dusje Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Juz sa:multi::multi::multi::multi:Cudowni oboje :loveu::loveu:Napisze jeszcze pozniej na razie Quote
ALMA2 Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 HURA:sweetCyb:, tak się cieszę. całusy:buzi: dla Was Wszystkich. Quote
Ulka18 Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 To wspaniale, ze Pani Irenka i Maxiu juz dojechali :multi: Ze spedza swieta w tak przemilym i cieplym domu u Dusje :loveu: Quote
Zosia4 Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Dusje - jesteś wspaniała. Dla Ciebie, Pani Irenki, dla Twoich najbliższych i dla Maksia - najcieplejsze życzenia świąteczne od zapsionej i zakoconej ciotki Zosi. Quote
Roxana Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Jak dostałam od Madzi smska, że już są na miejscu to mi kamień z serca spadł... Kochane cioteczki: Gdy pierwsza Gwiazdka na niebie zabłyśnie, niech Was Aniołek ode mnie uściśnie i przekaże najserdeczniejsze życzenia- Wesołych Świąt Bożego Narodzenia oraz Szczęśliwego Nowego 2008 Roku! Życzy Wam Roxana z całą swoją rodzinką Quote
katarzyna kuczewska Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 :multi::multi::multi::multi: super Madziu dziekuje :) Dla PANI IRENKI MAKSIA :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Ulka18 Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 BARDZO SORRY za offa.... temat jednak wazny Jakos na kociarni widac zjednoczenie w glosowaniu na Krakvecie... mozna dostac pomoc w wysokosci 3000 zl. GLOSUJCIE PROSZE NP. NA MIELEC : http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=6402&start=90 Quote
katarzyna kuczewska Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Firma to Vantour a wlasciciel malo sympatyczny i tylez samo rozgarniety to pan Marek Szandurski[/quote] JAK DOSTANE WASZA ZGODE OPISZE TO NA GAZETA SZCZECIN.PL:) PODZIEKUJE TEMU PANU ZA WSANIALY PREZENT SWIATECZNY I ZA WIELKIE SERCE:mad::mad::mad: Quote
agusiazet Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Dawno do was nie zaglądałam, a tu takie wspaniałe wieści!!! Życzę wszystkim cudownych, rodzinnych i szczęśliwych świąt bożego narodzenia!!!:) Quote
Roxana Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Madziu, przekaż proszę Pani Irence, że z mieszkankiem wszystko okej. Byłam dziś i sprawdzałam- wszystko jest w porządku, jutro też tam będę. Ps. Madziu ja dopiero wczoraj późno przeczytałam od Ciebie e-maile... Spłakałam się- bo myślę dokładnie tak samo jak Ty! Quote
dusje Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Zaraz beda pierwsze fotki drogie anielice:loveu: Quote
dusje Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Ciocia Irenka i Maksio na cmentarzu z wizyta u Reksa i Lakusia Quote
dusje Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Kochane dziewczyny, pamietamy o Was, kochamy Was i dziekujemy za wasze duchowe wsparcie. Ciocia dojechala luksusowo, sama jedna z Maksiem przez cala droge i Maksio mogl lezec na siedzeniach. Dojechali oboje dosc szybko okolo 17.00 czyli z predkoscia blyskawicy. 1 noc przespali bardzo dobrze a dzisiaj bylismy na psim cmentarzu zapalic lampki i postawic kwiatki naszym psiakom za TM. Jutro juz Wigilia wiec czas goracy ale zaraz po Swietach odezwiemy sie znow na forum. Roxanko, ciocia dziekuje Ci bardzo za trud za to ze opiekujesz sie mieszkankiem. jestes wspaniala i ciocia Cie kocha / ja tez/ za to wszystko. Po powrocie czeka na Ciebie mila niespodzianka ale teraz nic wiecej nie powiemy. Calujemy, pa pa i do kolejnego postu. Quote
Roxana Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Jak cudownie na tych fotkach wyglądają :multi: I mężuś się na fotkę załapał :lol: Ja też Was kocham i mocniutkie buziaczki przesyłam :loveu: Aha, Madziu- powiedz Pani Irence, że dostałam wczoraj od Niej kartkę świąteczną za którą bardzo pięknie dziękuję :multi: Quote
AMIŚKA Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 [FONT=Arial Black]ZDROWYCH I POGODNYCH ŚWIĄT[/FONT] [FONT=Arial Black][/FONT] [FONT=Arial Black]DLA PANI IRENKI ,MADZI I JEJ MĘŻA[/FONT] [FONT=Arial Black]I WSZYSTKICH OGONIASTYCH:loveu::loveu::loveu:[/FONT] [FONT=Arial Black][/FONT] [FONT=Arial Black]DLA WSZYSTKICH POMAGAJACYCH PANI IRENCE I MAXOWI[/FONT] [FONT=Arial Black]I SŁOWEM I CZYNEM:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/FONT] [FONT=Arial Black][/FONT] [FONT=Arial Black]JUZ MINĄŁ ROK[/FONT] [FONT=Arial Black] PELNY ROK PANI IRENKO [/FONT] [FONT=Arial Black]JAK JEST PANI Z MAXEM[/FONT] [FONT=Arial Black]JUŻ MINĄŁ ROK.....[/FONT] [FONT=Arial Black]I DZIEKI WSPANIAŁYM LUDZIOM [/FONT] [FONT=Arial Black]Z DOGO I NIE TYLKO:loveu::loveu::loveu:[/FONT] [FONT=Arial Black]JESTEŚCIE WSZYSCY WSPANIALI,KOCHANI:loveu::loveu::loveu:[/FONT] [FONT=Arial Black]NA CO DZIEŃ :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/FONT] [FONT=Arial Black]ŻYCZĄ AMIŚKA[/FONT] [FONT=Arial Black]I JAMNICZKI MURKA, AMKA I SASANKA[/FONT] [FONT=Arial Black]I KOCICZKA MIŁKA[/FONT] __________________ Quote
Roxana Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 I jak tam cioteczki święta? Brzuszki pełne? Mikołaj grzeczny w tym roku czy nie? :cool3: Quote
AnkaG Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Dla mnie święta są zawsze bardzo pracowite, bo rodzice i tesciowie spędzają je u mnie. Dwa dni siedzenia w garach a później dwa dni obslugiwania gości. :cool3: Kiedyś ja chodziłam do nich a teraz są już tak wiekowi i schorowani, ze nie daja rady.:shake: Quote
Roxana Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Święta, święta i po świętach... Jutro już do pracy... Madziu- z mieszkankiem wszystko okej. Dzisiaj sąsiadki z piętra poinformowały mnie, że Pani Irenka wyjechała gdzieś z psem i nikogo tam nie ma. Sąsiedzi to jednak wszystko wiedzą ;) Jak tam Pani Irenka i Maksio? Quote
dusje Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Serdeczni pozdrawiamy i caluski slemy i glaskanka dla Waszych ogoniastych. Dzisiaj bylysmy w ogromnym centrum ogrodniczym w Utrechcie i oto foteczka stamtad. Jest ich wiecej ale te juz do obejrzenia w Szczecinie:lol: Roxanko, Ciocia dziekuje za wizytki ale kochana masz rozkaz od Cioci nie zapracowac sie tym pilnowaniem domu bo jeszcze duzo czasu uplynie zanim Ciocia wroci. ma zamiar pozostac co najmniej caly rok:multi::evil_lol::eviltong: Bawimy sie dobrze i jestesmy grzeczne:multi::multi: Do "uslyszenia" na dogo :loveu: Quote
Roxana Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Fajna fotka Madziu :) Madziu- a czy pokazywałaś Pani Irence ten wątek o Niej i Maksiu tu na Dogo? Z doglądaniem mieszkanka nie mam kłopotu- raz, że blisko mieszkam a dwa wracam tamtędy z pracy więc skoro i tak przechodzę obok bloku to nic mi nie szkodzi podejść i zajrzeć. Dziś też byłam. Pozdrowionka i buziaki :loveu: Quote
AnkaG Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Miło spędzacie czas. :lol: Pozdrowienia dla wszystkich. Quote
Recommended Posts