak krem, perfumki, mleczko do twarzy:cool3: Rozmawialam z nia wczoraj i na szczescie Maksik juz je....uff, co za ulga. Ciocia czuje sie dobrze, troche dokuczal jej u nas reumatyzm/ niestety ten klimat tutaj jest nie do zniesienia/, ale smarowala mascia i bole jakos przeszly. Poza tem jest radosna a to najwazniejsze:multi::multi::multi: Byc moze ze niedlugo sama napisze cos od siebie na watku bo mikolaj podarowal jej komputer i monitor, no ale to dopiero poczatek bo pozostaje jeszcze kwestia internetu. Pierwsza lekcje obslugi kompa ma juz za soba i calkiem sprawnie dyryguje "mysza":lol:

Posted

dusje - kompa Mikoaj podarowal Pni Irence?? REWELKA!!!!
Tak sie ciesze, ze ta przesympatyczna Pani ma Was!!!!
Dostalam wlasnie kartke na swieta od Pani Irenki - niech zyje nasza poczta :-)
To jest niesamowita kobieta.

Posted

"ale fajnie:)a co z internetem? też o tym musimy pomyśleć:)"

Rozmawiałm z Panią Irenka w Sobotę, chwaliła sie komputerem:lol:, i tak cichutko prosiła o pomoc z instalacją komputerką, jego obsługą i pewnie chciałaby aby ktoś jej wytłumaczył jak to jest z internetem , jakie są koszty instalacji, abonamentu itd.

Ja niestety mieszkam daleko.

Posted

Witam Cię Mona4 na wątku Pani Irenki :loveu:
Cioteczki- nie kłócić sie tutaj proszę...
Dziś pierwszy raz od kilku dni usiadłam do kompa po chorobie :-( Jeszcze nie zupełnie czuję się dobrze no ale musiałam chociaż trochę poczytać co sie dzieje.
Jak już całkiem stanę na nogi to dowiem się o internet dla Pani Irenki, blisko Jej domu jest firma ale nie wiem ile oni wołają sobie za instalację i abonament- muszę wybadać. No i w końcu muszę zrobić bazarek z tych cudnych rzeczy, co Madzia podarowała- na wołowinkę dla Maksia :cool3:
Pozdrawiam Was mocniutko :loveu:

Posted

Witam

Roxanko tu jest spokojnie,:lol: Paczuszka wyslana, teraz czekamy kiedy dojdzie.

Dziewczyny unas na ślasku mozna dostac takie mieso wolowe grubo mielone.naprawde powiem ze jest bardzo dobre,niema tlusczu,pachnace i psy to uwielbiaja.
Moj chory na nowotwora jelit i alegik pokarmowy staruszek 11 letni Emyr ,ktoremu wszystko szkodzilo wsuwa to miecho az milo i zadnych sensacji jelitowych niema.
Producentem tego miesa jest znzny sedzia kynologiczny i hodowca psow.

to stronka do Firmy i miesa.

www.miesodlapsow.pl

moze i uwas to mieso gdzies w sklepach jest? znajomi zamawiaja do sklepu ale w Warszawie.

Posted

Mona4, stronka na razie w remoncie ale co jakis czas zajrze i poczytam;):lol:
Ciocia Irenka wyslala jeszcze z wakacji zimowych;) kartke na adres Ateny, ciekawam czy doszla, bo to daaaawno temu bylo:lol:

Posted

powiem tak:nie przekopalam sie przez caly watek ale bardzo sie wzruszylam i chcialabym bardzo pozdrowic Pania Irenke i jej Maxia a takze spytac czy nadal sa potrzebne pieniadze?bo przeczytalam tylko kila stron i sie nie orientuje:oops:

Posted

Mona4 napisał(a):
Witam

moze i uwas to mieso gdzies w sklepach jest? znajomi zamawiaja do sklepu ale w Warszawie.

A możesz napisać gdzie mieści się ten sklep.

Posted

Panca:lol: pieniazki sa caly czas potrzebne, Maksio moze jesc tylko karme specjalistyczna, ma alergie. Od czasu do czasu przynajmniej moglby zjesc najtansza wolowine/tylko to i baranine bodajze moze jesc/ dla urozmaicenia. atena501 jest skrzynka kontaktowa:lol: Pozdrawiamy