Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gowa, domyslam sie jak ucieszyla sie nasza Ciocia ze spotkania. Dziekuje za caluski:lol: ja cioci tez 1000 sle i Maksiowi mruczacemu:lol: a i Wam anielice.

Anetko:lol: kiedy dostane od Ciebie odpowiedz?:lol: Czekam z utesknieniem, sprawdzam pm ale wciaz nie to:evil_lol: Kochana daj akcje, musimy to zalatwic. Poki co buzka dla Was wszystkich.Paaa/ jakby to powiedziala serialowa Alutka/ he he

PS. przepraszam, zapomnialam dopisac...Anetko jestes boska, tyle kasy dla Maksia,cud wielki,ale Twojemu urokowi i tej slicznej buziuni nikt sie nie oprze, nie wspominajac o walorach intelektualnych.Hurra

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciotka z białym pudelkie to może ja - mam na imię Bożena a moja pudliczka - Suzetka. To taka mała dama, na której punkcie zgłupiałam maksymalnie;).
Pozdrawiam cioteczki ze Szczecina:lol:.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

:tree1:

Kochani !!!
Pragnę przekazać Wam wesołą i miłą nowinę.
Pani Irenka wraz z Maksem jadą na święta do Holandii. :loveu: Kochana Madzia zaprosiła Irenkę i załatwiła podróż busem.:iloveyou:

Są tylko dwie rzeczy do załatwienia i tu zwracam się do Was z prośba o pomoc. :oops:
Trzeba pojechac do weta Pani Małgosi na Łukasińskiego i wyrobić Maksowi paszport i zacipować. Wszystko jest domówione , pieniążki są. I druga jeszcze ważniejsza sprawa: trzeba podjechac do NFZ na Arkońską z Panią Irenką i załatwić jej ubezpieczenie za granicą. To jest prosta formalność, otrzymuje się na koniec (Od ręki)specjalną kartę.
Miałam to sama załatwić ale tak się złożyło, ze moja suczka dostałą teraz cieczkę i wożę ja ze soba i jeszcze lada dzień jadę na krycie. W związku z urlopem mojej pracownicy jestem zawalona pracą i brakuje mi czasu.

Bardzo proszę aby chętna osoba skontaktowałą się ze mna jak najszybciej 501 270-640.
Bardzo liczymy na Waszą pomoc !!!

Posted

Ja nie mam jak teraz- właśnie jestem na końcówce w starej pracy- taki nawał roboty, że nie daję sobie dosłownie rady. Qrcze, ze ja autka nie mam, bo tak to bym może jakoś się urwała raz dwa, a tak tramwajami to zbyt wiele czasu zajmie.
Bardzo się cieszę, że jadą do Madzi do Holandii. Teraz już przed świętami schodzą nam z granicy z Niemcami kontrole paszportowe i celne a do Holandii z Niemiec już od dawna się wjeżdża tak, że człowiek nawet nie zdąży zaskoczyć, że to już.

Madziu- jesteś cudowną i kochaną kobietką! :loveu:

Posted

Wraz z nadchodzacymi SWIETAMI BOZEGO NARODZENIA i NOWYM ROKIEM 2008 skladam Wszystkim Drogim Dziewczynom najserdeczniejsze zyczenia pomyslnosci, zdroweczka i szczescia:multi: a bezdomnym i spragnionym milosci kochanym psiakom zycze najlepszych domkow i ciepelka rodzinnego.

Kochane, pragne serdecznie podziekowac za pomoc dla Irenki w zwiazku z Jej podroza. Bardzo sie cieszymy z Jej przyjazdu i juz odliczamy dzionki. Z pewnoscia jeszcze przed Swietami odezwiemy sie tutaj i juz razem zdamy relacyjke nr 1. Foty beda rowniez i te obiecuje wrzucic jak najszybciej sie da;):lol: Przepraszam ze do tej pory pisalam tu niewiele ale hmmm...sila wyzsza:oops:
Pozdrowienia i usciski:multi:

Posted

:tree1:Dusje życzę Ci z całego serca wszystkiego co dobre: zdrowia, miłości, dostatku, bezpieczeństwa, spotykania serdecznych Ci ludzi, czasu dla siebie, pogody ducha, niech to Boże Narodzenie przyniesie Tobie i Twojej Rodzinie dużo radości !
Jesteś dla naszej Irenki :angel:
( jak ktoś nie widział Anioła to niech patrzy na dusje ! )

Pani Irenka szczęśliwa, troszkę boi sie długiej drogi, ale jest zachwycona wyjazdem i myślę,ze wszystko będzie dobrze ,a niedługo zobaczymy foty na tle choinki .... czekamy :lol:

Kochani !
Przeczytajcie pierwsze strony tego watku - to już minął rok !
To co zrobiliście przez ten rok dla Pani Irenki sprawia,że nadchodzące Święta mają inny wymiar !
Cieszę sie,że tak się nam udało i tak cudownie potoczyło .
Dziękuję wszystkim,którzy przyczynili sie do uratowania Maksa i Pani Irenki i odmienienia ich smutnego życia !

Z okazji Świąt przesyłam Wam najserdeczniejsze życzenia !

Posted

zdrojka napisał(a):
Ale i tak mam nadzieję zasypiemy skrzynkę Pani Uli kartkami, żeby miała co czytać po porwocie, co? :p

Oczywiscie, kartki wyslemy. Poprosze na pw o adres Pani Irenki, bo z tamtego roku gdzies zgubilam :oops:

Dusje, jestes ANIOLEM :klacz: Dla Pani Irenki i dla wszystkich dogomaniakow :iloveyou:

Ten watek jest wyjatkowy, kazdy niedowiarek powinien go przeczytac.
I uwierzyc w dobrych ludzi o szczerozlotych sercach.

Posted

:tree1:Świeta Bożego Narodzenia coraz bliżej więc;

Droga AMIŚ-u to Ty zapoczatkowałaś ten Watek, dostrzegłaś Pania Irenkę i Maksia :klacz:za to życzę wszystkiego dobrego i żeby Świety Mikołaj:p spełnił Twoje naskrytsze marzenie.

Madziu życzę Tobie i Twojej Rodzinie wszystkiego najlepszego. Dużo radości i ciepła, a przede wszystkim wypoczynku i zdrowia (Pani Irenka zdradziła mi, że jakieś straszne "grypsko" dopadło Ciebie i Twoją rodzinę) Wiec niech Te Święta będą okazją do spędzenia chwil w miłej , ciepłej domowej atmosferze.

Oczywiście Madziu będzie cudownie jeżeli napiszesz nam jak Pani Irenka znisła podróż i odrazu wiadomość, że dotarli szczęśliwie :painting: do Ciebie:lol:.

I KOCHNE CIOTECZKI pomagające Pani Irence i Maksiowi oby
Świeta Bożego Narodzenia były wypełnione
miłością:loveu:, radością:Cool!: i spokojem:sleep2: .
wszystkiego najlepszego dla Was, Waszych Rodzin,
Pieseczków, Koteczków i pozostałych zwierzątek.

Bożena

Posted

Paszport Maksia odebrałam i zawiozłam Irence. :lol:

Pani Irenka bardzo denerwuje się wyjazdem. Sama załatwiła sprawę ubezpieczenia związanego z wyjazdem.:lol:

Maksiu jak zawsze kochany i przytulasty. Wymiziałam go ile się da od wszystkich ciotek.

Posted

Kochane Anielice

Czytam Wasze posty i zwyczajnie:oops::oops::oops::oops: czuje sie zawstydzona. Ogromnie sie ciesze ze tak wspaniala osoba jak Nasza Irenka bedzie naszym gosciem i ze rowniez bede mogla wymiziac poczciwego Maksia:lol: Ciesze sie ze dzieki tej niezwyklej historii sprzed roku moglam poznac najwspanialsze dziewczyny na swiecie:lol: i te rodem ze Szczecina i te z innych zakatkow kraju, oczywiscie nie wspominajac juz o naszej kochanej Irenie. A zaczelo sie od drogiej Amiski i lancuszek dobrych serduszek jest nasz wspolny. Kazdy z nas przejal sie smutnym losem obojga, kazdemu z nas poleciala niejedna lezka z oka. Mamy jednak happy end:multi: wiec cieszmy sie wspolnie szczesciem a jesli juz placz to tylko z radosci:multi:Buziaki kochane

PS. Najswiezsze wiadomosci to takie ze na zapytanie sms otrzymalam info od wlasciciela firmy przewozowej ze wyjazd jest w piatek rano okolo 8.00 a przyjazd ok.17.00. Jutro ten pan ma dzwonic do Irenki.

Posted

Dziękuję Aniu :loveu:, ze załatwiłas do końca to co mnie się nie udało. To już ostatnie odliczanie przed wyjazdem Pani Irenki. Dzisiaj Pani Irenka była u mnie, denerwuje sie wyjazdem ale bardzo się cieszy. Jeszcze tylko jutro dobierzemy kaganiec dla Maksa i nasza kochana para gotowa do wyjazdu.

Dziękuje wszystkim , za ten rok wsparcia i gotowości do pomocy. Teraz juz jestem pewna , ze mogę na Was wszystkich liczyć i nasza pomoc dla Irenki I Maksa będzie trwac.:multi:

Życzę wszystkim zdrowych , wesołych, serdecznych świąt w gronie rodzinny i przyjaciół. A naszym czworonożnym przyjaciołom zawsze pełnej miski i wielkich ludzkich serc.

:x-mas:

Serdeczne pozdrowienia Aneta i ferajna !

Posted

ja wprawdzie na razie nie mogę wspomóc was finansowo ale cały czas czytam i wspomagam duchowo wierzę jednak że jak już poukładam sobie wszystko w życiu to jakoś was będę wspierać inaczej:)
a teraz czas na życzenia

Karpicka, barscycka, kapecke wodecki co by smakowały.
Wsyckie potrawecki mroziku, śnieżycku, samego dobrego.
W Święta i w Nowym Rocku!!!