dusje Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Gowa, domyslam sie jak ucieszyla sie nasza Ciocia ze spotkania. Dziekuje za caluski:lol: ja cioci tez 1000 sle i Maksiowi mruczacemu:lol: a i Wam anielice. Anetko:lol: kiedy dostane od Ciebie odpowiedz?:lol: Czekam z utesknieniem, sprawdzam pm ale wciaz nie to:evil_lol: Kochana daj akcje, musimy to zalatwic. Poki co buzka dla Was wszystkich.Paaa/ jakby to powiedziala serialowa Alutka/ he he PS. przepraszam, zapomnialam dopisac...Anetko jestes boska, tyle kasy dla Maksia,cud wielki,ale Twojemu urokowi i tej slicznej buziuni nikt sie nie oprze, nie wspominajac o walorach intelektualnych.Hurra Quote
ALMA2 Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Ciotka z białym pudelkie to może ja - mam na imię Bożena a moja pudliczka - Suzetka. To taka mała dama, na której punkcie zgłupiałam maksymalnie;). Pozdrawiam cioteczki ze Szczecina:lol:. Quote
carolinascotties Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 ALMA :) czekamy na zdjęcia pięknej, białej damy :) Quote
BeataJ Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Hejka, sorki za off'a ale czy ktos z odwiedzajacych szczecinskie schronisko moglby sprawdzic czy ta sunia nadal tam jest? http://www.nadzieja-dobermana.pl/inne/adopcje/bora.html I jesli bylaby szansa na zdjecia nowe - byloby super. Dzieki z gory! Beata Quote
dusje Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Kobitki, pomocy od jakiej cyfry zaczyna sie nr komorki Ireny????? Od O a moze 5 a moze jeszcze innej Potrzebne na wczoraj Pozdrowienia Quote
BoWa Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Był ktoś u p. Irenki ? Za miesiąc Święta, trzeba by coś pomyśleć..... Quote
Roxana Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Ja nie byłam, nie mam dosłownie kiedy. Ostatnio rozmawiałam z Panią Irenką przez telefon. Oczywiście, że o Wigilii trzeba pomyśleć i coś zaplanować. Quote
atena501 Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 :tree1: Kochani !!! Pragnę przekazać Wam wesołą i miłą nowinę. Pani Irenka wraz z Maksem jadą na święta do Holandii. :loveu: Kochana Madzia zaprosiła Irenkę i załatwiła podróż busem.:iloveyou: Są tylko dwie rzeczy do załatwienia i tu zwracam się do Was z prośba o pomoc. :oops: Trzeba pojechac do weta Pani Małgosi na Łukasińskiego i wyrobić Maksowi paszport i zacipować. Wszystko jest domówione , pieniążki są. I druga jeszcze ważniejsza sprawa: trzeba podjechac do NFZ na Arkońską z Panią Irenką i załatwić jej ubezpieczenie za granicą. To jest prosta formalność, otrzymuje się na koniec (Od ręki)specjalną kartę. Miałam to sama załatwić ale tak się złożyło, ze moja suczka dostałą teraz cieczkę i wożę ja ze soba i jeszcze lada dzień jadę na krycie. W związku z urlopem mojej pracownicy jestem zawalona pracą i brakuje mi czasu. Bardzo proszę aby chętna osoba skontaktowałą się ze mna jak najszybciej 501 270-640. Bardzo liczymy na Waszą pomoc !!! Quote
Roxana Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Ja nie mam jak teraz- właśnie jestem na końcówce w starej pracy- taki nawał roboty, że nie daję sobie dosłownie rady. Qrcze, ze ja autka nie mam, bo tak to bym może jakoś się urwała raz dwa, a tak tramwajami to zbyt wiele czasu zajmie. Bardzo się cieszę, że jadą do Madzi do Holandii. Teraz już przed świętami schodzą nam z granicy z Niemcami kontrole paszportowe i celne a do Holandii z Niemiec już od dawna się wjeżdża tak, że człowiek nawet nie zdąży zaskoczyć, że to już. Madziu- jesteś cudowną i kochaną kobietką! :loveu: Quote
AnkaG Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Max został wczoraj zaczipowany. Paszport odbiore w poniedziałek lub wtorek i zawiozę Irenie. Maksiu ma stan zapalny oczu. Quote
katarzyna kuczewska Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 dziewczyny jesteście wspaniale :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
zdrojka Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Oj, a co z oczkami? Mam nadzieję, że nic poważnego... Quote
AnkaG Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Z oczkami raczej nic poważnego - pani wet przepisała sulfacetamidum. Irenka wyjeżdza w piątek do dusje. Quote
zdrojka Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Ale i tak mam nadzieję zasypiemy skrzynkę Pani Uli kartkami, żeby miała co czytać po porwocie, co? :p Quote
dusje Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Wraz z nadchodzacymi SWIETAMI BOZEGO NARODZENIA i NOWYM ROKIEM 2008 skladam Wszystkim Drogim Dziewczynom najserdeczniejsze zyczenia pomyslnosci, zdroweczka i szczescia:multi: a bezdomnym i spragnionym milosci kochanym psiakom zycze najlepszych domkow i ciepelka rodzinnego. Kochane, pragne serdecznie podziekowac za pomoc dla Irenki w zwiazku z Jej podroza. Bardzo sie cieszymy z Jej przyjazdu i juz odliczamy dzionki. Z pewnoscia jeszcze przed Swietami odezwiemy sie tutaj i juz razem zdamy relacyjke nr 1. Foty beda rowniez i te obiecuje wrzucic jak najszybciej sie da;):lol: Przepraszam ze do tej pory pisalam tu niewiele ale hmmm...sila wyzsza:oops: Pozdrowienia i usciski:multi: Quote
BoWa Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 :tree1:Dusje życzę Ci z całego serca wszystkiego co dobre: zdrowia, miłości, dostatku, bezpieczeństwa, spotykania serdecznych Ci ludzi, czasu dla siebie, pogody ducha, niech to Boże Narodzenie przyniesie Tobie i Twojej Rodzinie dużo radości ! Jesteś dla naszej Irenki :angel: ( jak ktoś nie widział Anioła to niech patrzy na dusje ! ) Pani Irenka szczęśliwa, troszkę boi sie długiej drogi, ale jest zachwycona wyjazdem i myślę,ze wszystko będzie dobrze ,a niedługo zobaczymy foty na tle choinki .... czekamy :lol: Kochani ! Przeczytajcie pierwsze strony tego watku - to już minął rok ! To co zrobiliście przez ten rok dla Pani Irenki sprawia,że nadchodzące Święta mają inny wymiar ! Cieszę sie,że tak się nam udało i tak cudownie potoczyło . Dziękuję wszystkim,którzy przyczynili sie do uratowania Maksa i Pani Irenki i odmienienia ich smutnego życia ! Z okazji Świąt przesyłam Wam najserdeczniejsze życzenia ! Quote
Ulka18 Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 zdrojka napisał(a):Ale i tak mam nadzieję zasypiemy skrzynkę Pani Uli kartkami, żeby miała co czytać po porwocie, co? :p Oczywiscie, kartki wyslemy. Poprosze na pw o adres Pani Irenki, bo z tamtego roku gdzies zgubilam :oops: Dusje, jestes ANIOLEM :klacz: Dla Pani Irenki i dla wszystkich dogomaniakow :iloveyou: Ten watek jest wyjatkowy, kazdy niedowiarek powinien go przeczytac. I uwierzyc w dobrych ludzi o szczerozlotych sercach. Quote
katarzyna kuczewska Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 takie wiadomości sa wspaniale Dusje anielico:loveu: wszystkiego dobrego i dla pani Irenki prosze przekazac od nas zyczenia :) Maksia wygłąskac Pania Irenke wytulic i wysciskac a my dziewczyny robmy swoje bo dobrze nam idzie :lol: Quote
ALMA2 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 :tree1:Świeta Bożego Narodzenia coraz bliżej więc; Droga AMIŚ-u to Ty zapoczatkowałaś ten Watek, dostrzegłaś Pania Irenkę i Maksia :klacz:za to życzę wszystkiego dobrego i żeby Świety Mikołaj:p spełnił Twoje naskrytsze marzenie. Madziu życzę Tobie i Twojej Rodzinie wszystkiego najlepszego. Dużo radości i ciepła, a przede wszystkim wypoczynku i zdrowia (Pani Irenka zdradziła mi, że jakieś straszne "grypsko" dopadło Ciebie i Twoją rodzinę) Wiec niech Te Święta będą okazją do spędzenia chwil w miłej , ciepłej domowej atmosferze. Oczywiście Madziu będzie cudownie jeżeli napiszesz nam jak Pani Irenka znisła podróż i odrazu wiadomość, że dotarli szczęśliwie :painting: do Ciebie:lol:. I KOCHNE CIOTECZKI pomagające Pani Irence i Maksiowi oby Świeta Bożego Narodzenia były wypełnione miłością:loveu:, radością:Cool!: i spokojem:sleep2: . wszystkiego najlepszego dla Was, Waszych Rodzin, Pieseczków, Koteczków i pozostałych zwierzątek. :tree1: Bożena Quote
AnkaG Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Paszport Maksia odebrałam i zawiozłam Irence. :lol: Pani Irenka bardzo denerwuje się wyjazdem. Sama załatwiła sprawę ubezpieczenia związanego z wyjazdem.:lol: Maksiu jak zawsze kochany i przytulasty. Wymiziałam go ile się da od wszystkich ciotek. Quote
dusje Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Kochane Anielice Czytam Wasze posty i zwyczajnie:oops::oops::oops::oops: czuje sie zawstydzona. Ogromnie sie ciesze ze tak wspaniala osoba jak Nasza Irenka bedzie naszym gosciem i ze rowniez bede mogla wymiziac poczciwego Maksia:lol: Ciesze sie ze dzieki tej niezwyklej historii sprzed roku moglam poznac najwspanialsze dziewczyny na swiecie:lol: i te rodem ze Szczecina i te z innych zakatkow kraju, oczywiscie nie wspominajac juz o naszej kochanej Irenie. A zaczelo sie od drogiej Amiski i lancuszek dobrych serduszek jest nasz wspolny. Kazdy z nas przejal sie smutnym losem obojga, kazdemu z nas poleciala niejedna lezka z oka. Mamy jednak happy end:multi: wiec cieszmy sie wspolnie szczesciem a jesli juz placz to tylko z radosci:multi:Buziaki kochane PS. Najswiezsze wiadomosci to takie ze na zapytanie sms otrzymalam info od wlasciciela firmy przewozowej ze wyjazd jest w piatek rano okolo 8.00 a przyjazd ok.17.00. Jutro ten pan ma dzwonic do Irenki. Quote
atena501 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Dziękuję Aniu :loveu:, ze załatwiłas do końca to co mnie się nie udało. To już ostatnie odliczanie przed wyjazdem Pani Irenki. Dzisiaj Pani Irenka była u mnie, denerwuje sie wyjazdem ale bardzo się cieszy. Jeszcze tylko jutro dobierzemy kaganiec dla Maksa i nasza kochana para gotowa do wyjazdu. Dziękuje wszystkim , za ten rok wsparcia i gotowości do pomocy. Teraz juz jestem pewna , ze mogę na Was wszystkich liczyć i nasza pomoc dla Irenki I Maksa będzie trwac.:multi: :tree1: Życzę wszystkim zdrowych , wesołych, serdecznych świąt w gronie rodzinny i przyjaciół. A naszym czworonożnym przyjaciołom zawsze pełnej miski i wielkich ludzkich serc. :x-mas: Serdeczne pozdrowienia Aneta i ferajna ! Quote
elapieczus1 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 ja wprawdzie na razie nie mogę wspomóc was finansowo ale cały czas czytam i wspomagam duchowo wierzę jednak że jak już poukładam sobie wszystko w życiu to jakoś was będę wspierać inaczej:) a teraz czas na życzenia Karpicka, barscycka, kapecke wodecki co by smakowały. Wsyckie potrawecki mroziku, śnieżycku, samego dobrego. W Święta i w Nowym Rocku!!! Quote
Recommended Posts